Online Personeelsadministratie

Ons HRM portaal biedt u ruimschoots de mogelijkheid uw personeelsadministratie online te regelen.
Met uw twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast u, is onze HR software uw online platform voor al uw HRM zaken.

Waarom is uw personeelsadministratie belangrijk?

Daadwerkelijke aandacht

Voor zowel u als uw werknemers is het belangrijk om de personeelsadministratie en het personeelsdossier goed op orde te hebben. Het is de basis voor u als werkgever en geeft u inzicht en overzicht. Een goed personeelsdossier zorgt dat u voldoet aan uw wettelijke verplichting, dat er duidelijke afspraken zijn en dat u discussie en conflictsituaties met uw werknemers voorkomt. Alles ligt immers duidelijk vast. Ook beperkt u met een goede personeelsadministratie  het risico op boetes of naheffingen bij controles van de Belastingdienst.

 

Met een goed ingerichte personeelsadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris:

voldoet u aan de verplichte wet- en regelgeving

heeft u ook de mogelijkheid om het verlof en verzuim van uw werknemers te registreren

heeft u altijd overal online uw personeelsadministratie inzichtelijk

voorkomt u ongewenste financiële, fiscale of juridische verrassingen

maakt u uw beslissingen op basis van volledige en up to date informatie

en laat u niks liggen aan mogelijk subsidies of loonkostenvoordelen

Voordelen van online personeelsadministratie

Hét antwoord op uw HRM wensen. En meer!

Naast uw online salarisadministratie, biedt onze hr software u ook ruimschoots de mogelijkheid uw complete personeelsadministratie online te regelen. Dat is 1 geheel. Met uw twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast u, is Personeel en Salaris Online uw online platform voor al uw HRM zaken.

De voordelen op een rij:

U werkt in één systeem voor zowel uw salaris- als uw personeelsadministratie. Overzichtelijk, tijdbesparend en fout beperkend!

U heeft altijd de kennis en expertise van onze 7 ervaren specialisten bij de hand.

U heeft de gegevens in eigen beheer. Zelf voert u eenvoudig wijzigingen door. U behoudt zicht op de gegevens van uw werknemers.

Ook verlof- en verzuim registreert u in hetzelfde systeem

U kunt uw werknemers en managers betrekken bij de processen en verlof laten aanvragen, declaraties laten indienen en nog veel meer.

Met de uitbreiding HR Extra maakt u het uzelf nog gemakkelijker door veel van uw HR taken te automatiseren: genereer automatisch contracten, laat deze digitaal teken en maak gebruik van automatische takensets en signalen.

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw personeels- en salarissoftware? Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden specifiek voor u zijn.

Onze referenties

Personeelsadministratie software

Met onze gebruiksvriendelijke personeelsadministratie software Personeel en Salaris Online heeft u de beschikking over een zeer compleet HR en salarisadministratie softwarepakket. Alles verwerkt u in één systeem, wel zo eenvoudig. En de tijd die u hiermee bespaart, kunt u gebruiken voor de dingen die u energie geven!

Met onze salaris en HR software heeft alles in 1: digitale loonstroken, pro forma berekeningen, een digitaal personeelsdossier, signaleringen en rapportages, verlof- en verzuimregistratie en meer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris?

Lees hieronder hoe onze hr software het u en uw medewerkers gemakkelijk maakt.

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Met onze personeelsadministratie software heeft u direct inzicht in uw actuele loonkosten en vergelijkt u eenvoudig de loonkosten in de huidige maand met die van de afgelopen 12 maanden. Waar en wanneer u wilt.

 

En wilt u weten wat een wijziging bij een werknemer, zoals meer uren of een salarisaanpassing, heeft op uw loonkosten?

 

U maakt zelf eenvoudig pro forma berekening met behulp van de interactieve loonstrook. Door de zaken in deze interactieve loonstrook aan te passen, ziet u direct het effect hiervan op de loonkosten en het nettoloon voor de werknemer. Een duidelijk beeld voor u en uw werknemers!

De digitale loonstrook

Uw loonstroken met 1 klik versturen naar de werknemers

Met 1 druk op de knop verstuurt u de digitale loonstroken naar al uw werknemers. Uw werknemers hebben een eigen digitale omgeving, waarin zij de strook kunnen inzien en downloaden. Hiervan zijn zowel een webversie als een (gratis) app beschikbaar.

 

Eenvoudig en veilig; een goed alternatief voor het mailen van de salarisstroken.

 

Wanneer een werknemer stroken of jaaropgaven van voorgaande jaren nodig heeft, kan hij deze ook in zijn eigen digitale omgeving vinden. Alles bij elkaar en overal toegankelijk. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig!

Onze personeelsadministratie software: het digitale personeelsdossier

Uw digitale personeelsdossier

Met uw digitale personeelsdossier in onze personeels- en salarissoftware heeft u altijd en overal toegang tot alle actuele informatie. Van persoonlijke gegevens,  zoals telefoonnummers of wie te waarschuwen in geval van nood, tot contracten, gespreksverslagen en loonbelastingverklaringen.

 

Alles compleet, alles op 1 plek.

 

Naast dat u hiermee aan de verplichte wet- en regelgeving voldoet, heeft u hierdoor een goede basis voor het nemen van beslissingen, voorkomt u ongewenste financiële of juridische verrassingen en laat u geen subsidie of loonkostenvoordelen liggen.

Goed beveiligd en AVG proof met SendSafely

Signaleringen

Wij sturen u verschillende signalen per e-mail, als reminder bijvoorbeeld bij aflopende contracten, aankomende jubilea en verjaardagen.

 

De signalen en de frequentie is door ons naar uw wensen aan te passen. Bij een aflopend contract sturen we bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen van tevoren een e-mail.

 

Wel zo handig en indien gewenst rechtstreeks naar de manager.

Zeer diverse HR rapportages, dashboards en overzichten

Zeer diverse hr rapportages, dashboards en overzichten

Iedere maand worden uw gegevens automatisch vergeleken met de 12 maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met 1 klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

 

Ook maakt u eenvoudig zelf rapportages, overzichten en pro forma berekeningen.  Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel en/of PDF.

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module om uw HR taken te digitaliseren en delegeren

Optioneel toe te voegen: Onze premium HR oplossing HR Extra!

HR Extra ondersteunt u bij de dagelijkse HR taken, waardoor u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is.

 

HR Extra biedt vele mogelijkheden om uw HR taken te organiseren, digitaliseren en uw collega’s en medewerkers te betrekken bij de HR processen. Delegeren en tijd overhouden voor andere zaken!

 

Toekomstmuziek? Nee hoor, HR Extra is het antwoord.

Personeelsadministratie koppelingen

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Onze salaris- en HR software staat niet op zich. Onze software koppelt met meer dan 100 andere software systemen. U kunt veel efficiënter werken en bespaart veel tijd doordat dubbele handelingen en invoer voorkomen worden. Zo koppelt u bijvoorbeeld uw personeels- en salarissoftware eenvoudig met uw verzuim- en WIA-verzekering van De Amersfoortse. In- en uitdiensttredingen en wijzigingen in werknemergegevens worden automatisch vanuit onze software in de software van De Amersfoortse verwerkt. U bent dus altijd goed verzekerd. Ook koppelt onze software met meer dan 30 uren- en planningssoftware, zoals bijvoorbeeld Nostradamus, Dyflexis, Eijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar uw salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Eenvoudig, snel en foutloos!

Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Cash, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online personeelsadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.