Over ons

“Deskundig, persoonlijk, snelle en soepele communicatie, betrouwbaar, daadkrachtig en proactief” noemen onze klanten vaak als ze ons omschrijven. Met een vast team zeer ervaren salarisspecialisten verzorgen we de personeels- en salarisadministratie voor meer dan 600 kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Ook met koppelingen en automatiseren onderscheiden we ons van anderen.

Onze specialisten staan voor u klaar

Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Samen bouwen we aan een waardevolle langetermijnrelatie op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Dit doen we door elkaar serieus te nemen, samen te werken, mee te denken en kennis te delen.

We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs. Onze blik is altijd gericht op de toekomst en we stellen hoge eisen aan inhoud, techniek en zichtbaar resultaat. We maken dingen graag simpel, omdat we uit ervaring weten dat dit het beste werkt.

Waarborg kennis en kunde

We werken met hoogopgeleide salarisspecialisten, waarvan 2 uw vaste aanspreekpunt zijn die uw bedrijf écht kennen. Wij vragen dóór en denken proactief met u mee. Hierdoor kunnen wij uw personeels- en salarisadministratie zó inrichten, dat deze als een maatpak past bij uw bedrijf.

 

Van Winssen is opgenomen in het Register voor Payroll Professionals (RPP) van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Alle salarisspecialisten van Van Winssen hebben minimaal de Vakopleiding Payroll Services (VPS, hbo-associate degree) met succes afgerond (of doen dat binnenkort).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Als onderneming zijn we onderdeel van de maatschappij en proberen we een steentje bij te dragen. Zo zijn we lid van het Inclusief Ondernemers Netwerk (ION). Dit netwerk heeft de ambitie om inclusief ondernemen te stimuleren in de regio en zich actief in te zetten op het behalen van de doelstelling in het Sociaal Akkoord: meer werk voor mensen met een beperking. De rol van ambassadeur vervullen we graag.

 

Ook zijn we sponsor van de Stichting Ronald McDonald huis Nijmegen ondersteunen we onder andere Stichting Kinderpostzegels Nederland, Stichting Bio Kinderrevalidatie, Stichting De Ster en Hotel Heppie.

 

Roel van Winssen is als adviseur persoonlijk betrokken bij Stichting StartUp Nijmegen, waar hij in maandelijkse spreekuren jonge starters ondersteunt bij het opzetten van een eigen onderneming.

 

Fietsen en het gebruiken van het OV doen we al vrij vaak. Veel kan op afstand zonder te reizen en klanten bezoeken we bij voorkeur met elektrisch vervoer. We hebben een heel laag ziekteverzuim en stellen elkaar in de gelegenheid om werk en privé goed te combineren. Dat gaat eigenlijk vanzelf omdat we er heel veel plezier in hebben.

Van Winssen Personeel en Salaris_16
600

Tevreden klanten

4230

Digitale loonstroken per maand

100+

Koppelingen met onze software

1420

HR rapportages per maand