IT

Wij werken onder andere voor:

Dé salarisverwerker voor de IT

Veel handelingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie zijn bij ons geautomatiseerd en gestandaardiseerd, dankzij de slimme en gebruiksvriendelijke software die we daarbij gebruiken. In het zo optimaal mogelijk gebruiken van de personeels- en salarissoftware investeren we veel tijd en energie en daar profiteert u van.

 

We zijn geen developers maar wel zeer ervaren en nieuwsgierige inhoudelijk specialisten en passen nieuwe integraties graag toe. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren. Er is namelijk standaard al heel veel beschikbaar.

 

Wij gaan dus vele stappen verder dan enkel het opmaken van loonstroken en uitvoeren van salarisadministratie. Uiteraard verzorgen we die voor u, maar we doen zoveel meer: we geloven in investeren, kennis delen en we zijn een tikkie eigenwijs.

Waarom werkgevers in de IT voor ons kiezen:

Onze ruime ervaring in uw branche

Onze kennis en deskundigheid

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

De ruim 100 koppelmogelijkheden met andere software en de eenvoud in de toepassing hiervan

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie is onze kerntaak

Omdat personeels- en salarisadministratie juist onze kerntaak is, kunnen wij uw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module om uw HR taken te digitaliseren en delegeren

Onze premium HR-oplossing: HR Extra!

Onze premium HR-oplossing HR Extra biedt u vele mogelijkheden om uw HR-taken efficiënt te organiseren, automatiseren en delegeren. HR Extra ondersteunt u bij uw dagelijkse HR-taken, maakt zaken eenvoudig digitaal te regelen en digitaliseert veel handmatige, tijdrovende en foutgevoelige acties.

U stelt met één klik uw eigen documenten samen, zoals uw contracten en contractverlengingen of andere eigen documenten.

Automatiseer en delegeer uw terugkerende HR-taken en betrek medewerkers en managers in het HR-proces. Maak gebruik van de volledig geautomatiseerde workflows voor bijvoorbeeld nieuwe werknemers, contractverlengingen en andere terugkerende HR-zaken. Hiermee bespaart u veel tijd!

HRExtra.nl: In een korte demo laten we u graag zien hoe HR Extra u tijd gaat besparen!
Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Digitaal ondertekenen

Als onderdeel van HR Extra is het nu ook mogelijk om uw eigen documenten digitaal te laten ondertekenen door werknemers en managers. Deze nieuwe functie als onderdeel van het totale personeels- en salarissoftwarepakket vereenvoudigt het proces en voorkomt het probleem van “afdrukken, scannen en e-mailen”.

 

Vanuit de werknemer of als onderdeel van een workflow, biedt u uw eigen documenten digitaal ter ondertekening aan. Werknemers en managers zetten een digitale handtekening vanaf hun pc, tablet of telefoon. De ondertekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier van de betreffende werknemer.

 

Door gebruik te maken van het digitaal ondertekenen blijven documenten niet meer liggen, wachtend op een handtekening. U kunt uw werk eenvoudig en snel, direct online afhandelen.

Verlof- en verzuimregistratie

Verlofregistratie en declaraties

Als u kiest voor onze premium HR-oplossing HR Extra, vragen uw werknemers eenvoudig zelf online hun verlof aan vanuit hun eigen digitale omgeving. De verantwoordelijk manager ontvangt een bericht  met deze verlofaanvraag in zijn e-mail en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt daarna direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie. Werknemers en managers kunnen ook in hun eigen digitale omgeving het verlof van hun collega’s of team inzien.

 

Persoonlijke wijzigingen of declaraties kunnen werknemers ook direct vanuit hun online omgeving insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden zakelijke kilometers. Na goedkeuring van de manager, wordt ook dit direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie.

 

Eenvoudig, snel en veilig!

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module met gmail-integratie

Van Winssen Personeel en Salaris is specialist in de personeels- en salarisverwerking in de IT branche. Momenteel verzorgen wij voor een groot aantal klanten in de IT branche de personeels- en salarisadministratie.

 

Wij onderscheiden ons van andere salarisverwerkers door onze voorliefde voor het automatiseren van HR processen. Wij zijn natuurlijk geen developpers, maar we zijn wel zeer ervaren en nieuwsgierige salarisspecialisten die graag een stap verder kijken en gebruik maken van alle mogelijkheden die de software biedt, om zaken de automatiseren, digitaliseren en te vereenvoudigen. 

 

 

Bij het bepalen of u een laptop of telefoon mag verstrekken of de internetkosten mag vergoeden aan uw werknemer is het noodzakelijk dat het van belang is voor een goede vervulling van het werk. Het is niet zo dat een mobiele telefoon of laptop ook minimaal voor een bepaald percentage zakelijk gebruikt moet worden. Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn dat iemand privé bereikbaar is voor een storing, terwijl dat wellicht maar enkele keren per jaar voorkomt.

 

Daarnaast is het wel zo dat als u een mobiele telefoon, laptop, computer of laptop aan een werknemer “geeft”,  dat u dit eigenlijk in bruikleen geeft. Bij het einde van de dienstbetrekking moet de werknemer hem wel terug geven (of u de restwaarde betalen).

 

Lees hier alles over op onze kennisbank: Het vergoeden/verstrekken van mobiele telefoons, computers, laptops, tablets en de daarbij behorende zaken

De medewerker kan met HR Extra van Personeel en Salaris Online zelf online verlof aanvragen in zijn eigen digitale omgeving of via onze app. De verantwoordelijk manager ontvangt per mail de verlofaanvraag en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie.

 

Ook kan een medewerker eenvoudig zelf persoonlijke wijzigingen doorgeven of declaraties insturen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, een adreswijziging of gereden kilometers.

We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden
koppel Unit4 aan salarisadministratie uitbesteden
Koppel Word aan uw salarisadministratie

De nieuwsgierige salarisspecialist voor de lange termijn relatie!

Zoekt u een partner voor uw personeels- en salarisadministratie die uw uitdagingen begrijpt en de IT-branche kent?  Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.