Personeelsadministratiesoftware

Eén van de redenen waarom veel klanten voor ons kiezen, is onze gebruiksvriendelijke personeelsadministratiesoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, zeer volledig en makkelijk in gebruik.

Personeelsadministratiesoftware

Intuïtief, gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk

Eén van de redenen waarom veel klanten voor ons kiezen, is onze gebruiksvriendelijke personeelsadministratiesoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, eenvoudig en makkelijk in gebruik.

 

Vanaf iedere locatie kun je een zeer goed beveiligde verbinding maken met onze server via een gebruikersnaam en wachtwoord. Via de unieke code uit jouw authenticator-app zijn je gegevens goed beveiligd. Daarnaast vindt er een extra controle plaats op basis van het IP-adres.


Onze salarisspecialisten richten de HR-software volledig op maat voor je in en zorgen ervoor dat je snel online aan de slag kunt.

 

Wij zorgen ook voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Daar heb je dus geen omkijken naar. Je kunt erop vertrouwen dat je salarisadministratie veilig en vakkundig online gedaan wordt.

Salaris- en HR-software in één

Voor al je HR-zaken is onze software jouw HRM-portaal: het biedt je ruimschoots de mogelijkheid je HR-administratie online te regelen. Met je twee vaste salarisspecialisten als kritische en proactieve adviseurs naast je, is onze HR-software jouw online platform voor al je HRM-zaken. Salarisadministratie en HR-administratie is bij ons één geheel.

 

Met jouw HR-software regel je alle HR-zaken online:

 

Ben je op zoek naar een salarisadministratiekantoor met intuïtieve en gebruiksvriendelijke software die je salaris- en HRM-administratie in één geheel samen pakt? Vraag dan vrijblijvend je offerte aan! Deze maken we graag voor je op maat, na een telefonische of persoonlijke kennismaking.

Onze referenties

Het gemak van onze personeelsadministratiesoftware

Jouw salaris- en personeelsadministratie in één programma

Bij Van Winssen Personeel en Salaris heb je het gemak van een zeer compleet softwarepakket Personeel en Salaris Online: zowel je salarisadministratie als je HR-zaken en personeelsadministratie worden hierin verwerkt. Eenvoudig, overzichtelijk en tijdsbesparend!

Met onze salaris- en personeelsadministratiesoftware heb je alles in één: verlof- en verzuimregistratie, een digitaal personeelsdossier, signaleringen, maar ook de digitale loonstroken, pro forma berekeningen en diverse rapportages en overzichten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris?

Lees hieronder hoe onze personeelsadministratiesoftware het jou en je medewerkers gemakkelijk maakt.

collega aan het werk Van Winssen

Inzicht in je loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Onze HR-software geeft je inzicht in je huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin over de afgelopen twaalf maanden.

 

Zelf maak je eenvoudig pro forma berekeningen met de interactieve loonstrook. Klik aan wat je aan wilt passen en je ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten. Zo zie je direct wat bijvoorbeeld een netto salarisverhoging van € 150,- betekent voor je loonkosten en het netto loon van je werknemer.

uitleg Van Winssen

Je loonstroken met één klik versturen naar de werknemers

Je kunt zelf de digitale loonstroken, met één druk op de knop, versturen naar je werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien en downloaden op de webversie of in de (gratis) app.

 

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier terug te vinden. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig.

Valerie collega VWPS

Digitaal personeelsdossier

In ons HRM-portaal heb je de mogelijkheid om persoonlijke gegevens van werknemers vast te leggen zoals telefoonnummers of wie te waarschuwen in geval van nood.

 

Online kun je per medewerker ook documenten digitaal opslaan en raadplegen, zoals bijvoorbeeld contracten, loonbelastingverklaringen of ontslagbrieven.

 

Alles op één plek en overal digitaal toegankelijk!

werken bij Van Winssen

Signaleringen

Wij sturen je verschillende signalen per e-mail, als reminder bijvoorbeeld bij aflopende contracten, aankomende jubilea en verjaardagen.

