Online Personeelsadministratie

Ons HRM portaal biedt u ruimschoots de mogelijkheid uw personeelsadministratie online te regelen.
Met uw twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast u, is onze HR software uw online platform voor al uw HRM zaken.

Daadwerkelijke aandacht

U wilt kennis, een vast contactpersoon, gebruiksvriendelijke salarissoftware, eenvoudig te genereren overzichten, signaleringen, persoonlijk advies en nog veel meer. Juist dat bieden wij. Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen!

 

We werken graag met u samen, denken met u mee en delen onze kennis met u. We nemen elkaar serieus. We zijn zorgvuldig, autonoom en een tikkie eigenwijs. Soms wist u zelf nog niet dat u naar iets op zoek was, totdat wij u hierop wijzen én u een oplossing aanbieden.

Hét antwoord op uw HRM wensen.
En meer!

Naast uw online salarisadministratie, biedt onze hr software u ook ruimschoots de mogelijkheid uw complete personeelsadministratie online te regelen. Dat is 1 geheel. Met uw twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast u, is Personeel en Salaris Online uw online platform voor al uw HRM zaken.

Onze referenties

Uw personeelsadministratie uitbesteden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris?

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken.

Online salarisadministratie in de kinderopvang

Word-koppeling: eenvoudig genereren van uw documenten

Met de Word-koppeling genereert u uw vaste documenten met één druk op de knop met medewerker- specifieke gegevens. Door de sjablonen van uw eigen documenten te koppelen aan de salarisadministratie hoeft u geen persoonsgegevens, contractgegevens en salarissen meer over te nemen. Invoeren hoeft maar op één plek!

De digitale loonstrook

Uw loonstroken met 1 klik versturen naar de werknemers

U kunt zelf de digitale loonstroken, met 1 druk op de knop, versturen naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Onze personeelsadministratie software: het digitale personeelsdossier

Digitaal personeelsdossier

In ons hrm portaal heeft u de mogelijkheid om persoonlijke gegevens van werknemers vast te leggen zoals telefoonnummers of wie te waarschuwen in geval van nood. Online kunt u per medewerker alle mogelijke documenten digitaal opslaan en raadplegen.

Employee Self Service en Manager Self Service

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS)

Via ESS geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om online verlof aan te vragen, declaraties in te dienen, een wijziging door te geven en gegevens te raadplegen. Deze functionaliteiten zijn ook via de app beschikbaar.

 

De verantwoordelijke manager kan via MSS verlofaanvragen en declaraties goedkeuren (of afkeuren). Het wordt vervolgens automatisch verwerkt in de personeels- en salarisadministratie. Wel zo makkelijk.

 

Eveneens heeft de manager toegang tot rapporten en andere relevante informatie die op zijn afdeling betrekking hebben.

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Onze hr software geeft u inzicht in uw huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin over de afgelopen 12 maanden. Zelf maakt u eenvoudig pro forma berekeningen.

 

U maakt in de pro forma tool een kopie van een bestaande werknemer of een vooraf ingesteld sjabloon en de interactieve loonstrook doet de rest. Klik aan wat u aan wilt passen en u ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten.

 

Zo ziet u direct wat bijvoorbeeld een netto salarisverhoging van € 150,- betekent voor uw loonkosten en of dit binnen het budget past.

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Elektronisch ondertekenen: de volgende stap in HRM

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in het stroomlijnen van HR-processen. Het betekent niet meer printen, scannen of postzegels plakken. Medewerkers zetten een digitale handtekening op hun telefoon, tablet of computer.

 

U kunt realtime de voortgang bijhouden en als een ondertekenaar het contract toch laat liggen, kunt u met 1 druk op de knop een herinnering sturen. Dat scheelt tijd en rompslomp.

 

Ook eigen bijlagen en email teksten zijn eenvoudig aan te passen. Van elke transactie wordt een audit-trail vastgelegd als extra bewijs en u kunt eenvoudig een extra sms-verificatie toe voegen.

Goed beveiligd en AVG proof met SendSafely

Signaleringen

Wij sturen u verschillende signalen per e-mail, als reminder bij aflopende contracten, aankomende jubilea en verjaardagen.

 

De frequentie is door ons naar uw wensen aan te passen. Bij een aflopend contract sturen we bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen van tevoren een e-mail. Wel zo handig en indien gewenst rechtstreeks naar de manager.

Zeer diverse HR rapportages, dashboards en overzichten

Zeer diverse hr rapportages, dashboards en overzichten

Iedere maand worden uw gegevens automatisch vergeleken met de 12 maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met 1 klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

 

Ook maakt u eenvoudig zelf rapportages, overzichten en pro forma berekeningen.  Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel en/of PDF.

Verlof- en verzuimregistratie

Verlof- en verzuimregistratie

Per werknemer heeft u de mogelijkheid verlof en verzuim te registreren. Een overzichtelijke kalender geeft u inzicht in de aan- en afwezigheid van uw werknemers in de komende en de afgelopen maanden.

 

Diverse overzichten en hrm dashboards geven u inzicht in de verlof- en verzuimcijfers van uw werknemers.

Doordat onze software koppelt met meer dan 100 andere software systemen, voorkomt u dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. Denk aan koppelingen met De Amersfoortse voor uw verzuimverzekering, ShiftBase, Nostradamus en Booq voor uw uren en planning, en Exact, Twinfield of Unit4 voor uw boekhouding. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Cash, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online personeelsadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.