Koppeling Nostradamus

Een koppeling tussen uw personeels- en salarissoftware en Nostradamus!

Koppel uw urenregistratie in Nostradamus aan uw salarisadministratie en bespaar veel tijd!

Wij, Van Winssen Personeel en Salaris, helpen u graag met de koppeling met onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs.

 

Wat is Nostradamus?

Nostradamus is een planningssysteem dat werkt vanuit uw budget. Hierdoor is het van te voren duidelijk wat uw loonkosten zullen zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt snel en makkelijk een rooster maken en dat met een druk op de knop met uw werknemers delen. De gewerkte uren van de werknemers kunnen automatisch worden geregistreerd waardoor fouten voorkomen worden. Verver bevat het pakket een digitaal personeelsdossier.

 

Hoe werkt het online plansysteem van Nostradamus?

Met behulp van standaard templates kunt u eenvoudig uw personeel inroosteren. Uw medewerkers brengt u met één druk op de knop op de hoogte van het rooster via de mail of in de personeelssapp.

 

De werknemers kunnen in- en uitklokken met een pincode, vingerafdruk of druppel, zodat de gewerkte uren automatisch geregistreerd worden. Het is ook mogelijk om de urenregistratie te koppelen aan de kassa-omzet.

 

Nostradamus neemt u veel werk uit handen, door de templates, koppelingen met andere software en de automatische urenregistratie. Bovendien hebt u altijd en overal inzicht in de bedrijfsprocessen, omdat het een systeem in de cloud is. Medewerkers krijgen een eigen app, waar ze hun rooster kunnen inzien, kunnen ruilen met collega’s of verlof kunnen aanvragen. Het systeem kan worden aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf.

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en Nostradamus

U bespaart veel tijd omdat de gegevens van werknemers slechts op één plaats hoeft te registreren. Nostradamus haalt deze gegevens automatisch uit onze salarissoftware.

De gewerkte uren en verlofuren worden automatisch vanuit Nostradamus verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus direct in uw salarisadministratie.

Omdat beide software systemen in de cloud werken, heeft u altijd en overal inzicht in de bedrijfsprocessen en -cijfers. Zo voorkomt u financiële tegenvallers en verrassingen.

Uw beide systemen zijn gelijk en uw complete personeelsdossier is overal in te zien.

Hoe werkt de koppeling tussen Nostradamus en de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Voorkom dubbele registratie door deze koppeling en geniet van de voordelen

 

Door de koppeling tussen Nostradamus en Van Winssen Personeel en Salaris (Nmbrs) worden de geregistreerde uren direct naar onze administratiesoftware verstuurd, waardoor deze aan het eind van de maand correct worden meegenomen in de salarisverwerking. Nostradamus haalt de personeelsgegevens direct uit uw salarissoftware Personeel en Salaris Online, waardoor het personeelsdossier in Nostradamus altijd up-to-date is.

 

Stelt u zich eens voor dat u de gegevens van uw werknemers maar op één plek invoert en dat uw software systemen met elkaar communiceren. Door het planningssysteem Nostradamus te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs, is dit in één klap geregeld! U bespaart hiermee tijd en voorkomt onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Nostradamus is één van de meest gebruikte software systemen door horeca- en recreatie ondernemingen in Nederland, maar is ook in andere branches en sectoren actief.

 

Het grote voordeel van de automatische koppeling tussen Nostradamus en onze salarissoftware, is dat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt. Hierdoor is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld gewerkte uren wordt vanuit Nostradamus automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. De gewerkte uren worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online (Nmbrs) direct verwerkt in Nostradamus.

 

Dit zorgt ervoor dat beide systemen altijd met elkaar overeenkomen. Dit bespaart u tijd en daarnaast bent u ervan verzekerd dat u altijd kunt vertrouwen en sturen op de meest actuele gegevens.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Nostradamus

en Personeel en Salaris Online

 

Wij kunnen de koppeling met Nostradamus voor u realiseren. Omdat we hier veel ervaring mee hebben, kunnen we dit op een goedkope manier doen. Het gaat dan om een eenmalig bedrag voor het instellen van de koppeling. Wij brengen u dus geen terugkerende kosten voor de koppeling in rekening

 

Doordat u met Nostradamus veel inzicht krijgt in de personeelskosten, ziet u waar u kunt besparen en krijgt u niet te maken met onverwachte kosten. Omdat veel zaken automatisch gaan en er geen zaken dubbel hoeven te worden ingevoerd, bespaart u tijd en voorkomt u fouten. Dit zal een gunstig effect hebben op de kosten voor uw bedrijf in de toekomst.

 

Meer informatie kunt u vinden op de website van Nostradamus.

Nee, die digitale omgeving van Nostradamus is van uzelf en wij hebben daar geen inzage in. Vertrouwelijke bedrijfsinformatie blijft alleen bij u. Wij gebruiken alleen de informatie uit onze eigen administratiesoftware om de salarissen correct te verwerken.

Nostradatmus heeft zijn roots in de horeca en retail branche. Inmiddels heeft het planningssysteem zich ook in andere branches bewezen zoals productie, retail, zorg, sport en tankstations. Lees hier meer over de branches waarin Nostradamus actief is.

Op basis van de geklokte uren worden de gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verlofuren met 1 druk op de knop verstuurd vanuit Nostradamus naar Personeel en Salaris Online.

De werknemersgegevens voert u in in de salarissoftware en worden automatisch verstuurd naar Nostradamus. Dit gaat om de NAW gegevens van de werknemers en de salaris- en contractgegevens.  Latere wijzigingen in deze gegevens in de salarissoftware worden automatisch bijgewerkt in Nostradamus.

Load More

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.