Onze salaris software

Eén van de reden waarom veel klanten voor ons kiezen als salarisadministratiekantoor, is onze gebruiksvriendelijke salarissoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, eenvoudig en makkelijk in het gebruik.

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Veel klanten kiezen voor ons als salarisadministratiekantoor, vanwege onze gebruiksvriendelijke salarissoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, eenvoudig en makkelijk in het gebruik.

 

U krijgt toegang tot uw eigen online salarispakket. Hierin kunt u de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en heel veel meer. U kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en u ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer.

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Ook daar heeft u dus geen omkijken naar. U kunt erop vertrouwen dat uw salarisadministratie vakkundig en veilig online gedaan wordt.

 

Bent u op zoek naar een salarisadministratiekantoor met intuïtieve en gebruiksvriendelijke salarissoftware, die u alle rompslomp omtrent salarissen uit handen neemt? We maken een offerte voor u op maat, na een telefonische of persoonlijke kennismaking.

Onze salarissoftware:

Personeel en Salaris Online

U krijgt toegang tot onze salarissoftware Personeel en Salaris Online. Hierin kunt u de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer.

 

U kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en u ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstrook via een handige app.

Onze referenties

Uw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

Personeel en Salaris Online HR Extra: ondersteuning in uw HR taken met de HR workflows

Salaris en HR software in 1

Naast uw online salarisadministratie, biedt onze salarissoftware u ook ruimschoots de mogelijkheid uw HR administratie online te regelen. Dat is 1 geheel.

Ons salarispakket is uw online platform voor al uw HRM zaken. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden als:

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Inzicht in uw loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Onze salarissoftware geeft u inzicht in uw huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin. Iedere maand worden uw gegevens automatisch vergeleken met de 12 maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met 1 klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

 

Zelf maakt u eenvoudig pro forma berekeningen. Klik aan wat u aan wilt passen en de interactieve loonstrook doet de rest. U ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten.

De digitale loonstrook

De digitale loonstrook

Met ons loonpakket, Personeel en Salaris Online, kunt u als werkgever de digitale loonstroken van uw medewerkers met 1 druk op de knop aan hen beschikbaar stellen.

 

Medewerkers kunnen hun loonstrook direct digitaal raadplegen en dowloaden via de webversie en de gratis app.  Dit biedt u een goed beveiligd alternatief voor het mailen van de loonstroken. Ook zijn de loonstroken en jaaropgaven van voorgaande jaren te raadplegen en downloaden.

Doordat onze software koppelt met meer dan 100 andere software systemen, voorkomt u dubbele invoer en handelingen. Hierdoor werkt u efficiënter en bespaart u kostbare tijd. Denk aan koppelingen met De Amersfoortse voor uw verzuimverzekering, ShiftBase, Nostradamus en Booq voor uw uren en planning, en Exact, Twinfield of Unit4 voor uw boekhouding. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Cash, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie

Wij zijn erg enthousiast over onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke  salarissoftware.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende demonstratie  of vraag direct een offerte op.