Horeca / hospitality

Wij werken onder andere voor:

Jouw partner in horeca & hospitality

Je zoekt een personeels- en salarisadministratiekantoor met specialisten in horeca & hospitality! Je verwacht kennis van de cao en van wet- en regelgeving. Je wilt vaste contactpersonen die jou en jouw bedrijf kennen, je werk uit handen nemen, helpen met automatiseren en je adviseren.

 

Van Winssen Personeel en Salaris is graag jouw partner! Wij kennen je uitdagingen en knelpunten bij bijvoorbeeld het registreren van in- en uitdiensttredingen, de vaak sterk wisselende uren en het juist verwerken van deze uren in de salarisadministratie. 

 

Wij verzorgen al voor een groot aantal restaurants en hotels uit heel Nederland de personeels- en salarisadministratie. Van moderne restaurants met tien medewerkers tot een gloednieuwe keten van hotels met 200 medewerkers; de diversiteit is groot. We kennen de branche en de cao goed, snappen dat je weinig tijd hebt voor je personeels- en salarisadministratie en begrijpen prima dat je vooral optimaal geholpen wilt worden door specialisten.

 

Dit doen we met de hulp van onze slimme software voor personeels- en salarisadministratie en door deze te koppelen aan jouw software voor je urenregistratie en planning. Denk bijvoorbeeld aan Nostradamus, Booq en ShiftBase. Wij kunnen deze koppeling vlot realiseren, dankzij onze ruime ervaring. 

Waarom je voor ons kiest:

Onze ruime ervaring in de branche en onze kennis en deskundigheid op het gebied van de horeca cao en de wet- en regelgeving

De korte lijnen en het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, informeel en direct

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze daadkracht en proactieve aanpak; ook ongevraagd denken we graag met je mee

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en Office-software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

Onze referenties

Jouw personeels- en salarisadministratie is onze kerntaak

Jouw personeels- en salarisadministratie is juist onze kerntaak. Daarom kunnen wij jouw salarisadministratie zorgvuldig, vakkundig en snel doen. We bieden je onze slimme en gebruiksvriendelijke salarissoftware en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het jou en je medewerkers makkelijk maken.

Uitleg systemen Van Winssen

HR-documenten: eenvoudig samenstellen van je documenten met de Word-koppeling

Met de Word-koppeling stelt je je eigen werknemersdocumenten samen met gegevens uit de salarissoftware. Met slechts één druk op de knop vul je eigen documenten eenvoudig met de gegevens van je werknemer, zijn arbeidsvoorwaarden en zijn contract. 

 

Door je eigen documenten, zoals je contracten, contractverlengingen, je personeelsreglement of andere zaken, te koppelen aan de salarisadministratie in het HR-systeem hoef je deze dus niet meer handmatig te vullen. Het invoeren van alle gegevens van je werknemers, zoals persoonsgegevens, contractgegevens en arbeidsvoorwaarden, hoeft dus maar op één plek: Personeel en Salaris Online. Jouw personeelsadministratiesoftware en salarissoftware in één. Dit reduceert de kans op typefouten en bespaart je veel tijd!

 

We laten je graag zien hoe je jouw eigen documenten eenvoudig kunt bewerken en koppelen aan je salarisadministratie!

werken bij Van Winssen

Koppel je urenregistratie aan de salarissoftware en bespaar veel tijd!

Voorkom dubbele invoer, werk efficiënter en bespaar kostbare tijd door je HR- en salarissoftware te koppelen aan je tijdsregistratiesoftware! In totaal is onze software aan meer dan 40 uren- en planningssoftware te koppelen, zoals bijvoorbeeld NostradamusDyflexisEijsink en ShiftBase.

 

Stel je je eens voor dat je de gegevens van je werknemers maar op één plek invoert en dat je softwaresystemen met elkaar communiceren. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar je salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Werknemersgegevens voer je slechts op één plek in en worden automatisch verwerkt in je uren- en planningssoftware. Het grote voordeel van de automatische koppeling  tussen je salarissoftware en je planningssoftware is dat de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk is.

 

Eenvoudig, snel en foutloos!

verlof Van Winssen App

De digitale loonstrook: met één klik verstuurd naar je werknemers

Je kunt zelf als werkgever de digitale loonstroken, met één druk op de knop, versturen naar je werknemers met onze salarissoftware Personeel en Salaris Online. Je doet dit op ieder gewenst moment, nadat wij je salarisverwerking hebben afgerond.

