Groothandel

Wij werken onder andere voor:

Jouw partner in groothandel

Door onze specialisatie weten we welke zaken er spelen binnen de branche. Van groothandels tot warenhuizen en van magazijnen tot handelszaken. We weten wat er speelt bij jouw bedrijf. Met ons advies willen we je ondersteunen en ontlasten bij je personeels- en salarisadministratie. Wij zijn dè specialist in de personeels- en salarisadministratie in groothandelsbedrijven.

 

We maken het jou zo eenvoudig mogelijk, dat is ons uitgangspunt. Je hebt voldoende zaken die jouw aandacht vragen. Door je personeels- en salarisadministratie aan ons uit te besteden, houd je tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

 

Veel handelingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie zijn door ons gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Wij maken hiervoor gebruik van onze slimme software. Deze  salarissoftware koppelt met meer dan 115 andere software systemen. Hiermee voorkom je dubbele invoer en onnodige handelingen. Kortom: je werkt efficiënter en bespaart zo kostbare tijd.

 

Wij kunnen onder andere een koppeling leggen met de veelgebruikte urenregistratiesystemen in de groothandel, zoals ShiftBase en Dyflexis. Hier hebben wij ruime ervaring in. De koppeling met jouw softwaresysteem is vlot en tegen lage kosten te realiseren. Direct tijdswinst voor jou!

Waarom groothandelsbedrijven voor ons kiezen:

Onze ruime ervaring in de branche

Onze kennis en deskundigheid

Persoonlijk contact met twee vaste contactpersonen

Soepele communicatie en de korte lijnen

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

Diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software. En de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen

De mogelijkheid om altijd advies van onze salarisspecialisten te kunnen vragen

Onze referenties

Jouw personeels- en salarisadministratie: onze kerntaak

Personeels- en salarisadministratie is juist wèl onze kerntaak. Hierdoor kunnen wij jouw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel verwerken. Onze innovatieve software voor salarisadministratie vereenvoudigt het proces. Koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware zorgen voor een directe tijdswinst voor jou.

Lees hieronder hoe we het jou en je medewerkers makkelijk kunnen maken.

Online salarisadministratie en Personeelsadministratie software Uw salarisadministratie in onze salaris software

Salaris- en HR-software in één: ook voor je verzuimregistratie

Met onze salaris- en HR-software is alles wat je nodig hebt in één omgeving zichtbaar en aanpasbaar. Digitale loonstroken, pro forma berekeningen, digitaal personeelsdossier, signaleringen, rapportages, verlof- en verzuimregistratie en meer. 

 

Het verzuim van je medewerkers verwerk je efficiënt en AVG proof in onze software Personeel en Salaris Online. Hierin werken we met taken. Hiermee noteer je vervolgacties eenvoudig en houd je overzicht. Alles bij elkaar en in één softwaresysteem. Eenvoudig, veilig en overzichtelijk.

 

In onze online omgeving heb je de beschikking over diverse rapportages en overzichten van het verzuim binnen je bedrijf. De tabellen en grafieken geven je elke maand inzicht in de cijfers. Op deze manier beschik je altijd over de meest recente cijfers en blijf je up-to-date.

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor de personeels- en salarisadministratie.

De digitale loonstrook in onze salaris software

De digitale loonstrook: met één klik versturen naar jouw werknemers

 

Wij maken je salarisadministratie zo makkelijk mogelijk voor jou. Als werkgever verstuur je zelf met één druk op de knop de digitale loonstroken naar jouw werknemers. Je doet dit wanneer het jou goed uitkomt, nadat wij je salarisverwerking hebben afgerond.

 

Je werknemers ontvangen een e-mail met het bericht dat hun digitale loonstrook klaar staat. Vanuit de e-mail kunnen ze hun loonstrook inzien en downloaden in hun persoonlijke digitale omgeving. Deze is beschikbaar via de webversie of in de gratis app.

 

De loonstroken van voorgaande jaren en jaaropgaven zijn hier ook terug te vinden.

 

Goed beveiligd, snel, eenvoudig en AVG proof. We maken de salarisadministratie graag zo makkelijk mogelijk voor jou en je werknemers.

 

Lees hier meer over de digitale loonstrook of lees de uitleg van uw digitale loonstrook.

Personeel en Salaris Portal: salarisadministratie uitbesteden met maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

Verlofregistratie en declaraties

 

Met onze premium HR-oplossing HR Extra kan jouw medewerker zijn persoonlijke digitale omgeving beheren. De medewerker kan bijvoorbeeld eenvoudig verlof aanvragen. De verantwoordelijk manager ontvangt per e-mail een bericht met de verlofaanvraag. Deze kan hij direct vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Hiermee wordt het verlof direct meegenomen in de personeels- en salarisadministratie.

 

In diezelfde digitale omgeving kan een medewerker het verlof van zijn collega’s of team inzien. Ook kan hij persoonlijke wijzigingen doorgeven of declaraties insturen. Denk hierbij aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden kilometers.

 

Ook hiervan ontvangt de verantwoordelijk manager een bericht, dat hij vanuit de e-mail direct kan goed- of afkeuren. Eenvoudig, snel en veilig!

 

Om het jou en je medewerkers zo gemakkelijk  mogelijk te maken, zijn alle deze functionaliteiten ook via de gratis app beschikbaar.

Wie is specialist in de salarisadministratie voor groothandels en magazijnen? Van Winssen Personeel en Salaris!

Van Winssen Personeel en Salaris verzorgt voor vele groothandelsbedrijven uit heel Nederland de salarisadministratie

 

De cao’s Technische groothandel, Groothandel textielgoederen en Groothandel bloemen en planten zijn bijvoorbeeld voor ons zeer bekend terrein. 

 

Omdat personeels- en salarisadministratie onze kerntaak is, kunnen wij jouw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. Door personele administratieve zaken te automatiseren bespaar je veel tijd.

Met één druk op de knop verstuur je eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar jouw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden.  Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen e-mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

De medewerker kan met HR Extra van Personeel en Salaris Online zelf online verlof aanvragen in zijn eigen digitale omgeving of via onze app. De verantwoordelijk manager ontvangt per e-mail de verlofaanvraag en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie.

 

Ook kan een medewerker eenvoudig zelf persoonlijke wijzigingen doorgeven of declaraties insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden kilometers.

Bespaar kostbare tijd door je huidige softwaresysteem te koppelen aan onze HR- en salarissoftware. Dit voorkomt dubbele invoer en verhoogt de efficiency.

 

Onze software is te koppelen aan meer dan 40 planning- en urensoftware, zoals ShiftBase en Dyflexis. Met één druk op de knop verzend je gewerkte uren, toeslagen en verlof naar onze salarisadministratie-software. De gegevens worden direct meegenomen in de maandelijkse salarisverwerking. Ook de gegevens van je werknemers voer je op één plek in, waarna deze automatisch worden verwerkt in je planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

Om het voor jou nog makkelijker te maken, kunnen wij koppelingen met systemen voor je boekhouding (zoals ExactTwinfield of Unit4) en voor je verzuimverzekering (zoals a.s.r., voorheen De Amersfoortse) leggen. Onze ruime ervaringen zorgt ervoor dat wij de meeste koppelingen vlot en tegen lage kosten kunnen realiseren.

Koppel Dyflexis met salarisadministratie uitbesteden
Koppel Word aan uw salarisadministratie
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

Dé salarisspecialist die jouw uitdagingen kent en je begrijpt!

Zoek je een partner voor je personeels- en salarisadministratie binnen jouw groothandel die jouw wensen begrijpt en de branche kent? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We maken graag persoonlijk kennis met je.