Onze salaris software

Eén van de reden waarom veel klanten voor ons kiezen als salarisadministratiekantoor, is onze gebruiksvriendelijke salarissoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, eenvoudig en makkelijk in het gebruik.

Onze salarisadministratie software

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Veel klanten kiezen voor ons als salarisadministratiekantoor, vanwege onze gebruiksvriendelijke salarissoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, eenvoudig en makkelijk in het gebruik.

 

U krijgt toegang tot uw eigen online salarispakket. Hierin kunt u de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en heel veel meer. U kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en u ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer.

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Ook daar heeft u dus geen omkijken naar. U kunt erop vertrouwen dat uw salarisadministratie vakkundig en veilig online gedaan wordt.

 

Bent u op zoek naar een salarisadministratiekantoor met intuïtieve en gebruiksvriendelijke salarissoftware, die u alle rompslomp omtrent salarissen uit handen neemt? We maken een offerte voor u op maat, na een telefonische of persoonlijke kennismaking.

Onze salarissoftware:

Personeel en Salaris Online

U krijgt toegang tot onze salarissoftware Personeel en Salaris Online. Hierin kunt u de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer.

 

U kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en u ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstrook via een handige app.

Onze referenties

Het gemak van onze salarissoftware

Uw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

Met onze salarisadministratie software Personeel en Salaris Online, kunt u overal en altijd bij uw administratie. U kunt online de digitale loonstroken en de loonaangifte bekijken, het SEPA-betaalbestand downloaden en diverse overzichten raadplegen. Wijzigingen geeft u realtime aan ons door en zelf ziet u direct het effect hiervan op de interactieve loonstrook bij de werknemer. U registreert zelf het verlof, het verzuim en medewerkers krijgen eenvoudig inzage in hun digitale loonstroken  via onze handige app.

Lees hieronder hoe we het u en uw medewerkers makkelijk maken met onze gebruiksvriendelijke salarisadministratie software.

Personeel en Salaris Portal: maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

Salaris en HR software in 1

Naast uw online salarisadministratie, biedt onze salarissoftware u ook ruimschoots de mogelijkheid uw HR administratie online te regelen. Dat is 1 geheel.

Ons salarispakket is uw online platform voor al uw HRM zaken. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden als:

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Onze salarissoftware geeft u inzicht in uw huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin. Iedere maand worden uw gegevens automatisch vergeleken met de 12 maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met 1 klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

 

Zelf maakt u eenvoudig pro forma berekeningen. Klik aan wat u aan wilt passen en de interactieve loonstrook doet de rest. U ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten.

De digitale loonstrook

De digitale loonstrook

Met ons loonpakket, Personeel en Salaris Online, kunt u als werkgever de digitale loonstroken van uw medewerkers met 1 druk op de knop aan hen beschikbaar stellen.

 

Medewerkers kunnen hun loonstrook direct digitaal raadplegen en dowloaden via de webversie en de gratis app.  Dit biedt u een goed beveiligd alternatief voor het mailen van de loonstroken. Ook zijn de loonstroken en jaaropgaven van voorgaande jaren te raadplegen en downloaden.

Onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke salarissoftware Personeel en Salaris Online

U kunt uw loonheffingennummer altijd terug vinden op de brief die de Belastingdienst u in november of december stuurt met de betaaldata van de aangiftes voor het komende jaar.

Als u uw salarisadministratie heeft uitbesteed aan Van Winssen Personeel en Salaris, kunt u uw loonheffingennummer ook altijd opzoeken in onze salarissoftware Personeel en Salaris Portal en Personeel en Salaris Online. Lees verder op onze Kennisbank.

Als u werknemers in dienst heeft, moet u ook loonaangifte doen bij de Belastingdienst. Wij doen dit uiteraard voor u. Via e-mail krijgt u rond de 5e van de maand na de salarisverwerking bericht van ons met het te betalen bedrag, het betalingskenmerk, rekeningnummer en de uiterste betaaldatum. Met deze gegevens kunt u de loonaangifte betalen.

Met het SEPA betaalbestand betaald u eenvoudig de salarissen van uw werknemers. Nadat wij voor u de loonstroken hebben gemaakt, heeft u in Personeel en Salaris Online de beschikking over het SEPA-betaalbestand. U kiest zelf de gewenste betaaldatum en download het SEPA-betaalbestand. U leest deze in, in uw eigen bankprogramma. De salarissen worden op de door u gewenste datum automatisch aan uw medewerkers uitbetaald. Lees verder op onze Kennisbank.

Met onze salarissoftware geeft u digitaal eenvoudig wijzigingen aan ons door. Bijvoorbeeld gewerkte uren en dagen van de oproepkrachten, extra uren van parttimers of extra reiskosten en andere gemaakte kosten.Ook personele wijzigingen zoals adres- of IBAN-wijzigingen geeft u eenvoudig online door. Nieuwe medewerkers voert u zelf direct online in en ook uitdiensttredingen verwerkt u eenvoudig zelf online. Uiteraard controleren onze ervaren salarisspecialisten alle bijzonderheden.

 

Wij kunnen ook uw tijdsregistratie- of planningssysteem koppelen aan onze salarissoftware. U voert uw medewerkers slecht in één softwareomgeving in en deze gegevens worden automatisch in het andere pakket toegevoegd. Gewerkte uren, toeslagen en andere bijzonderheden verstuurt u met één druk op de knop vanuit uw urenregistratiesoftware naar onze salarissoftware. Wij maken dan op basis van deze gegevens voor u de salarisberekeningen en sturen u bericht als de loonstroken voor u klaar staan. Accuraat, eenvoudig en snel! Wilt u hier meer over weten? Neem direct contact met ons op!

Koppelingen salarisadministratie

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Onze salarissoftware is te koppelen met meer dan 100 andere software systemen. Hiermee bespaart u veel tijd en energie, omdat u gegevens maar op één plek hoeft in te voeren. Stel u voor: de gegevens uit uw salarisadministratie, worden automatisch verwerkt in uw boekhouding in Twinfild, Exact of Unit4. En de gewerkte uren van uw personeel worden met één druk op de knop vanuit ShiftBase, Booq of Nostradamus verstuurd om verwerkt te worden tot een loonstrook. En dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Wij bekijken graag samen met u hoe we zaken verder kunnen digitaliseren en kunnen vereenvoudigen. Dankzij onze ruime ervaring, kunnen wij deze koppelingen snel realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Cash, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie

Wij zijn erg enthousiast over onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke  salarissoftware.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende demonstratie  of vraag direct een offerte op.