Detailhandel / Retail

‘Retail is Detail’ geldt ook in ons vak!
We doen altijd ons best om u optimaal te helpen. Onze oplossingen zijn erop gericht dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie.
Wij werken onder andere voor:

Uw partner in personeels- en salarisadministratie in de detailhandel / retail

Van Winssen Personeel en Salaris is gespecialiseerd in salarisadministratie in de detailhandel / retail. We snappen daardoor waar uw uitdagingen liggen en met welke oplossingen u het meest geholpen bent.

 

‘Retail is Detail’ geldt ook in ons vak. We doen altijd ons best om u optimaal te helpen. Onze oplossingen zijn erop gericht dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie. U wilt vaste contactpersonen die u en uw bedrijf kennen, u werk uit handen nemen, helpen met automatiseren en u adviseren.

Waarom werkgevers in de detailhandel / retail voor ons kiezen:

Onze ruime ervaring in de branche

Onze kennis en deskundigheid

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratie software Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en Office software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie: onze kerntaak

Doordat personeels- en salarisadministratie juist wél onze kerntaak is, kunnen wij uw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

De digitale loonstrook

Uw loonstroken met 1 klik versturen naar de werknemers

U kunt makkelijk zelf de loonstroken, met 1 druk op de knop, versturen naar uw werknemers. Zij kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Personeel en Salaris Portal: maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

Digitaal personeelsdossier

In ons hrm portaal heeft u ook de mogelijkheid om persoonlijke gegevens van werknemers vast te leggen zoals telefoonnummers of wie te waarschuwen in geval van nood.

 

Online kunt u per medewerker alle mogelijke documenten digitaal opslaan en raadplegen.

Personeels- en salarisadministratie in de zakelijke dienstverlening

Signaleringen

Wij sturen u verschillende signalen per e-mail, als reminder bij aflopende contracten, aankomende jubilea en verjaardagen.

 

De frequentie is door ons naar uw wensen aan te passen. Bij een aflopend contract sturen we bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen van tevoren een e-mail. Wel zo handig en indien gewenst rechtstreeks naar de manager.

We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Denk bijvoorbeeld aan Booq of ShiftBase. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

Koppel Dyflexis met uw salarisadministratie
koppel Eijsink met uw salarisadministratie
koppel booq met uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
koppel Ezora aan uw salarisadministratie

Dé salarisspecialist die uw uitdagingen echt kent!

We helpen u bij het eenvoudig registreren van de gewerkte uren en het vertalen van deze uren naar een overzichtelijke loonstrook. Besteed daarom uw salarisadministratie uit en vraag vrijblijvend uw offerte aan.