Zakelijke dienstverlening

Wij werken onder andere voor:

Jouw partner in de zakelijke dienstverlening

Je wilt vaste contactpersonen die jou en je bedrijf kennen, je werk uit handen nemen, jouw personeelsadministratie makkelijker organiseren, je adviseren en helpen met automatiseren van jouw zaken.

 

Van Winssen Personeel en Salaris is specialist in personeels- en salarisadministratie in de zakelijke dienstverlening. We snappen waar jouw uitdagingen liggen en lossen deze graag voor en met jou op, met behulp van onze kennis & expertise, korte lijnen & informeel contact en onze gebruiksvriendelijke software. 

 

Op het gebied van personeels- en salarisadministratie automatiseren wij veel handelingen voor je, dankzij onze slimme software. Verlofregistratie en declaraties sturen werknemers eenvoudig zelf digitaal in, via hun eigen online omgeving. Je personeelsadministratie doe je volledig in één systeem: van loonstroken tot contracten en van verlof tot verzuim. En het laten ondertekenen van contracten en documenten doe je eenvoudig digitaal, vanuit dezelfde software! Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk, omdat we weten dat jij voldoende andere zaken hebt die jouw aandacht vragen. Besteed je personeels- en salarisadministratie aan ons uit en houd tijd over om je te focussen op jouw kerntaken.

 

Doordat onze software koppelt met meer dan 115 andere software systemen, voorkom je dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werk je efficiënter en bespaar je kostbare tijd. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

Waarom jij voor ons kiest:

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid en onze ruime ervaring in jouw branche

Onze gebruiksvriendelijke software Personeel en Salaris Online voor jouw salaris- en personeelsadministratie

Onze daadkracht en proactieve aanpak

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software en de eenvoud hiervan door onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Jouw personeels- en salarisadministratie is onze kerntaak

Jouw personeels- en salarisadministratie is onze kerntaak, waardoor wij jouw salarisadministratie vakkundig, zorgvuldig en snel voor je verzorgen. We beschikken over gebruiksvriendelijke en innovatieve software voor salarisadministratie, die je ook op HR-vlak vele mogelijkheden biedt. Daarnaast investeren we constant in nieuwe koppelingen met tijdsregistratie- en planningssoftware.

Lees hieronder hoe we het jou en jouw medewerkers makkelijk maken.

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Digitaal ondertekenen

Het is nu ook mogelijk om je eigen documenten digitaal te laten ondertekenen door werknemers en managers, als onderdeel van onze premium HR-oplossing HR Extra. Dit vereenvoudigt het proces van het ondertekenen van contracten en andere documenten en voorkomt het probleem van ‘afdrukken, tekenen, scannen en e-mailen’.

 

Je biedt documenten digitaal ter ondertekening aan. Managers en werknemers zetten eenvoudig een digitale handtekening vanaf hun pc, telefoon of tablet. Jouw ondertekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier van de werknemer. Snel en volledig automatisch!

 

Door gebruik te maken van het digitaal ondertekenen blijven je documenten niet meer liggen, wachtend op een handtekening. Je handelt je taken eenvoudig en snel, direct online af.

van-winssen-kantoor-66

Verlofregistratie en declaraties

Als je kiest voor onze premium HR-oplossing HR Extra , vraagt je werknemer eenvoudig zelf online verlof aan vanuit zijn eigen digitale omgeving. De verantwoordelijk manager ontvangt een bericht in zijn e-mail met de verlofaanvraag, die hij direct vanuit de e-mail kan goed- of afkeuren. Het verlof wordt direct verwerkt in de personeels- en salarisadministratie. Werknemers en managers kunnen ook het verlof van hun collega’s of team inzien.

 

Declaraties en persoonlijke wijzigingen kan je werknemer ook direct vanuit zijn online omgeving invoeren. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw IBAN rekeningnummer, zakelijke gereden kilometers of een adreswijziging. Na goedkeuring van de manager, wordt ook dit direct verwerkt in de salaris- en personeelsadministratie.

 

Eenvoudig, snel en AVG-proof!

Valerie collega VWPS

Jouw digitale personeelsdossier & signaleringen

In onze personeels- en salarissoftware kun je online per medewerker alle mogelijke documenten digitaal opslaan en raadplegen. Noodnummers, beoordelingsformulieren en contracten: alles op één plek! Daarnaast vind je hier natuurlijk ook de loonstroken, rapportages en de verlof- en verzuimregistratie.  Overzichtelijk en eenvoudig.

 

Ook sturen wij je vanuit de software verschillende signalen per e-mail, zoals een reminder bij een aflopend contract, een aankomend jubileum of bij een verjaardag.

 

De frequentie van deze signalen is naar jouw wensen aan te passen. Bij een aflopend contract sturen we bijvoorbeeld standaard 60, 35 en 5 dagen van tevoren een e-mail. Handig en volledig geautomatiseerd, waardoor jij tijd overhoudt voor andere zaken!

collega's Van winssen

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- tot € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Bespaar tijd door jouw personeels- en salarissoftware te koppelen aan je eigen softwaresystemen. Hiermee voorkom je dubbele invoer en verhoog je de efficiency.

Onze software is te koppelen aan bijvoorbeeld ExactTwinfield of Unit4 voor je boekhouding en bijvoorbeeld a.s.r., voorheen De Amersfoortse, voor je verzuimverzekering. Ook koppelt onze software met meer dan 40 planning- en urensoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

koppel Analysio aan uw salarisadministratie
Koppel Word aan uw salarisadministratie
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

Jouw partner voor de lange termijn relatie!

Zoek je een partner voor jouw personeels- en salarisadministratie binnen jouw bedrijf die jouw wensen begrijpt en de branche kent?  Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.