Koppeling Dyflexis

Koppel Dyflexis met salarisadministratie uitbesteden

Koppel uw urenregistratie in Dyflexis aan salarisadministratie uitbesteden en bespaar veel tijd!

Wij, Van Winssen Personeel en Salaris, helpen u graag met de koppeling tussen Dyflexis en uw personeels- en salarisadministratie. Dat hebben we al vaker gedaan. We zijn namelijk een zeer ervaren partner van Dyflexis.

 

Wat is Dyflexis?

Dyflexis is een personeelsplanner en een urenregistratiesysteem. U kunt ermee op een makkelijke manier uw personeel inroosteren op basis van uw budget, de loonkosten, de beschikbaarheid en / of de kwalificaties van de werknemers. Door het gebruiksgemak van het systeem bespaart u veel tijd.

 

Naast het plannen kan het systeem worden gebruikt voor het registreren van de aanwezigheid en de gewerkte uren. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de Rex-O-Matic NOA. Werknemers kunnen in- en uitklokken door het scannen van een bankpas of OV-chipkaart. Hierdoor is het in- en uitklokken wel persoonlijk, maar wordt er geen privacygevoelige informatie opgeslagen (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een vingerafdruk).

 

De gewerkte uren kunnen makkelijk vergeleken worden met de geplande uren. Zo is er snel inzichtelijk wie er meer of minder heeft gewerkt. U heeft goed inzicht in de statistieken; zo hebt u snel inzichtelijk wat de personeelskosten zijn in vergelijking met de omzet.

 

Voor wie is Dyflexis en de koppeling met de salarissoftware geschikt?

Dyflexis wordt gebruikt door meer dan 3000 bedrijven. Het is één van de meest gebruikte systemen in de horeca & recreatie, detailhandel / retail, productiebedrijven en in de zorg & welzijn.

 

Met het systeem heeft u snel inzichtelijk hoe uw bedrijf ervoor staat en wat er gaat komen, zodat u niet achteraf verrast wordt. Zo heeft u inzicht in het aantal orders, bezoekers, patiënten, klanten, beschikbaarheid van werknemers, loonkosten, de weersverwachting, de aankomende evenementen en veel meer. Als er iets verandert in één van deze zaken, kunt u de planning snel hierop aanpassen. Op deze manier past u planning altijd bij de werkelijkheid en beheerst u uw loonkosten.

Voordelen van de koppeling tussen Dyflexis en

Personeel en Salaris Online

Met software van Dyflexis heeft u snel en eenvoudig overzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat, zodat u niet zal worden verrast. Doordat u kunt plannen op basis van budget en loonkosten, zullen er geen onverwachte tegenvallers zijn.

De volledige urenregistratie, inclusief de overwerk- en onregelmatigheidstoeslagen, wordt met 1 druk op de knop vanuit Dyflexis verwerkt in Personeel en Salaris Online. Wij verwerken uw salaris altijd op basis van de juiste gegevens. Minder werk en altijd accuraat!

De werknemersgegevens hoeft u alleen in de salarissoftware in te voeren. Deze worden door Dyflexis automatisch overgenomen. Dit bespaart u veel tijd en zorgt ervoor dat beide systemen altijd met elkaar corresponderen en up to date zijn.

1607681883189

Het ideale snijvlak voor Prins Staal: de combinatie van Van Winssen Personeel en Salaris, Dyflexis en Nmbrs.

“Van Winssen is een echte sparringspartner die meedenkt”.

“Ik heb geen omkijken meer naar de verwerking van salarissen omdat de koppeling met Nmbrs feilloos werkt”, aldus Caroline Koppes – HR Manager van Prins Staal. 

Prins Staal focust zich naast staal bewerkingen vooral op het snijden van staalplaten die terug te vinden zijn in onder andere bruggen en trappen. Toen Caroline 5 jaar geleden bij Prins Staal in dienst trad, werden loonstroken nog per post opgestuurd.

“Het klinkt misschien gek, maar met Dyflexis en van Winssen merk ik niks van de koppeling met Nmbrs. Het gaat eigenlijk allemaal vanzelf.”, aldus Caroline koppes. “Ik stuur de geaccordeerde uren door en Van Winssen doet de rest.”

Lees hier het volledige klantverhaal van Caroline Koppes, HR Manager van Prins Staal.

