Horeca / hospitality

Wij kennen uw uitdagingen en knelpunten bij bijvoorbeeld het registreren van in- en uitdiensttredingen, de vaak sterk wisselende uren en het juist verwerken van deze uren in de salarisadministratie.
Onze werkwijze is erop gericht u zaken uit handen te nemen en te automatiseren. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Door administratieve zaken te automatiseren bespaart u veel tijd. Daar zorgen we samen voor.
Wij werken onder andere voor:

Uw partner in horeca & hospitality

U zoekt een personeels- en salarisadministratiekantoor met specialisten in horeca & hospitality! U verwacht kennis van de cao en van wet- en regelgeving. U wilt vaste contactpersonen die u en uw bedrijf kennen, u werk uit handen nemen, helpen met automatiseren en u adviseren.

 

Van Winssen Personeel en Salaris is graag uw partner! Wij verzorgen al voor een groot aantal restaurants en hotels uit heel Nederland de personeels- en salarisadministratie. Van moderne restaurants met 10 medewerkers tot een gloednieuwe keten van hotels met 200 medewerkers; de diversiteit is groot. We kennen de branche en de cao goed, snappen dat u weinig tijd heeft voor uw personeels- en salarisadministratie en begrijpen prima dat u vooral optimaal geholpen wilt worden door specialisten.

 

Dit doen we met de hulp van onze slimme software voor personeels- en salarisadministratie en met diverse automatische koppelmogelijkheden met software voor uw urenregistratie en planning. Denk bijvoorbeeld aan Nostradamus, Booq en ShiftBase. Dankzij onze ruime ervaring zijn deze integraties en vele andere koppelingen door ons vlot te realiseren.

Waarom werkgevers in de horeca / hospitality voor ons kiezen:

Onze ruime ervaring in de branche

Onze kennis en deskundigheid

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratie software Personeel en Salaris Online

Onze daadkracht en proactieve aanpak

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en Office software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie: onze kerntaak

Omdat personeels- en salarisadministratie juist onze kerntaak is, kunnen wij uw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Online salarisadministratie in de kinderopvang

Word-koppeling: eenvoudig samenstellen van een arbeidsovereenkomst

Met de Word-koppeling maakt u uw vaste documenten met één druk op de knop met medewerker- en salarisgegevens. Door de sjablonen van uw eigen documenten te koppelen aan de salarisadministratie hoeft u geen persoonsgegevens, contractgegevens en salarissen meer over te nemen.

 

Invoeren hoeft maar op één plek!

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma loonberekeningen maken

Onze salarissoftware geeft u inzicht in uw huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin. Zelf kunt u eenvoudig pro forma loonberekeningen maken. Daar helpen we u graag bij als u dat wilt.

Klik aan wat u aan wilt passen in de interactieve loonstrook en u ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten.

De digitale loonstrook

Uw loonstroken met 1 klik versturen naar de werknemers

U kunt zelf de digitale loonstroken, met 1 druk op de knop, versturen naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier terug te vinden.

 

Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Denk bijvoorbeeld aan Nostradamus, Booq en ShiftBase. Dankzij onze ruime ervaring zijn deze integraties en vele andere koppelingen door ons vlot te realiseren.

Een koppeling tussen uw personeels- en salarissoftware en Nostradamus!
koppel Eijsink met uw salarisadministratie
koppel booq met uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
koppel Ezora aan uw salarisadministratie
koppel Exact aan uw salarisadministratie
koppel Unit4 aan uw salarisadministratie
koppel Eitje aan uw salarisadministratie
koppel tamigo aan uw salarisadministratie
koppel R&R aan uw salarisadministratie
koppel Asperion aan uw salarisadministratie

Uw partner die uw bedrijf kent en u begrijpt!

Zoekt u als werkgever een ervaren partner voor uw personeels- en salarisadministratie die uw uitdagingen begrijpt en concrete oplossingen heeft? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.