 

De signalen en de frequentie is door ons naar jouw wensen aan te passen. Bij een aflopend contract sturen we bijvoorbeeld 60, 35 en 5 dagen van tevoren een e-mail.

 

Wel zo handig en indien gewenst rechtstreeks naar de manager.

Groepsvergadering Van Winssen

Zeer diverse HR-rapportages, dashboards en overzichten

Iedere maand worden je gegevens automatisch vergeleken met de twaalf maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met één klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

 

Ook maak je eenvoudig zelf rapportages, overzichten en pro forma berekeningen.  Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar Excel en/of PDF.

van-winssen-kantoor-66

Optioneel toe te voegen: Onze premium HR-oplossing HR Extra!

HR Extra ondersteunt je bij de dagelijkse HR taken, waardoor jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

 

HR Extra biedt vele mogelijkheden om je HR-taken te organiseren, digitaliseren en je collega’s en medewerkers te betrekken bij de HR-processen. Delegeren en tijd overhouden voor andere zaken!

 

Toekomstmuziek? Nee hoor, HR Extra is het antwoord.

Groepsvergadering Van Winssen

Met HR Extra laat je je contracten en andere documenten eenvoudig digitaal ondertekenen. Dit vereenvoudigt je administratieve proces en voorkomt het gedoe van ‘afdrukken, ondertekenen, scannen en e-mailen’. Vanuit de software bied je het contract digitaal aan je medewerker aan, ter ondertekening. Medewerkers en managers zetten vanuit hun eigen digitale omgeving een digitale handtekening. Alle getekende documenten worden direct na ondertekening toegevoegd aan het digitale personeelsdossier. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. Je kunt jouw werk gewoon direct online afhandelen.

 

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Jouw online personeelsadministratie is bij ons zeer veilig en volledig AVG proof. Je krijgt toegang tot jouw eigen online personeels- en salarisadministratiesysteem Personeel en Salaris Online. Hiermee heb je de beschikking over ons zeer complete personeels- en salarissoftware pakket.

 

Vanaf iedere locatie kun je een zeer goed beveiligde verbinding maken met onze server via jouw gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord. Daarnaast vinden er twee extra controles plaats op basis van uw IP-adres en een extra zelfgekozen pincode. 

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, uitvoeren van updates en dagelijkse back-ups op de server. Daar heb je dus geen omkijken naar.

De medewerker kan met de app van HR Extra eenvoudig verlof aanvragen en het verlof van zijn collega’s of teamgenoten inzien. Om verlof aan te vragen selecteert de werknemer de begin- en einddatum van zijn verlof en geeft het verlof een omschrijving mee. De verantwoordelijk manager ontvangt per e-mail de verlofaanvraag (of declaratie / wijziging). Hij kan deze eenvoudig direct goedkeuren (of afkeuren) vanuit de e-mail. De wijziging wordt vervolgens automatisch verwerkt in de personeels- en salarisadministratie

Personeelsadministratie koppelingen

Meer dan 115 koppelingen beschikbaar

Doordat onze salaris- en HR-software koppelt met meer dan 115 andere softwaresystemen, voorkom je dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werk je efficiënter en bespaar je kostbare tijd. Zo koppel je bijvoorbeeld je personeels- en salarissoftware eenvoudig met je uren- en planningssoftware, zoals bijvoorbeeld NostradamusDyflexisEijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, verlof en ploegentoeslagen worden met één druk op de knop verzonden naar je salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Werknemersgegevens voer je slechts op één plek in en worden automatisch verwerkt in je uren- en planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

In totaal is onze software te koppelen aan meer dan 40 verschillende uren- en planningssoftware, maar ook met bijvoorbeeld a.s.r., voorheen De Amersfoortse, voor je verzuimverzekering en met bijvoorbeeld Exact, Twinfield of Unit4 voor je boekhouding. Dankzij onze ruime ervaring zijn de meeste integraties zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
Koppel salarisadministratie online aan Visma, uw boekhoudsoftware

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw online personeelsadministratie?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van jouw personeelsadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier je offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.