Online Salarisverwerking

Als u ervoor kiest uw online salarisverwerking uit te besteden, wilt u kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke salarissoftware, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

Online salarisverwerking uitbesteden

Daadwerkelijke aandacht

Uw salarisadministratie is zo veel meer dan de maandelijkse loonstroken, de jaaropgave en de loonaangifte bij de Belastingdienst en het pensioenfonds. Als u ervoor kiest uw online salarisverwerking uit te besteden, wilt u kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke salarissoftware, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

 

Uw twee vaste contactpersonen leren u en uw organisatie snel kennen, adviseren u (ook ongevraagd) en bouwen samen met u aan een waardevolle langetermijnrelatie. We signaleren wijzigingen in cao en wetgeving en voeren dat in overleg met u tijdig en goed door.

 

We werken graag met u samen, denken met u mee en delen onze kennis met u. We nemen elkaar serieus. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs. Soms wist u zelf nog niet dat u naar iets op zoek was, totdat wij u hierop wijzen én u een oplossing aanbieden.

 

Uiteraard zorgen we voor uw salarisadministratie: uw loonstroken, de jaaropgaven en de loonaangifte. Dat doen we ook!

Voordelen van Online Salarisverwerking

Waarom kiezen ruim 600 werkgevers voor het uitbesteden van de salarisadministratie aan Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Uw online salarisverwerking in onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Het gemak van onze salarisadministratie software

Uw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

U krijgt toegang tot onze salarisadministratie software: Personeel en Salaris Online. Hierin kunt u de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer. U kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en u ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstroken  via een handige app.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken met onze gebruiksvriendelijke salarissoftware.

Goed beveiligd en AVG proof met SendSafely

Online inzicht en het SEPA-betaalbestand

Wij geven u online en realtime overal inzicht in de digitale loonstroken en de loonaangiftes.

 

Nadat u van ons per mail bericht ontvangt dat de salarisstroken en andere documenten voor u klaar staan, kunt u ook gebruik maken van het SEPA-betaalbestand. Dit bestand kunt u elke gewenste datum meegeven, downloaden en vervolgens inladen in uw eigen bankprogramma. Zo zet u direct de betalingen aan uw werknemers klaar. Wel zo gemakkelijk!

De digitale loonstrook

Uw loonstroken met 1 klik versturen naar de werknemers

De digitale loonstroken worden met met 1 druk op de knop verstuurd naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn makkelijk terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Zelf pro forma berekeningen maken en inzicht in uw  loonkosten

Met onze salarissoftware maakt u eenvoudig zelf pro forma berekeningen voor uw personeel. Op de interactieve loonstrook van de werknemer klikt u aan wat u wilt aanpassen en deze geeft u direct inzicht in het effect op de loonkosten en het netto loon.

 

Alle denkbare cijfers worden maandelijks bijgewerkt en vergeleken met de 12 maanden ervoor in onze dashboards en overzichten. Zo zijn bijvoorbeeld uw loonkosten met 1 klik beschikbaar en geven u inzicht wanneer u dat nodig heeft. 

Koppelingen salarisadministratie

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Doordat onze software koppelt met meer dan 100 andere software systemen, voorkomt u dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. Denk aan koppelingen met De Amersfoortse voor uw verzuimverzekering, ShiftBase, Nostradamus en Booq voor uw uren en planning, en Exact, Twinfield of Unit4 voor uw boekhouding. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Cash, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online salarisadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris.

Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Online salarisadministratie zelf doen of uitbesteden?

Als u opziet tegen het papierwerk dat komt kijken bij de salarisadministratie, is het een goede keus voor u als ondernemer om de salarisverwerking uit te besteden. Wij verzorgen voor u de gehele salarisadministratie: van de loonstroken, de jaaropgaven en de loonbelastingaangifte, tot de loonjournaalposten voor uw financiële administratie en de pensioenaangifte. U krijgt toegang tot uw eigen online omgeving in onze gebruiksvriendelijke salarissoftware Personeel en Salaris Online. Hierin kunt u zelf de basiswijzigingen doorgeven en is uw salarisadministratie altijd en overal in te zien. Een aantal handige overzichten zorgen ervoor dat u inzicht houdt in de cijfers.

Voordelen salarisadministratie uitbesteden aan Van Winssen Personeel en Salaris

Het bespaart u veel tijd: als u ervoor kiest uw salarisadministratie bij ons uit te besteden, hoeft u alleen basiswijzigingen bij te houden. Wij doen de rest! U maakt tijd en energie vrij voor andere dingen.

Altijd kennis en expertise bij de hand: uw salarisverwerking is een specialistische zaak en dat specialisme hebben wij. Met een team van 7 zeer ervaren salarisspecialisten zijn we altijd op de hoogte van de cao's en de nieuwste wetswijzigingen. U hoeft zelf niet de steeds veranderende regels bij te houden, maar kunt dit overlaten aan ons.

Overzicht over uw administratie wanneer u dat nodig heeft: wij verzorgen uw salarisadministratie online. Hierdoor heeft u zelf altijd en overal inzage in de salarisverwerking. Uw digitale personeelsdossier, de laatste salarisstroken en diverse overzichten zijn altijd en overal beschikbaar wanneer u dat nodig heeft.

Uw gegevens in eigen beheer: omdat wij werken met onze online salarissoftware, heeft u zelf grip op de gegevens van uw werknemers. Even een kleine aanpassing doorvoeren is zo gebeurd.

Verlof- en verzuimregistratie in dezelfde software: ook het verzuim en het verlof van uw werknemers kunt u registeren in de software. Hiermee zijn andere extra systemen of overzichten overbodig en heeft u alles op één plek.

Te koppelen met meer dan 100 andere softwarepakketten: onze online salarisadministratie heeft meer dan 100 koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR software. Hierdoor minimaliseren we uw handmatige en tijdrovende klussen en automatiseren we uw processen.

Wilt u advies over of het uitbesteden van uw salarisverwerking bij u past? Neem contact met ons op!