Koppeling Nostradamus

Een koppeling tussen uw personeels- en salarissoftware en Nostradamus!

Koppel Nostradamus met uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gegevens van uw werknemers slechts op één plaats hoeft in te voeren en dat uw software systemen met elkaar communiceren. Door het tijdsregistratiesysteem Nostradamus te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met Nostradamus. Nostradamus is één van de meest gebruikte software systemen door horeca- en recreatie ondernemingen in Nederland.

 

Van Winssen Personeel en Salaris past al jaren de koppeling met Nostradamus toe, waardoor de twee systemen optimaal met elkaar samenwerken. Dankzij onze ruime ervaring is deze koppeling door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Nostradamus.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Nostradamus verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Automatische informatiestroom tussen Nostradamus en onze salarisadministratiesoftware

Het grote voordeel van de automatische koppeling tussen Nostradamus en onze software, is dat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt. Hierdoor is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld gewerkte uren wordt vanuit Nostradamus automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. De gewerkte uren worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online direct verwerkt in Nostradamus.

 

Via deze werkwijze voorkomt u een dubbele vastlegging van administratieve gegevens. Dit bespaart u tijd en daarnaast bent u ervan verzekerd dat u altijd kunt vertrouwen en sturen op de meest actuele gegevens.