Kinderopvang

Wij werken onder andere voor:

Uw partner in salarisadministratie kinderopvang

Zoekt u een kantoor met specialisten in salarisadministratie kinderopvang? Zoekt u specialisten met kennis van de cao en wet- regelgeving in de praktijk? Wilt u een vaste contactpersoon die u en uw bedrijf kent en u werk uit handen neemt?

 

Van Winssen Personeel en Salaris is uw partner voor de salarisverwerking voor de kinderopvang!

 

We hebben ons verdiept in de organisatie en werkwijze van kinderopvangorganisaties. Daardoor kennen we uw uitdagingen en knelpunten, bijvoorbeeld bij het registreren van uren en het maken van een sluitende planning.

 

Onze werkwijze sluit naadloos aan op uw manier van werken en is zo ingericht dat we uw uitdagingen samen met u kunnen ondervangen. Dit doen we onder andere met slimme software voor uw personeels- en salarisadministratie en met diverse automatische koppelmogelijkheden met software voor uw uren en planning. Denk bijvoorbeeld aan Kindplanner, Dyflexis en Nanny4All. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons vlot en tegen lage kosten te realiseren.

Waarom werkgevers in de kinderopvang voor ons kiezen:

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze ruime ervaring in de branche

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en Office-software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie: onze kerntaak

Omdat personeels- en salarisadministratie juist onze kerntaak is, kunnen wij uw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel doen. We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Employee Self Serivce en Manager Self Service met onze salarissoftware

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS)

Via ESS geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om online verlof aan te vragen, declaraties in te dienen, een wijziging door te geven en gegevens te raadplegen. Deze functionaliteiten zijn ook via de app beschikbaar.

De verantwoordelijke manager kan via MSS verlofaanvragen en declaraties goedkeuren (of afkeuren). Het wordt vervolgens automatisch verwerkt in de personeels- en salarisadministratie en de verlofregistratie.

Online salarisadministratie in de kinderopvang

Word-koppeling: eenvoudig samenstellen van een arbeidsovereenkomst

Met de Word-koppeling vult u uw vaste documenten met één druk op de knop met medewerker- en salarisgegevens. Door de sjablonen van uw eigen documenten te koppelen aan de salarisadministratie hoeft u geen persoonsgegevens, contractgegevens en salarissen meer over te nemen.

 

Invoeren hoeft maar op één plek!

De digitale loonstroken in 1 klik beschikbaar voor uw werknemers met onze salarissoftware Personeel en Salaris Online

Uw loonstroken met één klik versturen naar de werknemers

U kunt zelf de digitale loonstroken, met één druk op de knop, versturen naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier terug te vinden.

 

Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Uw salarisspecialist in de kinderopvang: Van Winssen Personeel en Salaris.

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- a € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Van Winssen Personeel en Salaris is partner voor de salarisverwerking voor de kinderopvang!

 

U zoekt een salarisadministratiekantoor met specialisten in de kinderopvang. U zoekt specialisten met kennis van uw cao en de wet- regelgeving in de praktijk. U wilt een vast contactpersoon die u en uw bedrijf kent en u werk uit handen neemt. Daarom kiest u voor ons.

 

We hebben ons verdiept in de organisatie en werkwijze van kinderopvangorganisaties. Daardoor kennen we uw uitdagingen en knelpunten, bijvoorbeeld bij het registreren van uren en het maken van een sluitende planning. Uw cao kent voor ons geen geheimen en we adviseren u graag in salaris- en personele zaken. Een partner die u veel administratief werk uit handen neemt, zodat u dat kunt doen waar uw passie ligt! Vraag offerte aan.

Met onze handige Word-koppeling in HR Extra vult u uw eigen documenten met één druk op de knop met medewerker- en salarisgegevens. Door de sjablonen van uw eigen documenten te koppelen aan de salarisadministratie hoeft u geen persoonsgegevens, contractgegevens en salarissen meer over te nemen. Invoeren hoeft maar op één plek!

 

Vervolgens is het digitaal laten ondertekenen van de contracten slechts een aantal klikken verwijderd. Dit vereenvoudigt uw proces en voorkomt het probleem van “afdrukken, scannen en e-mailen”. Vanuit de software biedt u het document digitaal ter ondertekening aan. Medewerkers en managers zetten een digitale handtekening en de getekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. U kunt uw werk gewoon direct online afhandelen. Een vrijblijvende offerte sturen we u graag toe.

Ja zeker! Onze salarissoftware is eenvoudig te koppelen aan verschillende tijdsregistratie- en planningssoftware. De volledige urenregistratie, inclusief de onregelmatigheids- en overwerktoeslagen, wordt met één klik verwerkt in de salarisadministratie. Op basis van deze gegevens verwerken wij voor u de salarissen en stellen een overzichtelijke loonstrook op. 

 

Minder werk voor u en altijd accuraat!

 

De planningssoftware waar we bijvoorbeeld mee kunnen koppelen zijn Kindplanner, Nanny4All en  Dyflexis. En daarnaast zijn er nog vele anderen. 

 

Onze salarissoftware is te koppelen aan meer dan 100 andere software systemen? Bekijk ze hier.

Met 1 druk op de knop verstuurt u eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar uw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden. Dit is zowel online als in de (gratis) app beschikbaar. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag offerte aan.

We beschikken over innovatieve software voor salarisadministratie en we investeren constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Denk bijvoorbeeld aan Kindplanner, Dyflexis en Nanny4All. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons vlot en tegen lage kosten te realiseren.

koppel pggm aan uw salarisadministratie
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden
koppel KindPlanner aan uw salarisadministratie
Koppel Word aan uw salarisadministratie
Koppel Nanny4All aan uw personeels- en salarisadministratie

Het salariskantoor dat uw uitdagingen kent en u persoonlijk helpt!

Zoekt u een partner voor uw personeels- en salarisadministratie in de kinderopvang die uw uitdagingen begrijpt, de branche kent en u persoonlijk helpt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.