Zakelijke dienstverlening

Wij werken onder andere voor:

Uw partner in de zakelijke dienstverlening

U wilt vaste contactpersonen die u en uw bedrijf kennen, u werk uit handen nemen, uw personeelsadministratie makkelijker organiseren, u adviseren en helpen met automatiseren van uw zaken.

 

Van Winssen Personeel en Salaris is specialist in personeels- en salarisadministratie in de zakelijke dienstverlening. We snappen waar uw uitdagingen liggen en lossen deze graag voor en met u op, met behulp van onze kennis & expertise, korte lijnen & informeel contact en onze gebruiksvriendelijke software. 

 

Op het gebied van personeels- en salarisadministratie automatiseren wij veel handelingen voor u, dankzij onze slimme software. Verlofregistratie en declaraties sturen werknemers eenvoudig zelf digitaal in, via hun eigen online omgeving. Uw personeelsadministratie doet u volledig in één systeem: van loonstroken tot contracten en van verlof tot verzuim. En het laten ondertekenen van contracten en documenten doet u eenvoudig digitaal, vanuit dezelfde software! Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk, omdat we weten dat u voldoende andere zaken heeft die uw aandacht vragen. Besteed uw personeels- en salarisadministratie aan ons uit en houd tijd over om u te focussen op uw kerntaken.

 

Doordat onze software koppelt met meer dan 100 andere software systemen, voorkomt u dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

Waarom u voor ons kiest:

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid en onze ruime ervaring in uw branche

Onze gebruiksvriendelijke software Personeel en Salaris Online voor uw salaris- en personeelsadministratie

Onze daadkracht en proactieve aanpak

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Uw personeels- en salarisadministratie is onze kerntaak

Uw personeels- en salarisadministratie is onze kerntaak is, waardoor wij uw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel voor u verzorgen. We beschikken over gebruiksvriendelijke en innovatieve software voor salarisadministratie, die u ook op HR-vlak vele mogelijkheden biedt. Daarnaast investeren we constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Digitaal ondertekenen

Het is nu ook mogelijk om uw eigen documenten digitaal te laten ondertekenen door werknemers en managers, als onderdeel van onze premium HR-oplossing HR Extra. Dit vereenvoudigt het proces van het ondertekenen van contracten en andere documenten en voorkomt het probleem van “afdrukken, scannen en e-mailen”.

 

U biedt documenten digitaal ter ondertekening aan. Managers en werknemers zetten eenvoudig een digitale handtekening vanaf hun pc, telefoon of tablet. Uw ondertekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier van de uw werknemer. Snel en volledig automatisch!

 

Door gebruik te maken van het digitaal ondertekenen blijven uw documenten niet meer liggen, wachtend op een handtekening. U handelt uw taken eenvoudig en snel, direct online af.

Verlof- en verzuimregistratie

Verlofregistratie en declaraties

Als u kiest voor onze premium HR oplossing HR Extra , vraagt uw werknemer eenvoudig zelf online verlof aan vanuit zijn eigen digitale omgeving. De verantwoordelijk manager ontvangt een bericht in zijn e-mail met de verlofaanvraag, die hij direct vanuit de mail kan goed- of afkeuren. Het verlof wordt direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie. Werknemers en managers kunnen ook het verlof van hun collega’s of team inzien.

 

Declaraties en persoonlijke wijzigingen kan uw werknemer ook direct vanuit zijn online omgeving invoeren. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, zakelijke gereden kilometers of een adreswijziging. Na goedkeuring van de manager, wordt ook dit direct verwerkt in de salaris- en personeelsadministratie.

 

Eenvoudig, snel en AVG-proof!

Personeels- en salarisadministratie in de zakelijke dienstverlening

Uw digitale personeelsdossier & signaleringen

In onze personeels- en salarissoftware kunt u online per medewerker alle mogelijke documenten digitaal opslaan en raadplegen. Noodnummers, beoordelingsformulieren en contracten: alles op één plek! Daarnaast vindt u hier natuurlijk ook de loonstroken, rapportages en de verlof- en verzuimregistratie.  Overzichtelijk en eenvoudig.

 

Ook sturen wij u vanuit de software verschillende signalen per e-mail, zoals een reminder bij een aflopend contract, een aankomend jubileum of bij een verjaardag.

 

De frequentie van deze signalen is naar uw wensen aan te passen. Bij een aflopend contract sturen we bijvoorbeeld standaard 60, 35 en 5 dagen van tevoren een e-mail. Handig en volledig geautomatiseerd, waardoor u tijd overhoudt voor andere zaken!

HR rapportages & HR analytics

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- a € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Met onze handige Word-koppeling in HR Extra vult u uw eigen documenten met één druk op de knop met medewerker- en salarisgegevens. Door de sjablonen van uw eigen documenten te koppelen aan de salarisadministratie hoeft u geen persoonsgegevens, contractgegevens en salarissen meer over te nemen. Invoeren hoeft maar op één plek!

 

Vervolgens is het digitaal laten ondertekenen van de contracten slechts een aantal klikken verwijderd. Dit vereenvoudigt uw proces en voorkomt het probleem van “afdrukken, scannen en e-mailen”. Vanuit de software biedt u het document digitaal ter ondertekening aan. Medewerkers en managers zetten een digitale handtekening en de getekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. U kunt uw werk gewoon direct online afhandelen. Een vrijblijvende offerte sturen we u graag toe.

De medewerker kan eenvoudig zelf online verlof aanvragen met HR Extra via onze app. In zijn eigen digitale omgeving kan hij zijn verlof en het verlofsaldo inzien. 

 

De verantwoordelijk leidinggevende ontvangt een verlofaanvraag per mail en kan deze direct en eenvoudig vanuit de e-mail goed- of afkeuren. Het verlof wordt direct verwerkt in de verlofmodule van de personeels- en salarisadministratie. Makkelijk en snel.

Bij het bepalen of u een laptop of telefoon mag verstrekken of de internetkosten mag vergoeden aan uw werknemer is het noodzakelijk dat het van belang is voor een goede vervulling van het werk. Het is niet zo dat een mobiele telefoon of laptop ook minimaal voor een bepaald percentage zakelijk gebruikt moet worden. Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn dat iemand privé bereikbaar is voor een storing, terwijl dat wellicht maar enkele keren per jaar voorkomt.

 

Daarnaast is het wel zo dat als u een mobiele telefoon, laptop, computer of laptop aan een werknemer “geeft”,  dat u dit eigenlijk in bruikleen geeft. Bij het einde van de dienstbetrekking moet de werknemer hem wel terug geven (of u de restwaarde betalen).

 

Lees hier alles over op onze kennisbank: Het vergoeden/verstrekken van mobiele telefoons, computers, laptops, tablets en de daarbij behorende zaken

Bespaar tijd door uw personeels- en salarissoftware te koppelen aan uw eigen softwaresystemen. Hiermee voorkomt u dubbele invoer en verhoogt u de efficiency.

Onze software is te koppelen aan bijvoorbeeld ExactTwinfield of Unit4 voor uw boekhouding en bijvoorbeeld De Amersfoortse voor uw verzuimverzekering. Ook koppelt onze software met meer dan 30 planning- en urensoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden
koppel Analysio aan uw salarisadministratie
Koppel Word aan uw salarisadministratie

Uw partner voor de lange termijn relatie!

Zoekt u een partner voor uw personeels- en salarisadministratie binnen uw bedrijf die uw wensen begrijpt en de branche kent?  Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.