IT

Wij werken onder andere voor:

Dé salarisverwerker voor de IT

Veel handelingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie zijn bij ons geautomatiseerd en gestandaardiseerd. Wij maken namelijk gebruik van slimme en gebruiksvriendelijke software. In het zo optimaliseren van het gebruiken van de personeels- en salarissoftware investeren we veel tijd en energie en daar profiteer jij van.

 

We zijn geen developers, maar wel zeer ervaren en nieuwsgierige inhoudelijk specialisten. We passen nieuwe integraties graag toe. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren. Er is namelijk standaard al heel veel beschikbaar.

 

Wij maken de loonstroken, voeren de salarisadministratie uit en gaan veel stappen verder. We geloven in investeren, kennis delen en we zijn een tikkie eigenwijs.

Waarom werkgevers in de IT voor ons kiezen:

Onze ruime ervaring in jouw branche

De ruim 115 koppelmogelijkheden met andere software en de eenvoud in de toepassing hiervan

Onze kennis en deskundigheid

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen

Altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen

De soepele communicatie en de korte lijnen

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze referenties

Jouw personeels- en salarisadministratie is onze kerntaak

Personeels- en salarisadministratie is juist wel onze kerntaak. Hierdoor kunnen wij jouw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel uitvoeren. We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie. We investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het jou en je medewerkers makkelijk maken.

van-winssen-kantoor-77

Onze premium HR-oplossing: HR Extra!

Onze premium HR-oplossing HR Extra biedt je vele mogelijkheden om je HR-taken efficiënt te organiseren, automatiseren en delegeren. HR Extra ondersteunt je bij je dagelijkse HR-taken. Het platform maakt zaken eenvoudig digitaal te regelen en digitaliseert veel handmatige, tijdrovende en foutgevoelige acties.

Je stelt met één klik je eigen documenten samen, zoals contracten en contractverlengingen of andere documenten.

Automatiseer en delegeer je terugkerende HR-taken en betrek medewerkers en managers in het HR-proces. Maak gebruik van de volledig geautomatiseerde workflows voor bijvoorbeeld nieuwe werknemers, contractverlengingen en andere terugkerende HR-zaken. Hiermee bespaar je veel tijd!

HRExtra.nl: In een korte demo laten we je graag zien hoe HR Extra jou tijd gaat besparen!
Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Digitaal ondertekenen

Als onderdeel van HR Extra is het nu ook mogelijk om je eigen documenten digitaal te laten ondertekenen door werknemers en/of managers. Deze nieuwe functie vereenvoudigt het proces en voorkomt het probleem van ‘afdrukken, tekenen, scannen en e-mailen’.

 

Vanuit de werknemer of als onderdeel van een workflow, bied je je eigen documenten digitaal ter ondertekening aan. Werknemers en managers zetten een digitale handtekening vanaf hun pc, tablet of telefoon. De ondertekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier van de betreffende werknemer.

 

Door gebruik te maken van het digitaal ondertekenen, blijven documenten niet meer liggen. Je kunt je werk eenvoudig en snel, direct online afhandelen.

verlof Van Winssen App

Verlofregistratie en declaraties

Met onze premium HR-oplossing HR Extra vragen je werknemers eenvoudig zelf online hun verlof aan vanuit hun eigen omgeving. De verantwoordelijk manager ontvangt een bericht  met deze verlofaanvraag in zijn e-mail. Deze kan hij direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt daarna meteen verwerkt in de personeels- en salarisadministratie. Werknemers en managers kunnen ook in hun eigen digitale omgeving het verlof van hun collega’s of team zien.

 

Persoonlijke wijzigingen of declaraties kunnen werknemers vanuit hun persoonlijke online omgeving insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden zakelijke kilometers. Na goedkeuring van de manager, wordt ook dit direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie.

 

Eenvoudig, snel en veilig!

collega aan het werk Van Winssen

Van Winssen Personeel en Salaris is specialist in de personeels- en salarisverwerking in de IT-branche. Momenteel verzorgen wij voor een groot aantal klanten in de IT-branche de personeels- en salarisadministratie.

 

Wij onderscheiden ons van andere salarisverwerkers door onze voorliefde voor het automatiseren van HR-processen. Wij zijn natuurlijk geen developers, maar we zijn wèl zeer ervaren en nieuwsgierige salarisspecialisten die graag een stap verder kijken en gebruik maken van alle mogelijkheden die de software biedt, om zaken te automatiseren, digitaliseren en te vereenvoudigen. 

 

 

Bij het bepalen of je een laptop of telefoon mag verstrekken of de internetkosten mag vergoeden aan je werknemer is het noodzakelijk dat het van belang is voor een goede vervulling van het werk. Het is niet zo dat een mobiele telefoon of laptop ook minimaal voor een bepaald percentage zakelijk gebruikt moet worden. Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn dat iemand privé bereikbaar is voor een storing, terwijl dat wellicht maar enkele keren per jaar voorkomt.

 

Daarnaast is het wel zo dat als je een mobiele telefoon, laptop, tablet of computer aan een werknemer ‘geeft’,  dat je dit eigenlijk in bruikleen geeft. Bij het einde van de dienstbetrekking moet de werknemer hem wel terug geven (of jou de restwaarde betalen).

 

Lees hier alles over op onze kennisbank: Het vergoeden/verstrekken van mobiele telefoons, computers, laptops, tablets en de daarbij behorende zaken

De medewerker kan met HR Extra van Personeel en Salaris Online zelf online verlof aanvragen in zijn eigen digitale omgeving of via onze app. De verantwoordelijk manager ontvangt per e-mail de verlofaanvraag en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie.

 

Ook kan een medewerker eenvoudig zelf persoonlijke wijzigingen doorgeven of declaraties insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden kilometers.

We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel Word aan uw salarisadministratie
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

De nieuwsgierige salarisspecialist voor de lange termijn relatie!

Zoek je een partner voor je personeels- en salarisadministratie die jouw uitdagingen begrijpt en de IT-branche kent?  Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.