Online Personeelsadministratie

Ons HRM-portaal biedt u ruimschoots de mogelijkheid uw personeelsadministratie uitstekend te regelen.
Met uw twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast u, is onze HR-software uw online platform voor al uw HR-taken.

Waarom is uw personeelsadministratie belangrijk?

Daadwerkelijke aandacht

Voor zowel u als uw werknemers is het belangrijk om de personeelsadministratie en het personeelsdossier goed op orde te hebben. Het is de basis voor u als werkgever en geeft u inzicht en overzicht. Een goed personeelsdossier zorgt dat u voldoet aan uw wettelijke verplichting, dat er duidelijke afspraken zijn en dat u discussie en conflictsituaties met uw werknemers voorkomt. Alles ligt immers duidelijk vast. Ook beperkt u met een goede personeelsadministratie  het risico op boetes of naheffingen bij controles van de Belastingdienst.

 

Met een goed ingerichte personeelsadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris:

voldoet u aan de verplichte wet- en regelgeving

heeft u ook de mogelijkheid om het verlof en verzuim van uw werknemers te registreren

heeft u altijd overal online uw personeelsadministratie inzichtelijk

voorkomt u ongewenste financiële, fiscale of juridische verrassingen

maakt u uw beslissingen op basis van volledige en up-to-date informatie

en laat u niks liggen aan mogelijke subsidies of loonkostenvoordelen

Voordelen van online personeelsadministratie

Wij hebben het antwoord op uw wensen voor de personeelsadministratie. En meer!

Naast uw online salarisadministratie biedt onze HR-software u ook ruimschoots de mogelijkheid uw complete personeelsadministratie online te regelen. Dat is één geheel. Met uw twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast u, is Personeel en Salaris Online uw online platform voor al uw HRM-zaken.

De voordelen op een rij:

U werkt in één systeem voor zowel uw salaris- als uw personeelsadministratie: overzichtelijk, tijdbesparend en fout beperkend

U heeft altijd de kennis en expertise van onze negen ervaren specialisten bij de hand

U heeft de gegevens in eigen beheer, voert zelf eenvoudig wijzigingen door en behoudt zicht op de gegevens van uw werknemers

Ook verlof- en verzuim registreert u in hetzelfde systeem

U kunt uw werknemers en managers betrekken bij de processen en verlof laten aanvragen, declaraties laten indienen en nog veel meer

Met de uitbreiding HR Extra maakt u het uzelf nog gemakkelijker door veel van uw HR-taken te automatiseren: genereer automatisch contracten, laat deze digitaal teken en maak gebruik van automatische takensets en signalen

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw personeels- en salarissoftware? Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden specifiek voor u zijn.

Onze referenties

Personeelsadministratiesoftware

Met onze gebruiksvriendelijke personeelsadministratiesoftware Personeel en Salaris Online heeft u de beschikking over een zeer compleet HR- en salarisadministratiesoftwarepakket. Alles verwerkt u in één systeem, wel zo eenvoudig. En de tijd die u hiermee bespaart, kunt u gebruiken voor de dingen die u energie geven!

Met onze salaris- en HR-software heeft alles in één: digitale loonstroken, pro forma berekeningen, een digitaal personeelsdossier, signaleringen en rapportages, verlof- en verzuimregistratie en meer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris?

Lees hieronder hoe onze HR-software het u en uw medewerkers gemakkelijk maakt.

Zelf pro forma berekeningen maken bij online salarisadministratie

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Met onze online personeelsadministratiesoftware heeft u direct inzicht in uw actuele loonkosten en vergelijkt u eenvoudig de loonkosten in de huidige maand met die van de afgelopen twaalf maanden. Waar en wanneer u wilt.

 

En wilt u weten wat een wijziging bij een werknemer, zoals meer uren of een salarisaanpassing, heeft op uw loonkosten?

 

U maakt zelf eenvoudig pro forma berekeningen met behulp van de interactieve loonstrook. Door de zaken in deze interactieve loonstrook aan te passen, ziet u direct het effect hiervan op de loonkosten en het nettoloon voor de werknemer. Een duidelijk beeld voor u en uw werknemers!

De digitale loonstrook in onze salaris software

Uw loonstroken met één klik versturen naar de werknemers

Met één druk op de knop verstuurt u de digitale loonstroken naar al uw werknemers. Uw werknemers hebben een eigen digitale omgeving, waarin zij de strook kunnen inzien en downloaden. Hiervan zijn zowel een webversie als een (gratis) app beschikbaar.

 

Eenvoudig en veilig; een goed alternatief voor het mailen van de salarisstroken.

 

Wanneer een werknemer stroken of jaaropgaven van voorgaande jaren nodig heeft, kan hij deze ook in zijn eigen digitale omgeving vinden. Alles bij elkaar en overal toegankelijk. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig!

Personeel en Salaris Portal: salarisadministratie uitbesteden met maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

Uw digitale personeelsdossier

Met uw digitale personeelsdossier in onze personeels- en salarissoftware heeft u altijd en overal toegang tot alle actuele informatie. Van persoonlijke gegevens,  zoals telefoonnummers of wie te waarschuwen in geval van nood, tot contracten, gespreksverslagen en loonbelastingverklaringen.

 

Alles compleet, alles op één plek.

