HR-analytics

Personeel en Salaris Online biedt u standaard een groot aantal HR-rapportages, dashboards en overzichten die u inzicht geven in de cijfers achter de personeels- en salarisadministratie, zonder dat u hier zelf veel tijd in moet steken. Met één druk op de knop genereert u de gewenste HR-rapportages.

HR-rapportages & HR-analytics

Onze HR-software biedt u standaard vele dashboards, overzichten en HR-rapportages onder andere op het gebied van loonkosten, uren & salaris, looncomponenten, reserveringen, contracten, verjaardagen, verlof en verzuim.

 

Vanuit de software kunt u altijd en overal de meest actuele cijfers raadplegen. Met één druk op de knop beschikt u over overzichtelijke documenten, die duidelijk aangeven hoe uw organisatie functioneert ten opzichte van de vorige maand. Wij hebben alle informatie al voor u verzameld en inzichtelijk gemaakt in grafieken en overzichten. U hoeft ze alleen maar te openen.

 

U kunt ook zelf, eventueel met onze hulp, overzichten samenstellen en zo op maat gegevens vergelijken en inzien. Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel en/of PDF.

HR-analytics als middel

Deze data en cijfers die u vanuit onze HR-software kunt genereren, kunt u zien als middel. Een middel om specifiek actie te kunnen ondernemen. Om uw persoonlijke aandacht dáár in te zetten, waar deze nodig is.

 

Data liegen niet, maar ze kunnen wel bedriegen als er geen menselijk oog bij gebruikt wordt. Het is enorm belangrijk kritisch te kijken naar uw cijfers. Laat naast de logica van de cijfers uw eigen empathie, sociale normen en het imago van de organisatie een rol spelen.

 

De data vinden een afwijking en het persoonlijke gesprek geeft u inzicht. Met de juiste HR-analytics zorgt u ervoor dat uw aandacht gericht is op de juiste zaken, dat u veranderingen tijdig signaleert en dat u persoonlijk kunt bijsturen waar nodig. De aandacht vanuit HR-medewerkers wordt door een goed gebruik van data en HR-analytics gerichter gestuurd en efficiënter ingezet.

 

Mocht u toch iets missen? Onze software maakt het mogelijk zelf HR-rapportages samen te stellen. Uiteraard ondersteunen we u daarbij als u dat wenst. Wij zijn erg enthousiast over de HR-rapportages en overzichten in onze HR-software.

Onze referenties

Zoekt u specifieke overzichten die u altijd met de hand maakt?

Wilt u meer weten over de diverse dashboard- en rapportagemogelijkheden? Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van HR-analytics binnen onze software.  Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende demonstratie en kennismaking.