 

Je werknemers ontvangen na jouw druk op de knop een e-mail en kunnen vanuit deze e-mail direct hun loonstrook digitaal inzien en downloaden in hun eigen digitale omgeving. Deze is beschikbaar via de webversie of in de gratis app.

 

De loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier ook terug te vinden.

 

Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

 

Lees hier meer over de digitale loonstrook of lees de uitleg van uw digitale loonstrook.

Uw partner in salarisadministratie in horeca / hospitality

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- tot € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Van Winssen Personeel en Salaris verzorgt voor een groot aantal hotels en restaurants uit heel Nederland de personeels- en salarisadministratie. Van een keten van hotels met 220 medewerkers tot moderne restaurants met 10 medewerkers: wij zijn jouw partner in horeca & hospitality

 

Wij kennen jouw uitdagingen en knelpunten: het registreren van in- en uitdiensttredingen, de vaak sterk wisselende uren en het goed verwerken van deze uren op de digitale loonstroken

 

We kennen de CAO en de bijzonderheden in de horeca heel goed. Ook daar helpen we je graag mee. We automatiseren waar we kunnen en leveren maatwerk waar nodig. Koppelingen met de planning, urenregistratie of onze app voor de loonstroken maken we graag. Met onze persoonlijke werkwijze nemen we je veel werk uit handen. Vraag offerte aan.

Jazeker! Onze slimme software voor de personeels- en salarisadministratie Personeel en Salaris Online heeft diverse automatische koppelmogelijkheden met software voor jouw urenregistratie en planning. 

 

Nieuwe werknemers vul je slecht op in één plek in en de gegevens worden automatisch overgenomen. Deze zijn dus altijd overal gelijk en accuraat. Gewerkte uren, toeslagen en verzuim verstuur je met één klik vanuit de tijdregistratie naar de online salarisadministratie. Op basis van deze gegevens doen wij voor jou de salarisberekeningen en stellen we een overzichtelijke loonstrook op. 

 

De urenregistratieprogramma’s waar we bijvoorbeeld graag mee kunnen koppelen zijn Booq, Shiftbase, Nostradamus en Dyflexis. Dankzij onze ruime ervaring met deze koppelingen, kunnen wij deze goed en vlot voor jou realiseren!

Besteed jouw personeels- en salarisadministratie uit aan Van Winssen Personeel en Salaris. Met onze software vergeet je nooit meer een contract op tijd te verlengen!

 

Per e-mail ontvang je het signaal dat een contract over bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen afloopt. Dit geeft je de mogelijkheid tijdig actie te ondernemen. Onze signaleringen zijn naar jouw wensen in te richten.  Het contract kun je snel samenstellen met onze Wordkoppling in HR Extra. Digitaal ondertekenen is vervolgens met een paar klikken mogelijk. 

 

Waar je allemaal rekening mee moet houden bij een contractverlenging, lees je op onze kennisbank: Waar moet je op letten bij een contractverlenging.

Stel dat je de gegevens van je werknemers maar op één plek invoert en dat je softwaresystemen met elkaar communiceren?

 

Werknemersgegevens voer je slechts op één plek in en ze worden automatisch verwerkt in je uren- en planningssoftware. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar je salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Je voorkomt dubbele invoer, je werkt efficiënter en je bespaart kostbare tijd!

 

We investeren constant in onze innovatieve software voor de personeels- en salarisadministratie en de  nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware. Denk bijvoorbeeld aan Nostradamus, Booq en ShiftBase. Dankzij onze ruime ervaring zijn deze integraties en vele andere koppelingen door ons vlot te realiseren.

Een koppeling tussen uw personeels- en salarissoftware en Nostradamus!
koppel Eijsink met uw salarisadministratie
koppel booq en kies voor salarisadministratie uitbesteden
koppel Ezora aan uw salarisadministratie
koppel Eitje aan uw salarisadministratie
Koppel Word aan uw salarisadministratie
koppel tamigo aan uw salarisadministratie

Jouw partner die je bedrijf kent en jou begrijpt!

Zoek je als werkgever een ervaren partner voor je personeels- en salarisadministratie die je uitdagingen begrijpt en concrete oplossingen heeft? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.