Koppeling Nitea

Koppel Nitea met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met Nitea. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Over de software

Nitea focust zich specifiek op kwekerijen en verpakbedrijven in de glastuinbouw- en AGF-sector. Denk hierbij aan sierteelt, groenteteelt, (pot)plantenteelt, verpakken & AGF en overige branches zoals producenten en verpakkers van o.a. (zacht)fruit en champignons.

De software van Nitea heet Work-IT. Work-IT geeft grip op en inzicht in de arbeid en productie. Gebruikers van deze praktijkgerichte en gebruiksvriendelijke software profiteren van een feilloos inzicht in productiviteit, prestaties en kosten. Gezien het wezenlijke verschil tussen glastuinbouwbedrijven en verpakorganisaties, is Work-IT software opgesplitst in twee versies: Work-IT Teelt en Work-IT Verpakken.

Voordelen van deze koppeling

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Nitea verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Met ons softwarepakket Personeel en Salaris Online heeft u altijd twee zeer ervaren salarisadministrateurs als uw vaste contactpersonen en sparring partners.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Work-IT Teelt is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de glastuinbouwsector. Niet voor niets is Work-IT de meest gebruikte oplossing voor telers: de complete software ondersteunt hen bij de efficiënte inzet van arbeidskrachten en tot aan het managen van arbeidsuren, productiviteit en kosten, waardoor zij hun dagelijkse werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. Work-IT Verpakken is een schaalbaar softwaresysteem voor zowel kleinschalige verpakactiviteiten als ketenbrede ondersteuning binnen coöperatieve verpakhallen. Van weegschaalregistratie tot uitgangskeuring; Work-IT Verpakken biedt arbeid- en productieregistratie en beheert tegelijkertijd de orders, de voorraad, het fust en – niet geheel onbelangrijk – de kwaliteit.

 

Over de koppeling

Nitea is ingericht op het samenwerken met andere softwaresystemen. De koppeling met onze Personeel en Salarissoftware is een zeer waardevolle. Aan de hand van de koppeling met Work-IT worden stamgegevens geïmporteerd en gewerkte -, ziekte- en verlofuren uit de verloningsmodule geëxporteerd. Door de continue uitwisseling van gegevens heeft u altijd zicht op de laatste stand van zaken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.