Koppeling YourCampus

Koppel YourCampus met uw salarisadministratie

YourCampus biedt medewerkers via een mobiele app toegang tot een digitale ‘portemonnee’. Met het daar aanwezige budget kunnen ze hun eigen benefits aanschaffen in een online marktplaats. Via het platform kunnen het MKB en scale-ups hun werknemers voortaan heel eenvoudig flexibel belonen via secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij iemands persoonlijke situatie en interesses. Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met YourCampus

 

Wat houdt de koppeling in?

Door de koppeling tussen YourCampus en Personeel en Salaris Online, kunt u met één klik uw werknemers automatisch on- en offboarden in het employee benefits platform van YourCampus. Zodra de koppeling is gemaakt, vindt er dagelijks een synchronisatie plaats tussen beide systemen. YourCampus slaat alleen de nodige informatie (voornaam, achternaam, zakelijk of privé emailadres) op van de werknemer, om het on- en offboarding proces te kunnen faciliteren. YourCampus zorgt voor naleving van de AVG en beveiliging van de gegevens.

De eindgebruiker kan via Personeel en Salaris Online automatisch werknemers on- en offboarden. Dit neemt alle handmatige handelingen weg om mutaties op andere manieren door te geven aan verschillende systemen. Dit bespaart een HR-team veel tijd. Het zorgt er ook voor dat er geen benefitsbudget meer wordt toegewezen aan werknemers die uit dienst zijn getreden.

Voordelen van deze koppeling

Dagelijkse synchronisatie zorgt voor een altijd up-to-date overzicht

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.