Groothandel

Van Winssen Personeel en Salaris is gespecialiseerd in salarisadministratie in groothandelsbedrijven. We snappen wat er speelt binnen uw organisatie. Dit stelt ons in staat u zo goed mogelijk te helpen bij uw personeels- en salarisadministratie en u goed te adviseren.
Wij werken onder andere voor:

Uw partner in groothandel

Van groothandels tot warenhuizen en van magazijnen tot handelszaken. Door onze specialisatie weten we welke zaken er spelen binnen de branche en uw bedrijf. Met ons advies willen we u zo goed mogelijk ondersteunen en ontlasten bij uw personeels- en salarisadministratie. Wij zijn de specialist in de personeels- en salarisadministratie in groothandelsbedrijven.

 

Ons uitgangspunt is dat we het u zo eenvoudig mogelijk maken. U heeft voldoende zaken die uw aandacht vragen. Door uw personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden houdt u tijd over om u te focussen op uw kerntaken.

 

Veel handelingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie zijn door ons gestandaardiseerd en geautomatiseerd, dankzij onze slimme software. Onze salarissoftware koppelt met meer dan 100 andere software systemen. Hiermee voorkomt u dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: u werkt efficiënter en bespaart u kostbare tijd.

 

Denk aan koppelingen met de veelgebruikte urenregistratiesystemen in de groothandel als ShiftBase en Dyflexis. Dankzij onze ruime ervaring zijn deze koppelingen zeer vlot en tegen lage kosten door ons te realiseren. Direct tijdswinst voor u!

Waarom groothandelsbedrijven voor ons kiezen:

Onze ruime ervaring in de branche

Onze kennis en deskundigheid

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratie software Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie: onze kerntaak

Doordat personeels- en salarisadministratie juist wél onze kerntaak is, kunnen wij uw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. Onze innovatieve software voor salarisadministratie vereenvoudigt het proces en koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware zorgen voor een directe tijdswinst.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Online salarisadministratie: Uw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

Salaris en HR software in 1: ook voor uw verzuimregistratie

Met onze salaris en HR software heeft u alles in 1: digitale loonstroken, pro forma berekeningen, een digitaal personeelsdossier, signaleringen, rapportages, verlof- en verzuimregistratie en meer. 

 

Het verzuim van uw medewerkers verwerkt u efficiënt en AVG proof in onze software Personeel en Salaris Online. Door gebruik te maken van de taken, noteert u vervolgacties eenvoudig direct in dezelfde software. Alles bij elkaar en in één systeem. Eenvoudig, veilig en overzichtelijk.

 

Ook heeft u de beschikking over diverse rapportages en overzichten van het verzuim binnen uw bedrijf. De overzichtelijke tabellen en grafieken geven u inzicht in de cijfers en zijn maandelijks beschikbaar. Op deze manier beschikt u altijd over de meest recente cijfers en blijft u up-to-date.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan.

De digitale loonstrook

De digitale loonstrook: met 1 klik versturen naar uw werknemers

 

Als werkgever verstuurt u zelf met 1 druk op de knop de digitale loonstroken naar uw werknemers. U doet dit op uw eigen gekozen moment, als het u uitkomt, nadat wij uw salarisverwerking hebben afgerond.

 

Uw werknemers ontvangen na uw druk op de knop een mail met het bericht dat hun digitale loonstrook klaar staat. Vanuit de mail kunnen ze direct hun loonstrook digitaal inzien en downloaden in hun eigen digitale omgeving. Deze is beschikbaar via de webversie of in de gratis app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en jaaropgaven zijn hier digitaal terug te vinden.

 

Goed beveiligd, snel, eenvoudig en AVG proof.

 

Lees hier meer over de digitale loonstrook of lees de uitleg van uw digitale loonstrook.

Personeel en Salaris Portal: maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

Verlofregistratie en declaraties

 

Met onze premium HR oplossing HR Extra , kan de medewerker zelf eenvoudig online verlof aanvragen in zijn eigen digitale omgeving. De verantwoordelijk manager ontvangt per mail een bericht met de verlofaanvraag en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt daarmee direct meegenomen in de personeels- en salarisadministratie.

 

Een medewerker kan ook in diezelfde digitale omgeving het verlof van zijn collega’s of team inzien, persoonlijke wijzigingen doorgeven of declaraties insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden kilometers.

 

Ook hiervan ontvangt de verantwoordelijk manager een bericht, dat hij vanuit de mail direct kan goed- of afkeuren. Eenvoudig, snel en veilig!

 

De functionaliteiten voor de werknemer zijn ook via de gratis app beschikbaar.

Wie is specialist in de salarisadministratie voor groothandels en magazijnen? Van Winssen Personeel en Salaris!

Van Winssen Personeel en Salaris verzorgt voor vele groothandelsbedrijven uit heel Nederland de salarisadministratie

 

De cao’s Technische groothandel, Groothandel textielgoederen en Groothandel bloemen en planten zijn bijvoorbeeld voor ons zeer bekend terrein. 

 

Omdat personeels- en salarisadministratie onze kerntaak is, kunnen wij uw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. Door personele administratieve zaken te automatiseren bespaart u veel tijd.

Met 1 druk op de knop verstuurt u eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar uw werknemers. Zij hebben een eigen inlog, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden. Dit is zowel online als in onze (gratis) app beschikbaar. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen mails met loonstroken boordevol persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

De medewerker kan met HR Extra van Personeel en Salaris Online zelf online verlof aanvragen in zijn eigen digitale omgeving of via onze app. De verantwoordelijk manager ontvangt per mail de verlofaanvraag en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie.

 

Ook kan een medewerker eenvoudig zelf persoonlijke wijzigingen doorgeven of declaraties insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden kilometers.

De kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie zijn afhankelijk van meerdere zaken, zoals de branche, de cao, het aantal werknemers en uw wensen op het gebied van automatisering en HR. Omdat wij graag voor u een prijsopgave op maat maken, bespreken we uw situatie en wensen graag persoonlijk. Vraag online een offerte aan en wij nemen contact met u op, of neem direct contact met ons op.

Bespaar kostbare tijd door uw HR- en salarissoftware te koppelen aan uw andere softwaresystemen: voorkom dubbele invoer en verhoog de efficiency.

Onze software is te koppelen aan meer dan 30 planning- en urensoftware, zoals bijvoorbeeld ShiftBase en Dyflexis. Gewerkte uren, toeslagen en verlof worden met één druk op de knop verzonden naar de salarisadministratiesoftware en meegenomen in de maandelijkse verwerking. Werknemersgegevens voert u op één plek in, waarna deze automatisch worden verwerkt in uw planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

Ook met bijvoorbeeld De Amersfoortse voor uw verzuimverzekering en met bijvoorbeeld ExactTwinfield of Unit4 voor uw boekhouding zijn eenvoudig koppelingen te maken. De meeste koppelingen zijn door ons vlot en tegen lage kosten te realiseren, door onze ruime ervaring.

Koppel Dyflexis met uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie
Koppel De Amerfoortse aan uw salarisadministratie
Koppel Word aan uw salarisadministratie

Dé salarisspecialist die uw uitdagingen kent en u begrijpt!

Zoekt u een partner voor uw personeels- en salarisadministratie binnen uw groothandel die uw wensen begrijpt en de branche kent? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.