Personeelsadministratiesoftware

Eén van de redenen waarom veel klanten voor ons kiezen, is onze gebruiksvriendelijke personeelsadministratiesoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, zeer volledig en makkelijk in gebruik.

Personeelsadministratiesoftware

Intuïtief, gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk

Eén van de redenen waarom veel klanten voor ons kiezen, is onze gebruiksvriendelijke personeelsadministratiesoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, eenvoudig en makkelijk in gebruik.

 

Vanaf iedere locatie kunt u een zeer goed beveiligde verbinding maken met onze server via een gebruikersnaam en wachtwoord. Via de unieke code uit uw authenticator-app zijn uw gegevens goed beveiligd. Daarnaast vindt er een extra controle plaats op basis van het IP-adres.


Onze salarisspecialisten richten de HR-software volledig op maat voor u in en zorgen ervoor dat u snel online aan de slag kunt.

 

Wij zorgen ook voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Daar heeft u dus geen omkijken naar. U kunt erop vertrouwen dat uw salarisadministratie veilig en vakkundig online gedaan wordt.

Salaris- en HR-software in één

Voor al uw HR-zaken is onze software uw HRM-portaal: het biedt u ruimschoots de mogelijkheid uw HR-administratie online te regelen. Met uw twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast u, is onze HR-software uw online platform voor al uw HRM-zaken. Salarisadministratie en HR-administratie is bij ons één geheel.

 

Met uw HR-software regelt u alle HR-zaken online:

 

Bent u op zoek naar een salarisadministratiekantoor met intuïtieve en gebruiksvriendelijke software die uw salaris- en HRM-administratie in één geheel samen pakt? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan! Deze maken we graag voor u op maat, na een telefonische of persoonlijke kennismaking.

Onze referenties

Het gemak van onze personeelsadministratiesoftware

Uw salaris- en personeelsadministratie in één programma

Bij Van Winssen Personeel en Salaris heeft u het gemak van een zeer compleet softwarepakket Personeel en Salaris Online: zowel uw salarisadministratie als uw HR-zaken en personeelsadministratie worden hierin verwerkt. Eenvoudig, overzichtelijk en tijdsbesparend!

Met onze salaris- en personeelsadministratiesoftware heeft u alles in één: verlof- en verzuimregistratie, een digitaal personeelsdossier, signaleringen, maar ook de digitale loonstroken, pro forma berekeningen en diverse rapportages en overzichten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris?

Lees hieronder hoe onze personeelsadministratiesoftware het u en uw medewerkers gemakkelijk maakt.

Zelf pro forma berekeningen maken bij online salarisadministratie

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Onze HR-software geeft u inzicht in uw huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin over de afgelopen twaalf maanden.

 

Zelf maakt u eenvoudig pro forma berekeningen met de interactieve loonstrook. Klik aan wat u aan wilt passen en u ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten. Zo ziet u direct wat bijvoorbeeld een netto salarisverhoging van € 150,- betekent voor uw loonkosten en het netto loon van uw werknemer.

De digitale loonstrook in onze salaris software

Uw loonstroken met één klik versturen naar de werknemers

U kunt zelf de digitale loonstroken, met één druk op de knop, versturen naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Personeel en Salaris Portal: salarisadministratie uitbesteden met maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

Digitaal personeelsdossier

In ons HRM-portaal heeft u de mogelijkheid om persoonlijke gegevens van werknemers vast te leggen zoals telefoonnummers of wie te waarschuwen in geval van nood.

 

Online kunt u per medewerker ook documenten digitaal opslaan en raadplegen, zoals bijvoorbeeld contracten, loonbelastingverklaringen of ontslagbrieven.

 

Alles op één plek en overal digitaal toegankelijk!

Online salarisadministratie; overal inzicht in de digitale loonstroken en salarisverwerking

Signaleringen

Wij sturen u verschillende signalen per e-mail, als reminder bijvoorbeeld bij aflopende contracten, aankomende jubilea en verjaardagen.

 

De signalen en de frequentie is door ons naar uw wensen aan te passen. Bij een aflopend contract sturen we bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen van tevoren een e-mail.

 

Wel zo handig en indien gewenst rechtstreeks naar de manager.

Zeer diverse HR rapportages, dashboards en overzichten

Zeer diverse HR-rapportages, dashboards en overzichten

Iedere maand worden uw gegevens automatisch vergeleken met de twaalf maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met één klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

 

Ook maakt u eenvoudig zelf rapportages, overzichten en pro forma berekeningen.  Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel en/of PDF.

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module om uw HR taken te digitaliseren en delegeren

Optioneel toe te voegen: Onze premium HR-oplossing HR Extra!

HR Extra ondersteunt u bij de dagelijkse HR taken, waardoor u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is.

 

HR Extra biedt vele mogelijkheden om uw HR-taken te organiseren, digitaliseren en uw collega’s en medewerkers te betrekken bij de HR-processen. Delegeren en tijd overhouden voor andere zaken!

 

Toekomstmuziek? Nee hoor, HR Extra is het antwoord.

Van Winssen Personeel en Salaris_23

Met HR Extra laat u uw contracten en andere documenten eenvoudig digitaal ondertekenen. Dit vereenvoudigt uw administratieve proces en voorkomt het gedoe van “afdrukken, scannen en e-mailen”. Vanuit de software biedt u het contract digitaal aan uw medewerker aan, ter ondertekening. Medewerkers en managers zetten vanuit hun eigen digitale omgeving een digitale handtekening. Alle getekende documenten worden direct na ondertekening toegevoegd aan het digitale personeelsdossier. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. U kunt uw werk gewoon direct online afhandelen.

 

Uw online personeelsadministratie is bij ons zeer veilig en volledig AVG proof. U krijgt toegang tot uw eigen online personeels- en salarisadministratiesysteem Personeel en Salaris Online. Hiermee heeft u de beschikking over ons zeer complete personeels- en salarissoftware pakket.

 

Vanaf iedere locatie kunt u een zeer goed beveiligde verbinding maken met onze server via uw gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord. Daarnaast vinden er twee extra controles plaats op basis van uw IP-adres en een extra zelfgekozen pincode. 

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, uitvoeren van updates en dagelijkse back-ups op de server. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

De medewerker kan met de app van HR Extra eenvoudig verlof aanvragen en het verlof van zijn collega’s of teamgenoten inzien. Om verlof aan te vragen selecteert de werknemer de begin- en einddatum van zijn verlof en geeft het verlof een omschrijving mee. De verantwoordelijk manager ontvangt per mail de verlofaanvraag (of declaratie / wijziging). Hij kan deze eenvoudig direct goedkeuren (of afkeuren) vanuit de mail. De wijziging wordt vervolgens automatisch verwerkt in de personeels- en salarisadministratie

Personeelsadministratie koppelingen

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Doordat onze salaris- en HR-software koppelt met meer dan 100 andere softwaresystemen, voorkomt u dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. Zo koppelt u bijvoorbeeld uw personeels- en salarissoftware eenvoudig met uw uren- en planningssoftware, zoals bijvoorbeeld NostradamusDyflexisEijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar uw salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Werknemersgegevens voert u slechts op één plek in, en worden automatisch verwerkt in uw uren- en planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

In totaal is onze software te koppelen aan meer dan 30 verschillende uren- en planningssoftware, maar ook met bijvoorbeeld De Amersfoortse voor uw verzuimverzekering en met bijvoorbeeld Exact, Twinfield of Unit4 voor uw boekhouding. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online personeelsadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.