Detailhandel / Retail

Wij werken onder andere voor:

Uw partner in detailhandel en retail

Van Winssen Personeel en Salaris is gespecialiseerd in salarisadministratie in de detailhandel en retail. ‘Retail is Detail’ geldt ook in ons vak.

 

Wij verzorgen al voor een groot aantal grotere en kleinere winkels, boetieks, webwinkels, magazijnen en warenhuizen de personeels- en salarisadministratie. Daarom kennen we uw uitdagingen echt.  We snappen waar uw moeilijkheden liggen en met welke oplossingen u het meest geholpen bent.

 

Van telecomwinkel tot juwelierszaak, van modezaak tot bloemenwinkel en van webwinkel tot hobbyzaak, van dierenspeciaalzaak tot slijterij, geen cao is ons vreemd! Met ons haalt u een partner in huis met veel kennis en kunde, die u daadwerkelijk werk uit handen neemt.

 

We doen altijd ons best om u optimaal te helpen. Onze oplossingen zijn erop gericht dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie. U wilt vaste contactpersonen die u en uw bedrijf kennen, u werk uit handen nemen, helpen met automatiseren en u adviseren.

Waarom kiezen werkgevers in de detailhandel en retail voor ons:

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen en de korte lijnen: informeel en direct

Onze ruime èn brede ervaring in de branche en onze kennis en deskundigheid, zowel wat betreft cao als wet- en regelgeving

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratie software Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en Office software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie = onze kerntaak

Vakkundig, zorgvuldig èn snel verzorgen wij voor u uw personeels- en salarisadministratie, omdat dat juist ònze kerntaak is. Met onze innovatieve software voor salarisadministratie kunnen we u optimaal ondersteunen en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Koppel uw urenregistratie aan de salarissoftware en bespaar veel tijd!

Stelt u zich eens voor dat u de gegevens van uw medewerkers maar op één plek invoert en dat uw software systemen met elkaar communiceren…

 

Gewerkte uren, ploegentoeslagen en verlof verstuurt u met één druk op de knop naar uw salarisadministratie waarna deze worden meegenomen in de salarisverwerking. Medewerkersgegevens voert u slechts op één plek in. Deze worden volledig automatisch in uw uren- en planningssoftware overgenomen. Voorkom dubbele invoer, bespaar uw kostbare tijd en werk efficiënter door uw urenregistratiesoftware te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware!

 

Onze software is aan meer dan 30 uren- en planningssoftware te koppelen, zoals bijvoorbeeld Booq en ShiftBase. Eenvoudig, snel en foutloos!

Personeel en Salaris Portal: salarisadministratie uitbesteden met maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

Uw cao is onze dagelijkse kost

Van mode en wonen tot parfumerie en dranken: de diversiteit in de detailhandel is groot!

 

Met Van Winssen Personeel en Salaris  haalt u een zeer ervaren partner in huis met veel kennis van uw cao en van de voor u geldende de wet- en regelgeving. Daarom kunnen wij u echt werk uit handen neemt, waardoor u tijd kunt steken in uw onderneming!

 

Omdat wij de salarisadministratie verzorgen voor een groot aantal winkels, webwinkels, boetieks en zaken, kennen wij de vele cao’s in de detailhandel en hun eigen bijzonderheden erg goed. Door ons als experts in te zetten, heeft u altijd vakkundig en persoonlijk advies bij de hand.

 

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan en wij zoeken contact met u.

Online salarisadministratie in de kinderopvang

HR-documenten: eenvoudig samenstellen van uw documenten met de Word-koppeling

Door uw eigen documenten, zoals uw contracten, contractverlengingen, uw personeelsreglement en andere zaken, te koppelen aan de personeels- en salarisadministratie, kunt u deze met de Word-koppeling met één druk op de knop invullen met de gegevens van uw werknemer, zijn contract en zijn arbeidsvoorwaarden.

