Koppeling Dyflexis

Koppel Dyflexis met salarisadministratie uitbesteden

Koppel je urenregistratie in Dyflexis aan salarisadministratie uitbesteden en bespaar veel tijd!

Wij, Van Winssen Personeel en Salaris, helpen je graag met de koppeling tussen Dyflexis en jouw personeels- en salarisadministratie. Dat hebben we al vaker gedaan. We zijn namelijk een zeer ervaren partner van Dyflexis.

 

Wat is Dyflexis?

Dyflexis is een personeelsplanner en een urenregistratiesysteem. Je kunt ermee op een makkelijke manier je personeel inroosteren op basis van je budget, de loonkosten, de beschikbaarheid en / of de kwalificaties van de werknemers. Door het gebruiksgemak van het systeem bespaar je veel tijd.

 

Naast het plannen kan het systeem worden gebruikt voor het registreren van de aanwezigheid en de gewerkte uren. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de Rex-O-Matic NOA. Werknemers kunnen in- en uitklokken door het scannen van een bankpas of OV-chipkaart. Hierdoor is het in- en uitklokken wel persoonlijk, maar wordt er geen privacygevoelige informatie opgeslagen (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een vingerafdruk).

 

De gewerkte uren kunnen makkelijk vergeleken worden met de geplande uren. Zo is er snel inzichtelijk wie er meer of minder heeft gewerkt. Je hebt goed inzicht in de statistieken; zo heb je snel inzichtelijk wat de personeelskosten zijn in vergelijking met de omzet.

 

Voor wie is Dyflexis en de koppeling met de salarissoftware geschikt?

Dyflexis wordt gebruikt door meer dan 3000 bedrijven. Het is één van de meest gebruikte systemen in de horeca & recreatie, detailhandel / retail, productiebedrijven en in de zorg & welzijn.

 

Met het systeem heb je snel inzichtelijk hoe je bedrijf ervoor staat en wat er gaat komen, zodat je niet achteraf verrast wordt. Zo heb je inzicht in het aantal orders, bezoekers, patiënten, klanten, beschikbaarheid van werknemers, loonkosten, de weersverwachting, de aankomende evenementen en veel meer. Als er iets verandert in één van deze zaken, kun je de planning snel hierop aanpassen. Op deze manier past je planning altijd bij de werkelijkheid en beheers je jouw loonkosten.

Voordelen van de koppeling tussen Dyflexis en

Personeel en Salaris Online

Met software van Dyflexis heb je snel en eenvoudig overzicht in hoe je bedrijf ervoor staat, zodat je niet zal worden verrast. Doordat je kunt plannen op basis van budget en loonkosten, zullen er geen onverwachte tegenvallers zijn.

De volledige urenregistratie, inclusief de overwerk- en onregelmatigheidstoeslagen, wordt met 1 druk op de knop vanuit Dyflexis verwerkt in Personeel en Salaris Online. Wij verwerken je salaris altijd op basis van de juiste gegevens. Minder werk en altijd accuraat!

De werknemersgegevens hoef je alleen in de salarissoftware in te voeren. Deze worden door Dyflexis automatisch overgenomen. Dit bespaart je veel tijd en zorgt ervoor dat beide systemen altijd met elkaar corresponderen en up to date zijn.

1607681883189

Het ideale snijvlak voor Prins Staal: de combinatie van Van Winssen Personeel en Salaris, Dyflexis en Nmbrs.

“Van Winssen is een echte sparringspartner die meedenkt”.

“Ik heb geen omkijken meer naar de verwerking van salarissen omdat de koppeling met Nmbrs feilloos werkt”, aldus Caroline Koppes – HR Manager van Prins Staal. 

Prins Staal focust zich naast staal bewerkingen vooral op het snijden van staalplaten die terug te vinden zijn in onder andere bruggen en trappen. Toen Caroline 5 jaar geleden bij Prins Staal in dienst trad, werden loonstroken nog per post opgestuurd.

“Het klinkt misschien gek, maar met Dyflexis en van Winssen merk ik niks van de koppeling met Nmbrs. Het gaat eigenlijk allemaal vanzelf.”, aldus Caroline koppes. “Ik stuur de geaccordeerde uren door en Van Winssen doet de rest.”

Lees hier het volledige klantverhaal van Caroline Koppes, HR Manager van Prins Staal.

