Koppeling Nostradamus

Een koppeling tussen uw personeels- en salarissoftware en Nostradamus!

Koppel Nostradamus aan jouw salarisadministratie en bespaar veel tijd! Van Winssen Personeel en Salaris helpt je daar graag mee.

 

Wat is Nostradamus?

Nostradamus is een planningssysteem dat werkt vanuit jouw budget. Hierdoor is het van tevoren duidelijk wat je loonkosten zullen zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Een koppeling met de salarisadministratie is door Van Winssen Personeel en Salaris eenvoudig te realiseren. Je kunt snel en makkelijk een rooster maken en dat met één druk op de knop met je werknemers delen. De gewerkte uren van de werknemers kunnen automatisch worden geregistreerd waardoor fouten voorkomen worden. Verder bevat het pakket een digitaal personeelsdossier.

 

Hoe werkt het online plansysteem van Nostradamus?

Met behulp van standaard templates kun je eenvoudig je personeel inroosteren. Je brengt je medewerkers met één druk op de knop op de hoogte van het rooster via de mail of in de personeelsapp.

 

De werknemers kunnen in- en uitklokken met een pincode, vingerafdruk of druppel, zodat de gewerkte uren automatisch geregistreerd worden. Het is ook mogelijk om de urenregistratie te koppelen aan de kassa-omzet.

 

Nostradamus neemt je veel werk uit handen door de templates, koppelingen met andere software en de automatische urenregistratie. Bovendien heb je altijd en overal inzicht in de bedrijfsprocessen, omdat het een systeem in de cloud is. Medewerkers krijgen een eigen app waar ze hun rooster kunnen inzien, uren kunnen ruilen met collega’s of verlof kunnen aanvragen. Het systeem kan worden aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en Nostradamus

Je bespaart veel tijd omdat de gegevens van werknemers slechts op één plaats hoeft te registreren. Nostradamus haalt deze gegevens automatisch uit onze salarissoftware.

De gewerkte uren en verlofuren worden automatisch vanuit Nostradamus verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus direct in je salarisadministratie.

Omdat beide softwaresystemen in de cloud werken, heb je altijd en overal inzicht in de bedrijfsprocessen en -cijfers. Zo voorkom je financiële tegenvallers en verrassingen.

Je beide systemen zijn gelijk en je complete personeelsdossier is overal in te zien.

Hoe werkt de koppeling tussen Nostradamus en de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Voorkom dubbele registratie door deze koppeling en geniet van de voordelen

 

Door de koppeling tussen Nostradamus en Van Winssen Personeel en Salaris (Nmbrs) worden de geregistreerde uren direct naar onze administratiesoftware verstuurd, waardoor deze aan het eind van de maand correct worden meegenomen in de salarisverwerking. Nostradamus haalt de personeelsgegevens direct uit je salarissoftware Personeel en Salaris Online, waardoor het personeelsdossier in Nostradamus altijd up-to-date is.

 

Stel je eens voor dat je de gegevens van je werknemers maar op één plek invoert en dat de softwaresystemen met elkaar communiceren. Door het planningssysteem Nostradamus te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs, is dit in één klap geregeld! Je bespaart hiermee tijd en voorkomt onnodige en foutgevoelige, handmatige werkzaamheden.

 

Nostradamus is één van de meest gebruikte softwaresystemen door horeca- en recreatie ondernemingen in Nederland, maar is ook in andere branches en sectoren actief.

 

Het grote voordeel van de automatische koppeling tussen Nostradamus en onze salarissoftware, is dat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt. Hierdoor is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld gewerkte uren wordt vanuit Nostradamus automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. De gewerkte uren worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online (Nmbrs) direct verwerkt in Nostradamus.

 

Dit zorgt ervoor dat beide systemen altijd met elkaar overeenkomen. Dit bespaart tijd en daarnaast ben je ervan verzekerd dat je altijd kunt vertrouwen en sturen op de meest actuele gegevens.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten je graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Nostradamus

en Personeel en Salaris Online

 

Wij kunnen de koppeling met Nostradamus voor je realiseren. Omdat we hier veel ervaring mee hebben, kunnen we dit op een goedkope manier doen. Het gaat dan om een eenmalig bedrag voor het instellen van de koppeling. Wij brengen je dus geen terugkerende kosten voor de koppeling in rekening.

 

Doordat je met Nostradamus veel inzicht krijgt in de personeelskosten, zie je waar je kunt besparen en krijg je niet te maken met onverwachte kosten. Omdat veel zaken automatisch gaan en er geen zaken dubbel hoeven te worden ingevoerd, bespaar je tijd en voorkom je fouten. Dit zal een gunstig effect hebben op de kosten voor jouw bedrijf in de toekomst.

 

Meer informatie kun je vinden op de website van Nostradamus.

Ja. Onder andere werknemersgegevens kunnen automatisch vanuit de salarisadministratie aan Nostradamus worden gekoppeld. Wijzigingen in bijvoorbeeld NAW gegevens, contractgegevens en de uurlonen worden dan iedere dag bijgewerkt in Nostradamus.

Gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verzuimuren worden vanuit Nostradamus met één druk op de knop verstuurd naar de salarisadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris. De ervaren specialisten van Van Winssen Personeel en Salaris kunnen dat vlot realiseren. Vraag hier een offerte op.

Nostradatmus heeft zijn roots in de horeca en retail branche. Inmiddels heeft het planningssysteem zich ook in andere branches bewezen zoals productie, retail, zorg, sport en tankstations. Lees hier meer over de branches waarin Nostradamus actief is.

Op basis van de geklokte uren worden de gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verlofuren met één druk op de knop verstuurd vanuit Nostradamus naar Personeel en Salaris Online.

De werknemersgegevens voer je in in de salarissoftware en deze worden automatisch verstuurd naar Nostradamus. Dit gaat om de NAW-gegevens van de werknemers en de salaris- en contractgegevens.  Latere wijzigingen in deze gegevens in de salarissoftware worden automatisch bijgewerkt in Nostradamus.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.