Horeca / hospitality

Wij werken onder andere voor:

Uw partner in horeca & hospitality

U zoekt een personeels- en salarisadministratiekantoor met specialisten in horeca & hospitality! U verwacht kennis van de cao en van wet- en regelgeving. U wilt vaste contactpersonen die u en uw bedrijf kennen, u werk uit handen nemen, helpen met automatiseren en u adviseren.

 

Van Winssen Personeel en Salaris is graag uw partner! Wij kennen uw uitdagingen en knelpunten bij bijvoorbeeld het registreren van in- en uitdiensttredingen, de vaak sterk wisselende uren en het juist verwerken van deze uren in de salarisadministratie. 

 

Wij verzorgen al voor een groot aantal restaurants en hotels uit heel Nederland de personeels- en salarisadministratie. Van moderne restaurants met tien medewerkers tot een gloednieuwe keten van hotels met 200 medewerkers; de diversiteit is groot. We kennen de branche en de cao goed, snappen dat u weinig tijd heeft voor uw personeels- en salarisadministratie en begrijpen prima dat u vooral optimaal geholpen wilt worden door specialisten.

 

Dit doen we met de hulp van onze slimme software voor personeels- en salarisadministratie en door deze te koppelen aan uw software voor uw urenregistratie en planning. Denk bijvoorbeeld aan Nostradamus, Booq en ShiftBase. Wij kunnen deze koppeling vlot realiseren, dankzij onze ruime ervaring. 

Waarom u voor ons kiest:

Onze ruime ervaring in de branche en onze kennis en deskundigheid op het gebied van de horeca cao en de wet- en regelgeving

De korte lijnen en het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, informeel en direct

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze daadkracht en proactieve aanpak; ook ongevraagd denken we graag met u mee

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en Office-software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie is onze kerntaak

Uw personeels- en salarisadministratie is juist onze kerntaak. Daarom kunnen wij uw salarisadministratie zorgvuldig, vakkundig en snel doen. We bieden u onze slimme en gebruiksvriendelijke salarissoftware en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Online salarisadministratie in de kinderopvang

HR-documenten: eenvoudig samenstellen van uw documenten met de Word-koppeling

Met de Word-koppeling stelt u uw eigen werknemersdocumenten samen met gegevens uit de salarissoftware. Met slechts één druk op de knop vult u eigen documenten eenvoudig met de gegevens van uw werknemer, zijn arbeidsvoorwaarden en zijn contract. 

 

Door uw eigen documenten, zoals uw contracten, contractverlengingen, uw personeelsreglement of andere zaken, te koppelen aan de salarisadministratie in het HR-systeem hoeft u deze dus niet meer handmatig te vullen. Het invoeren van alle gegevens van uw werknemers, zoals persoonsgegevens, contractgegevens en arbeidsvoorwaarden, hoeft dus maar op één plek: Personeel en Salaris Online. Uw personeelsadministratiesoftware en salarissoftware in één. Dit reduceert de kans op typefouten en bespaart u veel tijd!

 

We laten u graag zien hoe u uw eigen documenten eenvoudig kunt bewerken en koppelen aan uw salarisadministratie!

Uw salarisadministratie uitbesteden aan Van Winssen Personeel en Salaris

Koppel uw urenregistratie aan de salarissoftware en bespaar veel tijd!

Voorkom dubbele invoer, werk efficiënter en bespaar kostbare tijd door uw HR- en salarissoftware te koppelen aan uw tijdsregistratiesoftware! In totaal is onze software aan meer dan 30 uren- en planningssoftware te koppelen, zoals bijvoorbeeld NostradamusDyflexisEijsink en ShiftBase.

 

Stelt u zich eens voor dat u de gegevens van uw werknemers maar op één plek invoert en dat uw softwaresystemen met elkaar communiceren. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar uw salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Werknemersgegevens voert u slechts op één plek in en worden automatisch verwerkt in uw uren- en planningssoftware. Het grote voordeel van de automatische koppeling  tussen uw salarissoftware en uw planningssoftware is dat de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk is.

 

Eenvoudig, snel en foutloos!

De digitale loonstrook in onze salaris software

De digitale loonstrook: met één klik verstuurd naar uw werknemers

U kunt zelf als werkgever de digitale loonstroken, met één druk op de knop, versturen naar uw werknemers met onze salarissoftware Personeel en Salaris Online. U doet dit op ieder gewenst moment, nadat wij uw salarisverwerking hebben afgerond.