Hoe werkt de personeelsplanner van Dyflexis en de koppeling met de

salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Altijd accuraat en volledig geautomatiseerd

 

De personeelsgegevens, zoals naam, adres, woonplaats, contracten en salarisgegevens haalt Dyflexis volledig geautomatiseerd uit de personeelsadministratie software Personeel en Salaris Online (Nmbrs). Hierdoor hoef je de gegevens van je werknemers niet dubbel aan te leveren en kunnen er geen fouten of verschillen in de twee systemen ontstaan. Ook wijzigingen in de werknemersgegevens lever je aan via de salarissoftware en de informatie wordt geautomatiseerd aangepast in Dyflexis.

 

Daarna maak je in Dyflexis de personeelsplanning. Deze is ontwikkelt om snel en makkelijk te kunnen plannen.  Met behulp van standaardroosters kun je werknemers plannen op basis van hun kwalificaties en certificering. Ook kun je uiteraard plannen op basis van je budget, de loonkosten en de beschikbaarheid van de werknemers.

 

De werknemers ontvangen hun rooster via een melding vanuit de app. Ook als er iets wijzigt in de planning, krijgen zij hiervan direct een melding. De medewerkers kunnen hun rooster in een eigen kalender-app naar keuze zetten. Ook kunnen ze in de personeels-app hun beschikbaarheid doorgeven, diensten ruilen en verlof aanvragen.

 

De gewerkte uren worden geregistreerd door het in- en uitklokken van de werknemers en direct zichtbaar in Dyflexis. Zelf heb je nog de mogelijkheid om de gewerkte uren handmatig aanpassen.

 

Aan het eind van een periode verzend je de gewerkte uren met één druk op de knop vanuit Dyflexis naar de salarissoftware Van Winssen. Ook eventuele ziekte-uren, toeslag-uren en verlof worden gelijk meegenomen. Wij verzorgen voor jou de salarisverwerking op basis van de door jou doorgestuurde uren en de salarisstroken staan weer voor je klaar. Altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

 

Bekijk hier de volledige brochure van Dyflexis over het optimaliseren van je personeelsplanning en urenregistratie met Dyflexis en Van Winssen personeel en Salaris

De koppeling tussen Booq en Personeel en Salaris Online: altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten je graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Dyflexis

en Personeel en Salaris Online

 

Wij kunnen snel en relatief goedkoop de koppeling met Dyflexis voor je inrichten. Omdat we hier veel ervaring mee hebben, verloopt dit proces soepel en snel. Voor de inrichting van de koppeling tussen Dyflexis en Personeel en Salaris Online vragen wij een eenmalig bedrag. Daar komen geen periodieke kosten vanuit ons bovenop. 

 

Doordat je grip hebt op je budget en loonkosten, zie je snel waar je kunt besparen. Je kunt vooraf inspelen op ontwikkelingen in plaats van achteraf verrast te worden. Ook bespaar je tijd, omdat je gegevens niet meer dubbel hoeft in te voeren. Zowel jouw als onze administratie zijn altijd actueel. Op die manier heb je de kosten voor de inrichting zo terugverdiend.

 

Met de koppeling en het gebruik van Dyflexis kun je ten minste 25% van je tijd op administratieve lasten besparen.

Meer informatie over de koppeling tussen Dyflexis en Personeel en Salaris Online van Nmbrs vind je op de site van Nmbrs en Dyflexis.

Jazeker. De software van Dyflexis en Van Winssen Personeel en Salaris (Personeel en Salaris Online van Nmbrs) is heel geschikt voor het gebruik over meerdere vestigingen. Van Winssen Personeel en Salaris is al jaren ervaren partner van Dyflexis. Je kunt de gegevens per vestiging of kostenplaats inzien, maar ook de vestigingen of kostenplaatsen met elkaar vergelijken. De urenregistratie van de verschillende vestigingen is dus geen probleem. Het kan daarmee eenvoudig worden gekoppeld met de salarisadministratie. Vraag hier een offerte op.

Jazeker. In Dyflexis wordt er rekening gehouden met jouw cao. Op basis hiervan worden feestdagen-, avond-/nacht-, overwerk- of onregelmatigheidstoeslagen automatisch berekend en meegenomen in de verwerking van de planning en de uren. Deze worden ook volledig geautomatiseerd verzonden naar de salarissoftware van Van Winssen, als je gebruik maakt van de koppeling tussen Dyflexis en de salarissoftware Personeel en Salaris Online van Van Winssen Personeel en Salaris.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.