Kinderopvang

Wij werken onder andere voor:

Jouw partner in salarisadministratie kinderopvang

Zoek je een kantoor met specialisten in salarisadministratie kinderopvang? Zoek je specialisten met kennis van de cao en wet- regelgeving in de praktijk? Wil je een vaste contactpersoon die jou en je bedrijf kent en je werk uit handen neemt?

 

Van Winssen Personeel en Salaris is jouw partner voor de salarisverwerking voor de kinderopvang!

 

We hebben ons verdiept in de organisatie en werkwijze van kinderopvangorganisaties. Daardoor kennen we je uitdagingen en knelpunten, bijvoorbeeld bij het registreren van uren en het maken van een sluitende planning.

 

Onze werkwijze sluit naadloos aan op jouw manier van werken en is zo ingericht dat we je uitdagingen samen met jou kunnen ondervangen. Dit doen we onder andere met slimme software voor je personeels- en salarisadministratie en met diverse automatische koppelmogelijkheden met software voor je uren en planning. Denk bijvoorbeeld aan Kindplanner, Dyflexis en Nanny4All. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons vlot en tegen lage kosten te realiseren.

Waarom werkgevers in de kinderopvang voor ons kiezen:

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze ruime ervaring in de branche

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en Office-software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Jouw personeels- en salarisadministratie: onze kerntaak

Omdat personeels- en salarisadministratie juist onze kerntaak is, kunnen wij je salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het jou en je medewerkers makkelijk maken.

collega's Van winssen

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS)

Via ESS geef je je medewerkers de mogelijkheid om online verlof aan te vragen, declaraties in te dienen, een wijziging door te geven en gegevens te raadplegen. Deze functionaliteiten zijn ook via de app beschikbaar.

De verantwoordelijke manager kan via MSS verlofaanvragen en declaraties goedkeuren (of afkeuren). Het wordt vervolgens automatisch verwerkt in de personeels- en salarisadministratie en de verlofregistratie.

Vergadering Van Winssen

Word-koppeling: eenvoudig samenstellen van een arbeidsovereenkomst

Met de Word-koppeling vul je je vaste documenten met één druk op de knop met medewerker- en salarisgegevens. Door de sjablonen van je eigen documenten te koppelen aan de salarisadministratie hoef je geen persoonsgegevens, contractgegevens en salarissen meer over te nemen.

 

Invoeren hoeft maar op één plek!

van-winssen-kantoor-66

Je loonstroken met één klik versturen naar de werknemers

Je kunt zelf de digitale loonstroken, met één druk op de knop, versturen naar je werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier terug te vinden.

 

Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Uw salarisspecialist in de kinderopvang: Van Winssen Personeel en Salaris.

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- tot € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Van Winssen Personeel en Salaris is partner voor de salarisverwerking voor de kinderopvang!

 

Je zoekt een salarisadministratiekantoor met specialisten in de kinderopvang? Je zoekt specialisten met kennis van jouw cao en de wet- regelgeving in de praktijk? Je wilt een vast contactpersoon die jou en je bedrijf kent en je werk uit handen neemt? Dan kies je voor ons.

 

We hebben ons verdiept in de organisatie en werkwijze van kinderopvangorganisaties. Daardoor kennen we jouw uitdagingen en knelpunten, bijvoorbeeld bij het registreren van uren en het maken van een sluitende planning. Jouw cao kent voor ons geen geheimen en we adviseren je graag in salaris- en personele zaken. Een partner die je veel administratief werk uit handen neemt, zodat jij dat kunt doen waar jouw passie ligt! Vraag hier een offerte aan.

Met onze handige Word-koppeling in HR Extra vul je je eigen documenten met één druk op de knop met medewerker- en salarisgegevens. Door de sjablonen van jouw eigen documenten te koppelen aan de salarisadministratie hoef je geen persoonsgegevens, contractgegevens en salarissen meer over te nemen. Invoeren hoeft maar op één plek!

 

Vervolgens is het digitaal laten ondertekenen van de contracten slechts een aantal klikken verwijderd. Dit vereenvoudigt je proces en voorkomt het probleem van ‘afdrukken, ondertekenen, scannen en e-mailen’. Vanuit de software bied je het document digitaal ter ondertekening aan. Medewerkers en managers zetten een digitale handtekening en de getekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. Je kunt je werk gewoon direct online afhandelen. Een vrijblijvende offerte sturen we je graag toe.

Jazeker! Onze salarissoftware is eenvoudig te koppelen aan verschillende tijdsregistratie- en planningssoftware. De volledige urenregistratie, inclusief de onregelmatigheids- en overwerktoeslagen, wordt met één klik verwerkt in de salarisadministratie. Op basis van deze gegevens verwerken wij voor je de salarissen en stellen een overzichtelijke loonstrook op. Minder werk voor jou en altijd accuraat!

 

De planningssoftware waar we bijvoorbeeld mee kunnen koppelen zijn Kindplanner, Nanny4All en  DyflexisOnze salarissoftware is te koppelen aan meer dan 115 andere software systemen. Bekijk ze hier.

 

 

Met één druk op de knop verstuur je eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar jouw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden.  Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen e-mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Denk bijvoorbeeld aan Kindplanner, Dyflexis en Nanny4All. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons vlot en tegen lage kosten te realiseren.

koppel pggm aan uw salarisadministratie
koppel KindPlanner aan uw salarisadministratie
Koppel Word aan uw salarisadministratie
Koppel Nanny4All aan uw personeels- en salarisadministratie
koppel Pensioenfonds Zorg & Welzijn aan uw salarisadministratie

Het salariskantoor dat jouw uitdagingen kent en je persoonlijk helpt!

Zoek je een partner voor je personeels- en salarisadministratie in de kinderopvang die jouw uitdagingen begrijpt, de branche kent en je persoonlijk helpt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.