Online Personeelsadministratie

Ons HRM-portaal biedt je ruimschoots de mogelijkheid je personeelsadministratie uitstekend te regelen.
Met je twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast je, is onze HR-software jouw online platform voor al je HR-taken.

Waarom is jouw personeelsadministratie belangrijk?

Daadwerkelijke aandacht

Voor zowel jou als je werknemers is het belangrijk om de personeelsadministratie en het personeelsdossier goed op orde te hebben. Het is de basis voor jou als werkgever en geeft je inzicht en overzicht. Een goed personeelsdossier zorgt dat je voldoet aan je wettelijke verplichting, dat er duidelijke afspraken zijn en dat je discussie en conflictsituaties met je werknemers voorkomt. Alles ligt immers duidelijk vast. Ook beperk je met een goede personeelsadministratie het risico op boetes of naheffingen bij controles van de Belastingdienst.

 

Met een goed ingerichte personeelsadministratie bij Van Winssen Personeel en Salaris:

voldoe je aan de verplichte wet- en regelgeving

heb je ook de mogelijkheid om het verlof en verzuim van je werknemers te registreren

heb je altijd overal online je personeelsadministratie inzichtelijk

voorkom je ongewenste financiële, fiscale of juridische verrassingen

maak je je beslissingen op basis van volledige en up-to-date informatie

en laat je niks liggen aan mogelijke subsidies of loonkostenvoordelen

Voordelen van online personeelsadministratie

Wij hebben het antwoord op je wensen voor de personeelsadministratie. En meer!

Naast je online salarisadministratie biedt onze HR-software je ook ruimschoots de mogelijkheid je complete personeelsadministratie online te regelen. Dat is één geheel. Met jouw twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast je, is Personeel en Salaris Online jouw online platform voor al je HRM-zaken.

De voordelen op een rij:

Je werkt in één systeem voor zowel je salaris- als je personeelsadministratie: overzichtelijk, tijdbesparend en fout beperkend

Je hebt altijd de kennis en expertise van onze negen ervaren specialisten bij de hand

Je hebt de gegevens in eigen beheer, voert zelf eenvoudig wijzigingen door en behoudt zicht op de gegevens van je werknemers

Ook verlof- en verzuim registreer je in hetzelfde systeem

Je kunt je werknemers en managers betrekken bij de processen en verlof laten aanvragen, declaraties laten indienen en nog veel meer

Met de uitbreiding HR Extra maak je het jezelf nog gemakkelijker door veel van je HR-taken te automatiseren: genereer automatisch contracten, laat deze digitaal teken en maak gebruik van automatische takensets en signalen

Wil je meer weten over het uitbesteden van je personeels- en salarissoftware? Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden specifiek voor jou zijn.

Onze referenties

Personeelsadministratiesoftware

Met onze gebruiksvriendelijke personeelsadministratiesoftware Personeel en Salaris Online heb je de beschikking over een zeer compleet HR- en salarisadministratiesoftwarepakket. Alles verwerk je in één systeem, wel zo eenvoudig. En de tijd die je hiermee bespaart, kun je gebruiken voor de dingen die je energie geven!

Met onze salaris- en HR-software heb je alles in één: digitale loonstroken, pro forma berekeningen, een digitaal personeelsdossier, signaleringen en rapportages, verlof- en verzuimregistratie en meer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris?

Lees hieronder hoe onze HR-software het jou en je medewerkers gemakkelijk maakt.

uitleg Van Winssen

Inzicht in je loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Met onze online personeelsadministratiesoftware heb je direct inzicht in je actuele loonkosten en vergelijk je eenvoudig de loonkosten in de huidige maand met die van de afgelopen twaalf maanden. Waar en wanneer je wilt.

 

En wil je weten wat een wijziging bij een werknemer, zoals meer uren of een salarisaanpassing, heeft op je loonkosten?

 

Je maakt zelf eenvoudig pro forma berekeningen met behulp van de interactieve loonstrook. Door de zaken in deze interactieve loonstrook aan te passen, zie je direct het effect hiervan op de loonkosten en het nettoloon voor de werknemer. Een duidelijk beeld voor jou en je werknemers!

collega aan het werk Van Winssen

Je loonstroken met één klik versturen naar de werknemers

Met één druk op de knop verstuur je de digitale loonstroken naar al je werknemers. Je werknemers hebben een eigen digitale omgeving, waarin zij de strook kunnen inzien en downloaden. Hiervan zijn zowel een webversie als een (gratis) app beschikbaar.

 

Eenvoudig en veilig; een goed alternatief voor het mailen van de salarisstroken.

 

Wanneer een werknemer stroken of jaaropgaven van voorgaande jaren nodig heeft, kan hij deze ook in zijn eigen digitale omgeving vinden. Alles bij elkaar en overal toegankelijk. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig!

Valerie collega VWPS

Jouw digitale personeelsdossier

Met je digitale personeelsdossier in onze personeels- en salarissoftware heb je altijd en overal toegang tot alle actuele informatie. Van persoonlijke gegevens,  zoals telefoonnummers of wie te waarschuwen in geval van nood, tot contracten, gespreksverslagen en loonbelastingverklaringen.

 

Alles compleet, alles op één plek.

