Koppeling Dyflexis

Koppel Dyflexis met uw salarisadministratie

Koppel Dyflexis met uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gegevens van uw werknemers slechts op één plaats hoeft in te voeren en dat uw software systemen met elkaar communiceren. Door het tijdsregistratiesysteem Dyflexis te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met Dyflexis.

 

Dyflexis is één van de meest gebruikte software systemen door horeca- en recreatie ondernemingen, in de retail / detailhandel en in productiebedrijven in Nederland. Door een nauwe samenwerking met Dyflexis hebben we de koppeling op een dusdanige manier ingericht, dat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Dyflexis.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Dyflexis verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Dyflexis en uw salarisadministratiesoftware

Het grote voordeel van de automatische koppeling tussen Dyflexis en onze software, is dat de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk is. De informatiestroom tussen de twee systemen werkt namelijk twee kanten op. De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren en dagen wordt vanuit Dyflexis automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online direct verwerkt in Dyflexis.

 

Geen gedoe meer met Excel sheets of handmatige acties, maar een koppeling die automatisch gegevens uitwisselt!

 

Onze koppeling met Dyflexis: sneller werken

De informatiestroom loopt dus twee kanten op. U heeft geen dubbele vastlegging meer en u werkt altijd met de meest actuele gegevens. Van Winssen Personeel en Salaris past al jaren de koppeling met Dyflexis toe, waardoor de twee systemen optimaal met elkaar samenwerken. Dankzij onze ruime ervaring is deze koppeling door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

 

Wilt u tijd besparen op uw salarisadministratie door onze koppeling met Dyflexis? Neem contact met ons op of vraag direct online uw offerte aan.