Koppeling XpertHR

Koppel XpertHR met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met diverse HR-software. Zo ook met XpertHR. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

Met XpertHR heeft u altijd snel en betrouwbaar antwoord op al uw HR-vragen. De cao tool is maar een klein onderdeel van het platform, er is nog veel meer. Met XpertHR optimaliseert u uw werkproces met onder andere kennisdocumenten, rekentools, praktijkcases, checklists, voorbeelddocumenten en video’s. XpertHR geeft 24/7 toegang tot een compleet overzicht van actuele kennis, bijgehouden door de gerenommeerde experts.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen XpertHR en onze salarissoftware

De koppeling tussen Personeel en Salaris Online en XpertHR zorgt ervoor dat u de beschikking hebt over alle cao’s van uw klanten of gebruikers. Hiermee worden de cao’s automatisch zichtbaar in het onderdeel ‘Mijn cao’s’ èn ziet u ook direct alle loonmutaties en cao-wijzigingen terug in XpertHR. Alle cao-informatie wordt bijgehouden en continu bijgewerkt door onze partner FNV.

Voordelen van deze koppeling

De HR-gegevens worden automatisch vanuit XpertHR verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.