 

Naast dat u hiermee aan de verplichte wet- en regelgeving voldoet, heeft u hierdoor een goede basis voor het nemen van beslissingen, voorkomt u ongewenste financiële of juridische verrassingen en laat u geen subsidies of loonkostenvoordelen liggen.

Online salarisadministratie; overal inzicht in de digitale loonstroken en salarisverwerking

Signaleringen

Vanuit onze personeelsadministratiesoftware sturen wij u diverse signalen per e-mail. U hoeft dus geen eigen lijstjes en overzichten met aflopende contracten en jubilea bij te houden: deze signalen komen automatisch naar u toe!

 

Zo sturen we u bijvoorbeeld standaard 60, 35 en 5 dagen voordat een contract afloopt een e-mail.

 

Aflopende contracten, verjaardagen, jubilea: alle signalen en de frequenties zijn naar eigen wens in te stellen. Ook is het mogelijk signalen rechtstreeks naar de managers te versturen. HR automatiseren en delegeren!

Zeer diverse HR rapportages, dashboards en overzichten

Zeer diverse HR-rapportages, dashboards en overzichten

In onze personeelsadministratiesoftware zijn diverse HR-overzichten en dashboards maandelijks beschikbaar. Altijd up-to-date en gebaseerd op de meest recente cijfers.

 

Uw verzuim, de loonkosten of de verlofsaldi: alles is met één klik beschikbaar om u inzicht te geven wanneer u dat wilt.

 

U maakt ook eenvoudig zelf uw eigen rapportages.

 

Alle rapportages en overzichten zijn eenvoudig te exporteren naar zowel Excel als PDF.

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module om uw HR taken te digitaliseren en delegeren

Optioneel toe te voegen: Onze premium HR-oplossing HR Extra!

HR Extra is de volgende stap in het digitaliseren van HR en het delegeren van uw HR-taken!

 

U betrekt uw werknemers en managers bij de HR-processen en gebruikt volledig geautomatiseerde workflows voor bijvoorbeeld nieuwe werknemers, contractverleningen en meer. Hierdoor houdt u tijd over voor zaken die echt belangrijk zijn.

 

HRExtra.nl: In een korte demo laten we u graag zien hoe HR Extra u tijd gaat besparen!

salarisadministratie uitbesteden en salaris en personeelsadministratie software in 1

Met HR Extra laat u uw contracten en andere documenten eenvoudig digitaal ondertekenen. Dit vereenvoudigt uw administratieve proces en voorkomt het gedoe van “afdrukken, scannen en e-mailen”. Vanuit de software biedt u het contract digitaal aan uw medewerker aan, ter ondertekening. Medewerkers en managers zetten vanuit hun eigen digitale omgeving een digitale handtekening. Alle getekende documenten worden direct na ondertekening toegevoegd aan het digitale personeelsdossier. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. U kunt uw werk gewoon direct online afhandelen.

 

Met het digitale personeelsdossier in onze personeelsadministratie software heeft u één plek, waar u alle documenten van uw werknemers kunt bewaren. Kopie ID-bewijzen, ingevulde loonbelastingverklaringen, getekende contracten, aanzeggingen etc. De documenten voegt u eenvoudig (als pdf) toe aan het dossier van de werknemer. U kiest een eigen omschrijving en kunt ook een datum meegeven waarvoor een document geldig is. Per werknemer heeft u zo uw personeelsdossier digitaal op orde.

 

Omdat u uw personeelsdossier online bijhoudt in onze personeels- en salarissoftware, heeft u altijd en overal toegang tot de documenten. Bij een controle van de bijvoorbeeld de Belastingdienst hoeft u niet te zoeken in ordners of op computers. Vanaf iedere locatie toegankelijk en toch goed beveiligd.

Als een werknemer in dienst komt dan bent u verplicht om de identiteit van een werknemer vast te stellen. U kunt dat doen door aan de werknemer zijn identiteitsbewijs te vragen en deze te checken.Met de kopie kunt u aantonen dat u de werknemer bij indiensttreding heeft geïdentificeerd. Een kopie van een rijbewijs voldoet niet.

 

U bent als werkgever ook verplicht om vast te leggen of de werknemer de loonheffingskorting toe wil passen en vanaf wanneer dat het geval is. Ook als de werknemer geen gebruik wil maken van de heffingskorting is dat verplicht.

 

Lees hier meer over welke documenten u als werkgever van een medewerker moet hebben.

Personeelsadministratie koppelingen

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Onze salaris- en HR-software staat niet op zich. Onze software koppelt met meer dan 100 andere softwaresystemen. U kunt veel efficiënter werken en bespaart veel tijd doordat dubbele handelingen en invoer voorkomen worden. Zo koppelt u bijvoorbeeld uw personeels- en salarissoftware eenvoudig met uw verzuim- en WIA-verzekering van De Amersfoortse. In- en uitdiensttredingen en wijzigingen in werknemersgegevens worden automatisch vanuit onze software in de software van De Amersfoortse verwerkt. U bent dus altijd goed verzekerd. Ook koppelt onze software met meer dan 30 verschillende uren- en planningssoftware, zoals bijvoorbeeld Nostradamus, Dyflexis, Eijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar uw salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Eenvoudig, snel en foutloos!

Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online personeelsadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.