HR-analytics

Personeel en Salaris Online biedt je standaard een groot aantal HR-rapportages, dashboards en overzichten die je inzicht geven in de cijfers achter de personeels- en salarisadministratie, zonder dat je hier zelf veel tijd in moet steken. Met één druk op de knop genereer je de gewenste HR-rapportages.

HR-rapportages & HR-analytics

Onze HR-software biedt je standaard vele dashboards, overzichten en HR-rapportages onder andere op het gebied van loonkosten, uren & salaris, looncomponenten, reserveringen, contracten, verjaardagen, verlof en verzuim.

 

Vanuit de software kun je altijd en overal de meest actuele cijfers raadplegen. Met één druk op de knop beschik je over overzichtelijke documenten, die duidelijk aangeven hoe jouw organisatie functioneert ten opzichte van de vorige maand. Wij hebben alle informatie al voor je verzameld en inzichtelijk gemaakt in grafieken en overzichten. Je hoeft ze alleen maar te openen.

 

Je kunt ook zelf, eventueel met onze hulp, overzichten samenstellen en zo op maat gegevens vergelijken en inzien. Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel en/of PDF.

HR-analytics als middel

Deze data en cijfers die je vanuit onze HR-software kunt genereren, kun je zien als middel. Een middel om specifiek actie te kunnen ondernemen. Om jouw persoonlijke aandacht dáár in te zetten, waar deze nodig is.

 

Data liegen niet, maar ze kunnen wel bedriegen als er geen menselijk oog bij gebruikt wordt. Het is enorm belangrijk kritisch te kijken naar je cijfers. Laat naast de logica van de cijfers je eigen empathie, sociale normen en het imago van de organisatie een rol spelen.

 

De data vinden een afwijking en het persoonlijke gesprek geeft je inzicht. Met de juiste HR-analytics zorg je ervoor dat je aandacht gericht is op de juiste zaken, dat je veranderingen tijdig signaleert en dat je persoonlijk kunt bijsturen waar nodig. De aandacht vanuit HR-medewerkers wordt door een goed gebruik van data en HR-analytics gerichter gestuurd en efficiënter ingezet.

 

Mocht je toch iets missen? Onze software maakt het mogelijk zelf HR-rapportages samen te stellen. Uiteraard ondersteunen we je daarbij als je dat wenst. Wij zijn erg enthousiast over de HR-rapportages en overzichten in onze HR-software.

Onze referenties

Zoek je specifieke overzichten die je altijd met de hand maakt?

Wil je meer weten over de diverse dashboard- en rapportagemogelijkheden? Wij vertellen je graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van HR-analytics binnen onze software.  Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende demonstratie en kennismaking.