Koppeling Xero (payrollmate)

Koppel Xero met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met de boekhoudsoftware Payrollmate van Xero. Xero is een accounting software die de boekhouding voor kleine en middelgrote bedrijven een stuk makkelijker maakt. Payrollmate zorgt ervoor dat u uw data direct kunt downloaden van Personeel en salaris Online en de journaalposten automatisch in de juiste Xero organisaties worden geüpload.

Het linkt uw journaalposten uit Personeel en Salaris Online aan je Xero groetboekrekeningen, terwijl het ondertussen rekening houdt met het splitsen van journaalposten in afdelingen of kostenplaatsen.

Voordelen van deze koppeling

De administratie wordt automatisch vanuit Xero verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Xero en onze salarissoftware

Payrollmate integreert uw salarisadministratie uit Personeel en Salaris Online in Xero, elimineert de noodzaak van handmatige invoeringen en helpt om het proces van het verwerken van journaalposten in uw boekhouding te versoepelen. Hierdoor bespaart u tijd op het handmatig synchroniseren van onze salarissoftware en Xero en het vermindert de hoeveelheid aan fouten dat hierdoor veroorzaakt wordt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.