Online Salarisverwerking

Als u ervoor kiest uw online salarisverwerking uit te besteden, verwacht u ervaren specialisten, geen fouten, een vaste contactpersoon, gebruiksvriendelijke software, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. We hebben er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen.

Online salarisverwerking uitbesteden

Daadwerkelijke aandacht

Uw salarisadministratie is zo veel meer dan de maandelijkse loonstroken, de jaaropgave en de loonaangifte bij de Belastingdienst en het pensioenfonds. Als u ervoor kiest uw online salarisverwerking uit te besteden, wilt u kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke salarissoftware, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

 

Uw twee vaste contactpersonen leren u en uw organisatie snel kennen, adviseren u (ook ongevraagd) en bouwen samen met u aan een waardevolle langetermijnrelatie. Zorgvuldig werken betekent voor ons ook dat we er alles aan doen om fouten te voorkomen. We signaleren wijzigingen in cao en wetgeving en voeren dat in overleg met u tijdig en goed door.

 

Met u werken we graag samen, denken met u mee en delen onze kennis met u. We nemen elkaar serieus. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs. De digitale loonstroken worden met 1 druk op de knop veilig verstuurd naar de loonstroken-app van uw medewerkers.

 

Uiteraard zorgen we voor uw salarisadministratie: uw loonstroken, de jaaropgaven en de loonaangifte. Dat doen we graag!

Voordelen van Online Salarisverwerking

Waarom kiezen ruim 600 werkgevers voor het uitbesteden van de salarisadministratie aan Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Uw online salarisverwerking in onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Het gemak van onze salarisadministratie software

Uw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

U krijgt toegang tot onze salarisadministratie software: Personeel en Salaris Online. Hierin kunt u de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer. U kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en u ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstroken  via een handige app.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken met onze gebruiksvriendelijke salarissoftware.

Goed beveiligd en AVG proof met SendSafely

Online inzicht en het SEPA-betaalbestand

Wij geven u online en realtime overal inzicht in de digitale loonstroken en de loonaangiftes.

 

Nadat u van ons per mail bericht ontvangt dat de salarisstroken en andere documenten voor u klaar staan, kunt u ook gebruik maken van het SEPA-betaalbestand. Dit bestand kunt u elke gewenste datum meegeven, downloaden en vervolgens inladen in uw eigen bankprogramma. Zo zet u direct de betalingen aan uw werknemers klaar. Wel zo gemakkelijk!

 

Lees hier meer over het gemak van de Sepa betaling!

De digitale loonstrook

Uw loonstroken met 1 klik versturen naar de werknemers

De digitale loonstroken worden met met 1 druk op de knop verstuurd naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn makkelijk terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Zelf pro forma berekeningen maken en inzicht in uw  loonkosten

Met onze salarissoftware maakt u eenvoudig zelf pro forma berekeningen voor uw personeel. Op de interactieve loonstrook van de werknemer klikt u aan wat u wilt aanpassen en deze geeft u direct inzicht in het effect op de loonkosten en het netto loon.

 

Alle denkbare cijfers worden maandelijks bijgewerkt en vergeleken met de 12 maanden ervoor in onze dashboards en overzichten. Zo zijn bijvoorbeeld uw loonkosten met 1 klik beschikbaar en geven u inzicht wanneer u dat nodig heeft. 

Online salarisadministratie: Uw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

De kosten voor salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en uw wensen op het gebied van automatisering en HR. We maken een prijsopgave en bespreken uw wensen graag persoonlijk. Vraag nu online een offerte aan of neem contact met ons op.

Doordat u kiest voor online salarisverwerking, heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Vanaf iedere locatie logt u in uw eigen persoonlijke omgeving in en heeft u alle gegevens bij de hand. Ook uw medewerkers hebben overal en altijd toegang. U heeft dus altijd overzicht over uw online salarisadministratie wanneer u dat nodig heeft. Ook heeft u uw gegevens in eigen beheer. U behoudt zelf grip op de gegevens van uw medewerkers en past eenvoudig diverse zaken aan.

 

Ook is onze salarissoftware te koppelen aan meer dan 100 andere softwaresystemen. Dit maakt het mogelijk om handmatige en tijdrovende zaken te automatiseren. Vraag offerte aan.

Wij richten voor u de salarisadministratie volledig op maat in en nemen u mee in hoe makkelijk het voor u werkt. U heeft zelf toegang tot uw eigen online omgeving waarmee u zelf eenvoudige wijzigingen aan ons doorgeeft. Wij zorgen voor de online salarisadministratie, cao-verhogingen en aangiften. We bieden u een handige kennisbank met veel korte artikelen over hoe u specifieke zaken in de software kunt opnemen. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk en helpen u daar waar nodig. Ook ontvangt u van ons nieuwsbrieven met de laatste wet- en regelgeving en bijzonderheden waar u uw voordeel mee kunt doen. Vraag offerte aan.

Uw salarisadministratie wordt online verwerkt met onze salarissoftware. Dit betekent dat alle gegevens veilig worden opgeslagen in de cloud in onze online software. De gegevens van uw werknemers, de contracten en de salarissen zijn voor u en hen altijd en overal op één plek inzichtelijk. U en uw medewerkers loggen online in op hun persoonlijke omgeving van onze software. Goed beveiligd en overal toegankelijk. 

Koppelingen salarisadministratie

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Doordat onze software koppelt met meer dan 100 andere software systemen, voorkomt u dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. Denk aan koppelingen met De Amersfoortse voor uw verzuimverzekering, ShiftBase, Nostradamus en Booq voor uw uren en planning, en Exact, Twinfield of Unit4 voor uw boekhouding. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Cash, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online salarisadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris.

Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.