Groothandel

Wij werken onder andere voor:

Jouw partner in groothandel

Van groothandels tot warenhuizen en van magazijnen tot handelszaken; door onze specialisatie weten we welke zaken er spelen binnen de branche en jouw bedrijf. Met ons advies willen we je zo goed mogelijk ondersteunen en ontlasten bij je personeels- en salarisadministratie. Wij zijn dè specialist in de personeels- en salarisadministratie in groothandelsbedrijven.

 

Ons uitgangspunt is dat we het je zo eenvoudig mogelijk maken. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

 

Veel handelingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie zijn door ons gestandaardiseerd en geautomatiseerd, dankzij onze slimme software. Onze salarissoftware koppelt met meer dan 115 andere software systemen. Hiermee voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

 

Denk aan koppelingen met de veelgebruikte urenregistratiesystemen in de groothandel als ShiftBase en Dyflexis. Dankzij onze ruime ervaring zijn deze koppelingen zeer vlot en tegen lage kosten door ons te realiseren. Direct tijdswinst voor jou!

Waarom groothandelsbedrijven voor ons kiezen:

Onze ruime ervaring in de branche

Onze kennis en deskundigheid

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Jouw personeels- en salarisadministratie: onze kerntaak

Doordat personeels- en salarisadministratie juist wèl onze kerntaak is, kunnen wij jouw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. Onze innovatieve software voor salarisadministratie vereenvoudigt het proces en koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware zorgen voor een directe tijdswinst.

Lees hieronder hoe we het jou en je medewerkers makkelijk maken.

Online salarisadministratie en Personeelsadministratie software Uw salarisadministratie in onze salaris software

Salaris- en HR-software in één: ook voor je verzuimregistratie

Met onze salaris- en HR-software heb je alles in één: digitale loonstroken, pro forma berekeningen, een digitaal personeelsdossier, signaleringen, rapportages, verlof- en verzuimregistratie en meer. 

 

Het verzuim van je medewerkers verwerk je efficiënt en AVG proof in onze software Personeel en Salaris Online. Door gebruik te maken van de taken, noteer je vervolgacties eenvoudig direct in dezelfde software. Alles bij elkaar en in één systeem. Eenvoudig, veilig en overzichtelijk.

 

Ook heb je de beschikking over diverse rapportages en overzichten van het verzuim binnen je bedrijf. De overzichtelijke tabellen en grafieken geven je inzicht in de cijfers en zijn maandelijks beschikbaar. Op deze manier beschik je altijd over de meest recente cijfers en blijf je up-to-date.

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan.

De digitale loonstrook in onze salaris software

De digitale loonstrook: met één klik versturen naar jouw werknemers

 

Als werkgever verstuur je zelf met één druk op de knop de digitale loonstroken naar jouw werknemers. Je doet dit op jouw zelf gekozen moment wanneer het jou uitkomt, nadat wij je salarisverwerking hebben afgerond.

 

Je werknemers ontvangen na jouw druk op de knop een e-mail met het bericht dat hun digitale loonstrook klaar staat. Vanuit de e-mail kunnen ze direct hun loonstrook digitaal inzien en downloaden in hun eigen digitale omgeving. Deze is beschikbaar via de webversie of in de gratis app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en jaaropgaven zijn hier digitaal terug te vinden.

 

Goed beveiligd, snel, eenvoudig en AVG proof.

 

Lees hier meer over de digitale loonstrook of lees de uitleg van uw digitale loonstrook.

Personeel en Salaris Portal: salarisadministratie uitbesteden met maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

Verlofregistratie en declaraties

 

Met onze premium HR-oplossing HR Extra, kan je medewerker zelf eenvoudig online verlof aanvragen in zijn eigen digitale omgeving. De verantwoordelijk manager ontvangt per e-mail een bericht met de verlofaanvraag en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt daarmee direct meegenomen in de personeels- en salarisadministratie.

 

Een medewerker kan ook in diezelfde digitale omgeving het verlof van zijn collega’s of team inzien, persoonlijke wijzigingen doorgeven of declaraties insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden kilometers.

 

Ook hiervan ontvangt de verantwoordelijk manager een bericht, dat hij vanuit de e-mail direct kan goed- of afkeuren. Eenvoudig, snel en veilig!

 

De functionaliteiten voor de werknemer zijn ook via de gratis app beschikbaar.

Wie is specialist in de salarisadministratie voor groothandels en magazijnen? Van Winssen Personeel en Salaris!

Van Winssen Personeel en Salaris verzorgt voor vele groothandelsbedrijven uit heel Nederland de salarisadministratie

 

De cao’s Technische groothandel, Groothandel textielgoederen en Groothandel bloemen en planten zijn bijvoorbeeld voor ons zeer bekend terrein. 

 

Omdat personeels- en salarisadministratie onze kerntaak is, kunnen wij jouw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. Door personele administratieve zaken te automatiseren bespaar je veel tijd.

Met één druk op de knop verstuur je eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar jouw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden.  Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen e-mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

De medewerker kan met HR Extra van Personeel en Salaris Online zelf online verlof aanvragen in zijn eigen digitale omgeving of via onze app. De verantwoordelijk manager ontvangt per e-mail de verlofaanvraag en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie.

 

Ook kan een medewerker eenvoudig zelf persoonlijke wijzigingen doorgeven of declaraties insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden kilometers.

Bespaar kostbare tijd door je HR- en salarissoftware te koppelen aan je andere softwaresystemen: voorkom dubbele invoer en verhoog de efficiency.

Onze software is te koppelen aan meer dan 40 planning- en urensoftware, zoals bijvoorbeeld ShiftBase en Dyflexis. Gewerkte uren, toeslagen en verlof worden met één druk op de knop verzonden naar de salarisadministratiesoftware en meegenomen in de maandelijkse verwerking. Werknemersgegevens voer je op één plek in, waarna deze automatisch worden verwerkt in je planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

Ook met bijvoorbeeld a.s.r., voorheen De Amersfoortse, voor je verzuimverzekering en met bijvoorbeeld ExactTwinfield of Unit4 voor je boekhouding zijn eenvoudig koppelingen te maken. De meeste koppelingen zijn door ons vlot en tegen lage kosten te realiseren, door onze ruime ervaring.

Koppel Dyflexis met salarisadministratie uitbesteden
Koppel Word aan uw salarisadministratie
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

Dé salarisspecialist die jouw uitdagingen kent en je begrijpt!

Zoek je een partner voor je personeels- en salarisadministratie binnen jouw groothandel die jouw wensen begrijpt en de branche kent? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.