Online Salarisadministratie

U wilt kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke salarissoftware, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

Daadwerkelijke aandacht

Uw salarisadministratie is zo veel meer dan de maandelijkse loonstroken en de loonaangifte bij de Belastingdienst en pensioenfonds. U wilt kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke salarissoftware, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

 

Bij ons hoeft u niet aan vier verschillende mensen uit te leggen wat u bedoelt, wij kennen namelijk vrijwel geen verloop binnen ons team. Uw twee vaste salarisspecialisten leren u en uw organisatie snel kennen, adviseren u (ook ongevraagd) en bouwen samen met u aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

We werken graag met u samen, denken met u mee en delen onze kennis met u. We nemen elkaar serieus. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs. Soms wist u zelf nog niet dat u naar iets op zoek was, totdat wij u hierop wijzen én u een oplossing aanbieden.

 

Uiteraard zorgen we voor uw salarisadministratie. Dat doen we ook!

Waarom kiezen ruim 600 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratie software Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Uw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

U krijgt toegang tot Personeel en Salaris Online. Hierin kunt u ook de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer. U kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en u ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstroken  via een handige app.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Goed beveiligd en AVG proof met SendSafely

Online inzicht en het SEPA-betaalbestand

Wij geven u online en realtime overal inzicht in de digitale loonstroken en de loonaangiftes.

 

Nadat u van ons per mail bericht ontvangt dat de salarisstroken en andere documenten voor u klaar staan, kunt u ook gebruik maken van het SEPA-betaalbestand. Dit bestand kunt u elke gewenste datum meegeven, downloaden en vervolgens inladen in uw eigen bankprogramma. Zo zet u direct de betalingen aan uw werknemers klaar. Wel zo gemakkelijk!

De digitale loonstrook

Uw loonstroken met 1 klik versturen naar de werknemers

U kunt zelf de digitale loonstroken, met 1 druk op de knop, versturen naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Onze salarissoftware geeft u inzicht in uw huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin. Iedere maand worden uw gegevens automatisch vergeleken met de 12 maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met 1 klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

 

Zelf maakt u eenvoudig pro forma berekeningen. Klik aan wat u aan wilt passen en de interactieve loonstrook doet de rest. U ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten.

Doordat onze software koppelt met meer dan 100 andere software systemen, voorkomt u dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. Denk aan koppelingen met De Amersfoortse voor uw verzuimverzekering, ShiftBase, Nostradamus en Booq voor uw uren en planning, en Exact, Twinfield of Unit4 voor uw boekhouding. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Cash, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online salarisadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris.

Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.