IT

Dé salarisverwerker voor de IT
Van Winssen Personeel en Salaris is hét personeels- en salarisadministratiekantoor voor de IT. We zijn we in staat onze dienstverlening op een effectieve manier af te stemmen op uw bedrijf, wensen en knelpunten.
Wij werken onder andere voor:

Standaardisering, automatisering en integraties

Veel handelingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie zijn bij ons geautomatiseerd en gestandaardiseerd, dankzij de slimme en gebruiksvriendelijke software die we daarbij gebruiken. In het zo optimaal mogelijk gebruiken van de personeels- en salarissoftware investeren we veel tijd en energie en daar profiteert u van.

 

We zijn geen developers maar wel zeer ervaren en nieuwsgierige inhoudelijk specialisten en passen nieuwe integraties graag toe. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren. Er in namelijk standaard al heel veel beschikbaar.

 

Wij gaan dus vele stappen verder dan enkel het opmaken van loonstroken en uitvoeren van salarisadministratie. Uiteraard verzorgen we die voor u, maar we doen zoveel meer: we geloven in investeren, kennis delen en we zijn een tikkie eigenwijs.

Waarom werkgevers in de IT voor ons kiezen:

Onze ruime ervaring in de branche

Onze kennis en deskundigheid

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratie software Personeel en Salaris Online

De ruim 100 koppelmogelijkheden met andere software en de eenvoud in de toepassing hiervan

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze daadkracht en proactieve aanpak

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie: onze kerntaak

Omdat personeels- en salarisadministratie juist onze kerntaak is, kunnen wij uw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Employee Self Service en Manager Self Service

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS)

Via ESS geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om online verlof aan te vragen, declaraties in te dienen, een wijziging door te geven en gegevens te raadplegen. Deze functionaliteiten zijn ook via de app beschikbaar.

De verantwoordelijke manager kan via MSS verlofaanvragen en declaraties goedkeuren (of afkeuren). Het wordt vervolgens automatisch verwerkt in de personeels- en salarisadministratie en de verlofregistratie.

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma loonberekeningen maken

Onze salarissoftware geeft u inzicht in uw huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin. Zelf kunt u eenvoudig pro forma loonberekeningen maken. Daar helpen we u graag bij als u dat wilt.

 

Klik aan wat u aan wilt passen in de interactieve loonstrook en u ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten.

Verlof- en verzuimregistratie

Verlof- en verzuimregistratie

Per werknemer heeft u de mogelijkheid verlof en verzuim te registreren. Een overzichtelijke kalender geeft u inzicht in de aan- en afwezigheid van uw werknemers in de komende en de afgelopen maanden.

 

Diverse overzichten en hrm dashboards geven u inzicht in de verlof- en verzuimcijfers van uw werknemers.

We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel Sympa aan uw salarissoftware
Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie
koppel Unit4 aan uw salarisadministratie
Koppel De Amerfoortse aan uw salarisadministratie
Koppel Word aan uw salarisadministratie

De nieuwsgierige salarisspecialist voor de lange termijn relatie!

Zoekt u een partner voor uw personeels- en salarisadministratie die uw uitdagingen begrijpt en de IT branche kent?  Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.