 

Uw werknemers ontvangen na uw druk op de knop een e-mail en kunnen vanuit deze e-mail direct hun loonstrook digitaal inzien en downloaden in hun eigen digitale omgeving. Deze is beschikbaar via de webversie of in de gratis app.

 

De loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier ook terug te vinden.

 

Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

 

Lees hier meer over de digitale loonstrook of lees de uitleg van uw digitale loonstrook.

Uw partner in salarisadministratie in horeca / hospitality

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- a € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Van Winssen Personeel en Salaris verzorgt voor een groot aantal hotels en restaurants uit heel Nederland de personeels- en salarisadministratie. Van een keten van hotels met 220 medewerkers tot moderne restaurants met 10 medewerkers: wij zijn uw partner in horeca & hospitality

 

Wij kennen uw uitdagingen en knelpunten: het registreren van in- en uitdiensttredingen, de vaak sterk wisselende uren en het goed verwerken van deze uren op de digitale loonstroken

 

We kennen de CAO en de bijzonderheden in de horeca heel goed. Ook daar helpen we u graag mee. We automatiseren waar we kunnen en leveren maatwerk waar nodig. Koppelingen met de planning, urenregistratie of onze app voor de loonstroken maken we graag. Met onze persoonlijke werkwijze nemen we u veel werk uit handen. Vraag offerte aan.

Ja zeker! Onze slimme software voor de personeels- en salarisadministratie Personeel en Salaris Online heeft diverse automatische koppelmogelijkheden met software voor uw urenregistratie en planning. 

 

Nieuwe werknemers vult u slecht op in één plek in en de gegevens worden automatisch overgenomen. Deze zijn dus altijd overal gelijk en accuraat. Gewerkte uren, toeslagen en verzuim verstuurt u met één klik vanuit de tijdregistratie naar de online salarisadministratie. Op basis van deze gegevens doen wij voor u de salarisberekeningen en stellen een overzichtelijke loonstrook op. 

 

De urenregistratieprogramma’s waar we bijvoorbeeld graag mee kunnen koppelen zijn Booq, Shiftbase, Nostradamus en Dyflexis. Dankzij onze ruime ervaring met deze koppelingen, kunnen wij deze goed en vlot voor u realiseren!

Besteed uw personeels- en salarisadministratie uit aan Van Winssen Personeel en Salaris. Met onze software vergeet u nooit meer een contract op tijd te verlengen!

 

Per e-mail ontvangt u het signaal dat een contract over bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen afloopt. Dit geeft u de mogelijkheid tijdig actie te ondernemen. Onze signaleringen zijn naar uw wensen in te richten.  Het contract kunt u snel samenstellen met onze Wordkoppling in HR Extra. Digitaal ondertekenen is vervolgens met een paar klikken mogelijk. 

 

Waar u allemaal rekening mee moet houden bij een contractverlenging, leest u op onze kennisbank: Waar moet u op letten bij een contractverlenging.

Stel dat u de gegevens van uw werknemers maar op één plek invoert en dat uw software systemen met elkaar communiceren?

 

Werknemersgegevens voert u slechts op één plek in, en worden automatisch verwerkt in uw uren- en planningssoftware. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar uw salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. U voorkomt dubbele invoer, u werkt efficiënter en u bespaart kostbare tijd!

 

We investeren constant in onze innovatieve software voor de personeels- en salarisadministratie en de  nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware. Denk bijvoorbeeld aan Nostradamus, Booq en ShiftBase. Dankzij onze ruime ervaring zijn deze integraties en vele andere koppelingen door ons vlot te realiseren.

Een koppeling tussen uw personeels- en salarissoftware en Nostradamus!
koppel Eijsink met uw salarisadministratie
koppel booq en kies voor salarisadministratie uitbesteden
koppel Ezora aan uw salarisadministratie
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden
koppel Unit4 aan salarisadministratie uitbesteden
koppel Eitje aan uw salarisadministratie
Koppel Word aan uw salarisadministratie

Uw partner die uw bedrijf kent en u begrijpt!

Zoekt u als werkgever een ervaren partner voor uw personeels- en salarisadministratie die uw uitdagingen begrijpt en concrete oplossingen heeft? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.