 

Naast dat je hiermee aan de verplichte wet- en regelgeving voldoet, heb je hierdoor een goede basis voor het nemen van beslissingen, voorkom je ongewenste financiële of juridische verrassingen en laat je geen subsidies of loonkostenvoordelen liggen.

Uitleg collega Van Winssen

Signaleringen

Vanuit onze personeelsadministratiesoftware sturen wij je diverse signalen per e-mail. Je hoeft dus geen eigen lijstjes en overzichten met aflopende contracten en jubilea bij te houden: deze signalen komen automatisch naar je toe!

 

Zo sturen we je bijvoorbeeld standaard 60, 35 en 5 dagen voordat een contract afloopt een e-mail.

 

Aflopende contracten, verjaardagen, jubilea: alle signalen en de frequenties zijn naar eigen wens in te stellen. Ook is het mogelijk signalen rechtstreeks naar de managers te versturen. HR automatiseren en delegeren!

Groepsvergadering Van Winssen

Zeer diverse HR-rapportages, dashboards en overzichten

In onze personeelsadministratiesoftware zijn diverse HR-overzichten en dashboards maandelijks beschikbaar. Altijd up-to-date en gebaseerd op de meest recente cijfers.

 

Je verzuim, de loonkosten of de verlofsaldi: alles is met één klik beschikbaar om je inzicht te geven wanneer je dat wilt.

 

Je maakt ook eenvoudig zelf je eigen rapportages.

 

Alle rapportages en overzichten zijn eenvoudig te exporteren naar zowel Excel als PDF.

van-winssen-kantoor-66

Optioneel toe te voegen: Onze premium HR-oplossing HR Extra!

HR Extra is de volgende stap in het digitaliseren van HR en het delegeren van uw HR-taken!

 

Je betrekt je werknemers en managers bij de HR-processen en gebruikt volledig geautomatiseerde workflows voor bijvoorbeeld nieuwe werknemers, contractverleningen en meer. Hierdoor houd je tijd over voor zaken die echt belangrijk zijn.

 

HRExtra.nl: In een korte demo laten we je graag zien hoe HR Extra jou tijd gaat besparen!

groepsvergadering systemen

Met HR Extra laat je je contracten en andere documenten eenvoudig digitaal ondertekenen. Dit vereenvoudigt je administratieve proces en voorkomt het gedoe van ‘afdrukken, ondertekenen, scannen en e-mailen’. Vanuit de software bied je het contract digitaal aan je medewerker aan, ter ondertekening. Medewerkers en managers zetten vanuit hun eigen digitale omgeving een digitale handtekening. Alle getekende documenten worden direct na ondertekening toegevoegd aan het digitale personeelsdossier. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. Je kunt jouw werk gewoon direct online afhandelen.

 

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Met het digitale personeelsdossier in onze personeelsadministratiesoftware heb je één plek, waar je alle documenten van jouw werknemers kunt bewaren. Kopie ID-bewijzen, ingevulde loonbelastingverklaringen, getekende contracten, aanzeggingen etc. De documenten voeg je eenvoudig (als pdf) toe aan het dossier van de werknemer. Je kiest een eigen omschrijving en kunt ook een datum meegeven waarvoor een document geldig is. Per werknemer heb je zo jouw personeelsdossier digitaal op orde.

 

Omdat je jouw personeelsdossier online bijhoudt in onze personeels- en salarissoftware, heb je altijd en overal toegang tot de documenten. Bij een controle van de bijvoorbeeld de Belastingdienst hoef je niet te zoeken in ordners of op computers. Vanaf iedere locatie toegankelijk en toch goed beveiligd.

Als een werknemer in dienst komt, dan ben je verplicht om de identiteit van een werknemer vast te stellen. Je kunt dat doen door aan de werknemer zijn identiteitsbewijs te vragen en deze te checken. Met de kopie kun je aantonen dat je de werknemer bij indiensttreding hebt geïdentificeerd. Een kopie van een rijbewijs voldoet niet.

 

Je bent als werkgever ook verplicht om vast te leggen of de werknemer de loonheffingskorting toe wil passen en vanaf wanneer dat het geval is. Ook als de werknemer geen gebruik wil maken van de heffingskorting is dat verplicht.

 

Lees hier meer over welke documenten je als werkgever van een medewerker moet hebben.

Personeelsadministratie koppelingen

Meer dan 115 koppelingen beschikbaar

Onze salaris- en HR-software staat niet op zich. Onze software koppelt met meer dan 115 andere softwaresystemen. Je kunt veel efficiënter werken en bespaart veel tijd doordat dubbele handelingen en invoer voorkomen worden. Zo koppel je bijvoorbeeld je personeels- en salarissoftware eenvoudig met je verzuim- en WIA-verzekering van a.s.r., voorheen De Amersfoortse. In- en uitdiensttredingen en wijzigingen in werknemersgegevens worden automatisch vanuit onze software in de software van a.s.r. verwerkt. Je bent dus altijd goed verzekerd. Ook koppelt onze software met meer dan 40 verschillende uren- en planningssoftware, zoals bijvoorbeeld Nostradamus, Dyflexis, Eijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar je salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Eenvoudig, snel en foutloos!

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
Koppel salarisadministratie online aan Visma, uw boekhoudsoftware

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw online personeelsadministratie?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van jouw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier je offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.