 

Het invoeren van alle gegevens van uw werknemers, zoals persoonsgegevens, contractgegevens en arbeidsvoorwaarden, hoeft dus maar op één plek gedaan te worden: Personeel en Salaris Online. Uw personeelsadministratiesoftware en salarissoftware in één. Dit verkleint de kans op typefouten en bespaart u veel tijd!

 

We laten u graag zien hoe u uw eigen documenten eenvoudig kunt bewerken en koppelen aan uw salarisadministratie!

Wie is specialist in salarisadministratie voor detailhandel en retail? Van Winssen Personeel en Salaris!

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- a € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Van Winssen Personeel en Salaris is dé specialist in de personeels- en salarisadministratie in de detailhandel en retail. Doordat wij voor grotere en kleinere winkels, webwinkels, boetieks, magazijnen en warenhuizen de personeels- en salarisadministratie verzorgen, kennen we uw uitdagingen echt. 

 

Met onze gebruiksvriendelijke online software registreert u eenvoudig de gewerkte uren die wij voor u omzetten naar een overzichtelijke loonstrook. We kunnen het ook koppelen aan uw urenregistratie. De loonstrook verstuurt u vervolgens met één klik naar uw werknemers.

Onze gebruiksvriendelijke salarissoftware is eenvoudig te koppelen aan diverse tijdsregistratie- en planningssoftware. De volledige urenregistratie, inclusief de onregelmatigheids- en overwerktoeslagen, wordt met één druk op de knop verwerkt in de salarisadministratie. Op basis van deze gegevens verwerken wij voor u de salarissen en stellen een overzichtelijke loonstrook op. Minder werk voor u en altijd accuraat!

 

De planningssoftware waar we bijvoorbeeld mee kunnen koppelen zijn Booq, Shiftbase, Eijsink, Nostradamus en Dyflexis. En daarnaast zijn er nog vele anderen. 

 

Wist u dat onze salarissoftware te koppelen is aan meer dan 100 andere software systemen? Bekijk ze hier allemaal.

Met onze software vergeet u nooit meer een contract op tijd te verlengen. U ontvangt per mail een signaal dat er een contract afloopt over bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen, zodat u tijdig actie kunt ondernemen. Onze signaleringen zijn naar uw wensen in te richten.  Het contract kunt u snel samenstellen met onze Wordkoppling in HR Extra. Digitaal ondertekenen is vervolgens met een paar klikken mogelijk. 

 

Waar u allemaal rekening mee moet houden bij een contractverlenging, leest u op onze kennisbank: Waar moet u op letten bij een contractverlenging.

Werk efficiënter, voorkom dubbele invoer en bespaar kostbare tijd door uw HR- en salarissoftware te koppelen aan uw andere softwaresystemen.

In totaal is onze software te koppelen aan meer dan 30 uren- en planningssoftware, zoals bijvoorbeeld Booq en Shiftbase. Gewerkte uren, toeslagen en verlof worden met één klik door u verzonden naar de salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Werknemersgegevens voert u op één plek in. Deze worden automatisch verwerkt in uw planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

Ook met bijvoorbeeld a.s.r., voorheen De Amersfoortse, voor uw verzuimverzekering en met bijvoorbeeld ExactTwinfield of Unit4 voor uw boekhouding zijn eenvoudig koppelingen te maken. De meeste koppelingen zijn door ons vlot en tegen lage kosten te realiseren, door onze ruime ervaring.

Koppel Dyflexis met salarisadministratie uitbesteden
koppel Eijsink met uw salarisadministratie
koppel booq en kies voor salarisadministratie uitbesteden
koppel Ezora aan uw salarisadministratie

Dé salarisspecialist die uw uitdagingen echt kent!

We helpen u bij het eenvoudig registreren van de gewerkte uren en het vertalen van deze uren naar een overzichtelijke loonstrook. Besteed daarom uw salarisadministratie uit en vraag vrijblijvend uw offerte aan.