Koppeling Nostradamus

Een koppeling tussen uw personeels- en salarissoftware en Nostradamus!

Koppel Nostradamus aan jouw salarisadministratie en bespaar veel tijd! Van Winssen Personeel en Salaris helpt je daar graag mee.

 

Wat is Nostradamus?

Nostradamus is een planningssysteem dat werkt vanuit jouw budget. Hierdoor is het van tevoren duidelijk wat je loonkosten zullen zijn. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Een koppeling met de salarisadministratie is door Van Winssen eenvoudig te realiseren. Je kunt snel en makkelijk een rooster maken en dat met één druk op de knop met je werknemers delen. Het is mogelijk om de gewerkte uren van de werknemers automatisch te registreren. Hierdoor voorkomen we fouten. Verder bevat het pakket een digitaal personeelsdossier.

 

Hoe werkt het online plansysteem van Nostradamus?

Met behulp van standaard format kun je eenvoudig je personeel inroosteren. Je brengt je medewerkers met één druk op de knop op de hoogte van het rooster. Dit kan via de mail of in de handige personeelsapp.

 

Jouw werknemers kunnen in- en uitklokken met een pincode, vingerafdruk of druppel. De gewerkte uren worden hierdoor automatisch geregistreerd. Het is ook mogelijk om de urenregistratie te koppelen aan de kassa-omzet.

 

Nostradamus neemt je werk uit handen door de formats, automatische urenregistratie en koppelingen met andere software. Bovendien heb je altijd en overal inzicht in de bedrijfsprocessen. Het systeem bevindt zich namelijk in de cloud. Medewerkers krijgen een eigen app waar ze hun rooster kunnen inzien. Ook kunnen ze uren ruilen met collega’s of verlof aanvragen. Het systeem kan worden aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf.

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en Nostradamus

Veilig en automatisch doorsturen van gegevens

Voorkomt dubbele vastlegging

Rechstreekse verwerking in salarisadministratie

Altijd en overal inzicht in je budget en loonkosten

Bespaart jou veel tijd

Hoe werkt de koppeling tussen Nostradamus en de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Voorkom dubbele registratie door deze koppeling en geniet van de voordelen

 

Door de koppeling tussen Nostradamus en Van Winssen worden de geregistreerde uren direct naar onze administratiesoftware verstuurd. Hierdoor kunnen wij deze aan het eind van de maand correct meenemen in de salarisverwerking. Nostradamus haalt de personeelsgegevens direct uit je salarissoftware Personeel en Salaris Online. Dit zorgt ervoor dat het personeelsdossier in Nostradamus altijd recente informatie bevat.

 

Stel je eens voor dat je de gegevens van je werknemers op één plek invoert en dat de overige softwaresystemen automatisch aangevuld worden. Door het planningssysteem Nostradamus te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online, is dit in één keer geregeld! Je bespaart hiermee tijd en voorkomt onnodige en foutgevoelige, handmatige werkzaamheden.

 

Nostradamus is één van de meest gebruikte softwaresystemen door horeca- en recreatie ondernemingen in Nederland, maar is ook in andere branches en sectoren actief.

 

Er zijn veel voordelen van de automatische koppeling tussen Nostradamus en onze salarissoftware. De grootste is dat de informatiestroom tussen beide systemen twee kanten op werkt. Hierdoor is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. Bijvoorbeeld: Nostradamus stuurt de (geregistreerde) gewerkte uren automatisch door naar Personeel en Salaris Online. Dit zorgt voor een rechtstreekse verwerking van de gewerkte uren in de salarisadministratie. Informatie uit Personeel en Salaris Online (Nmbrs) wordt direct verwerkt in Nostradamus. Denk hierbij aan nieuwe medewerkers of wijzigingen in medewerkersgegevens.

 

Dit zorgt ervoor dat beide systemen altijd overeenkomen. Dit bespaart je een hoop tijd. Je bent ervan verzekerd dat je altijd kunt vertrouwen en sturen op de meest actuele gegevens.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan. We laten je graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Nostradamus

en Personeel en Salaris Online

 

Wij kunnen de koppeling met Nostradamus voor je realiseren. Hier hebben we veel ervaring mee, waardoor we kunnen zorgen voor lage tarieven. We hanteren een eenmalig bedrag voor het instellen van de koppeling. Wij brengen je voor de koppeling geen terugkerende kosten in rekening.

 

Door het gebruik van Nostradamus krijg je veel inzicht in de personeelskosten. Je ziet waar je kunt besparen en krijgt je niet te maken met onverwachte kosten. Door de automatisering is het niet meer nodig om zaken dubbel in te voeren. Hiermee bespaar je tijd en voorkom je fouten. Dit zorgt voor een gunstig effect op de kosten voor jouw bedrijf.

 

Meer informatie kun je vinden op de website van Nostradamus.

Ja. Onder andere werknemersgegevens kunnen automatisch vanuit de salarisadministratie aan Nostradamus worden gekoppeld. Wijzigingen in bijvoorbeeld NAW gegevens, contractgegevens en de uurlonen worden dan iedere dag bijgewerkt in Nostradamus.

Gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verzuimuren worden vanuit Nostradamus met één druk op de knop verstuurd naar de salarisadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris. De ervaren specialisten van Van Winssen Personeel en Salaris kunnen dat vlot realiseren. Vraag hier een offerte op.

Nostradatmus heeft zijn roots in de horeca en retail branche. Inmiddels heeft het planningssysteem zich ook in andere branches bewezen zoals productie, retail, zorg, sport en tankstations. Lees hier meer over de branches waarin Nostradamus actief is.

Op basis van de geklokte uren worden de gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verlofuren met één druk op de knop verstuurd vanuit Nostradamus naar Personeel en Salaris Online.

De werknemersgegevens voer je in in de salarissoftware en deze worden automatisch verstuurd naar Nostradamus. Dit gaat om de NAW-gegevens van de werknemers en de salaris- en contractgegevens.  Latere wijzigingen in deze gegevens in de salarissoftware worden automatisch bijgewerkt in Nostradamus.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.