Hoe werkt de personeelsplanner van Dyflexis en de koppeling met de

salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Altijd accuraat en volledig geautomatiseerd

 

De personeelsgegevens, zoals naam, adres, woonplaats, contracten en salarisgegevens haalt Dyflexis volledig geautomatiseerd uit de personeelsadministratie software Personeel en Salaris Online (Nmbrs). Hierdoor hoeft u de gegevens van uw werknemers niet dubbel aan te leveren en kunnen er geen fouten of verschillen in de twee systemen ontstaan. Ook wijzigingen in de werknemersgegevens levert u aan via de salarissoftware en de informatie wordt geautomatiseerd aangepast in Dyflexis.

 

Daarna maakt u in Dyflexis de personeelsplanning. Deze is ontwikkelt om snel en makkelijk te kunnen plannen.  Met behulp van standaardroosters kunt u werknemers plannen op basis van hun kwalificaties en certificering. Ook kunt u uiteraard plannen op basis van uw budget, de loonkosten en de beschikbaarheid van de werknemers.

 

De werknemers ontvangen hun rooster via een melding vanuit de app. Ook als er iets wijzigt in de planning, krijgen zij hiervan direct een melding. De medewerkers kunnen hun rooster in een eigen kalender-app naar keuze zetten. Ook kunnen ze in de personeels-app hun beschikbaarheid doorgeven, diensten ruilen en verlof aanvragen.

 

De gewerkte uren worden geregistreerd door het in- en uitklokken van de werknemers en direct zichtbaar in Dyflexis. Zelf heeft u nog de mogelijkheid om de gewerkte uren nog handmatig aanpassen.

 

Aan het eind van een periode verzendt u de gewerkte uren met één druk op de knop vanuit Dyflexis naar de salarissoftware Van Winssen. Ook eventuele ziekte-uren, toeslag-uren en verlof worden gelijk meegenomen. Wij verzorgen voor u de salarisverwerking op basis van de door u doorgestuurde uren en de salarisstroken staan weer voor u klaar. Altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

 

Bekijk hier de volledige brochure van Dyflexis over het optimaliseren van uw personeelsplanning en urenregistratie met Dyflexis en Van Winssen personeel en Salaris

De koppeling tussen Booq en Personeel en Salaris Online: altijd accuraat en volledig geautomatiseerd.

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Bespaar kosten met de koppeling tussen Dyflexis

en Personeel en Salaris Online

 

Wij kunnen snel en relatief goedkoop de koppeling met Dyflexis voor u  inrichten. Omdat we hier veel ervaring mee hebben, verloopt dit proces soepel en snel. Voor de inrichting van de koppeling tussen Dyflexis en Personeel en Salaris Online vragen wij een eenmalig bedrag. Daar komen geen periodieke kosten vanuit ons bovenop. 

 

Doordat u grip hebt op uw budget en loonkosten, ziet u snel waar u kunt besparen. U kunt vooraf inspelen op ontwikkelingen in plaats van achteraf verrast te worden. Ook bespaart u tijd, omdat u gegevens niet meer dubbel hoeft in te voeren. Zowel uw als onze administratie zijn altijd actueel. Op die manier heeft u de kosten voor de inrichting zo terugverdiend.

 

Met de koppeling en het gebruik van Dyflexis kunt u ten minste 25% van uw tijd op administratieve lasten besparen.

Meer informatie over de koppeling tussen Dyflexis en Personeel en Salaris Online van Nmbrs vind je op de site van Nmbrs en Dyflexis.

Jazeker. De software van Dyflexis en Van Winssen Personeel en Salaris (Personeel en Salaris Online van Nmbrs) is heel geschikt voor het gebruik over meerdere vestigingen. Van Winssen Personeel en Salaris is al jaren ervaren partner van Dyflexis. Je kunt de gegevens per vestiging of kostenplaats inzien, maar ook de vestigingen of kostenplaatsen met elkaar vergelijken. De urenregistratie van de verschillende vestigingen is dus geen probleem. Het kan daarmee eenvoudig worden gekoppeld met de salarisadministratie. Vraag hier een offerte op.

Jazeker. In Dyflexis wordt er rekening gehouden met jouw cao. Op basis hiervan worden feestdagen-, avond-/nacht-, overwerk- of onregelmatigheidstoeslagen automatisch berekend en meegenomen in de verwerking van de planning en de uren. Deze worden ook volledig geautomatiseerd verzonden naar de salarissoftware van Van Winssen, als je gebruik maakt van de koppeling tussen Dyflexis en de salarissoftware Personeel en Salaris Online van Van Winssen Personeel en Salaris.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.