Onze salarissoftware

Eén van de redenen waarom veel klanten voor ons kiezen als salarisadministratiekantoor, is onze overzichtelijke salarissoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, eenvoudig en makkelijk in het gebruik.

Onze salarisadministratiesoftware

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Veel klanten kiezen voor ons als salarisadministratiekantoor, vanwege onze gebruiksvriendelijke salarissoftware Personeel en Salaris Online. Het is intuïtief, eenvoudig en makkelijk in het gebruik.

 

Je krijgt toegang tot je eigen online salarispakket. Hierin kun je de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en heel veel meer. Je kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en je ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer.

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Ook daar heb je dus geen omkijken naar. Je kunt erop vertrouwen dat je salarisadministratie vakkundig en veilig online gedaan wordt.

 

Ben je op zoek naar een salarisadministratiekantoor met intuïtieve en gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware die je alle rompslomp omtrent salarissen uit handen neemt? Neem dan contact met ons op! We maken een offerte voor je op maat, na een telefonische of persoonlijke kennismaking.

Onze salarissoftware:

Personeel en Salaris Online

Je krijgt toegang tot onze salarissoftware Personeel en Salaris Online. Hierin kun je de digitale loonstroken en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden, verschillende overzichten raadplegen en nog heel veel meer.

 

Je kunt online en realtime wijzigingen aan ons doorgeven en je ziet het effect hiervan direct terug op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Medewerkers krijgen eenvoudig inzage in persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de digitale loonstrook via een handige app.

Onze referenties

Het gemak van onze salarissoftware

Jouw salarisadministratie is voor ons geen bijzaak, maar hoofdzaak!

Met onze salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online, kun je overal en altijd bij je administratie. Je kunt online de digitale loonstroken en de loonaangifte bekijken, het SEPA-betaalbestand downloaden en diverse overzichten raadplegen. Wijzigingen geef je realtime aan ons door en zelf zie je direct het effect hiervan op de interactieve loonstrook bij de werknemer. Je registreert zelf het verlof, het verzuim en medewerkers krijgen eenvoudig inzage in hun digitale loonstroken  via onze handige app.

Lees hieronder hoe we het jou en je medewerkers makkelijk maken met onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware.

salarisadministratie uitbesteden en salaris en personeelsadministratie software in 1

Salaris- en HR-software in één

Naast je online salarisadministratie, biedt onze salarissoftware je ook ruimschoots de mogelijkheid je HR-administratie online te regelen. Dat is één geheel.

Ons salarispakket is jouw online platform voor àl je HRM-zaken. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden als:

Van Winssen

Inzicht in je loonkosten en zelf pro forma berekeningen maken

Onze salarisadministratiesoftware geeft je inzicht in je huidige loonkosten en de ontwikkelingen hierin. Iedere maand worden je gegevens automatisch vergeleken met de twaalf maanden ervoor. Actuele dashboards en overzichten zijn met één klik beschikbaar en geven inzicht in alle denkbare cijfers.

 

Zelf maak je eenvoudig pro forma berekeningen. Klik aan wat je aan wilt passen en de interactieve loonstrook doet de rest. Je ziet direct wat het effect is op het nettoloon en de loonkosten.

De digitale loonstrook in onze salaris software

De digitale loonstrook

Met ons loonpakket Personeel en Salaris Online kun je als werkgever de digitale loonstroken van je medewerkers met één druk op de knop aan hen beschikbaar stellen.

 

Medewerkers kunnen hun loonstrook direct digitaal raadplegen en dowloaden via de webversie en de gratis app.  Dit biedt jou een goed beveiligd alternatief voor het e-mailen van de loonstroken. Ook zijn de loonstroken en jaaropgaven van voorgaande jaren te raadplegen en downloaden.

Onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke salaris software Personeel en Salaris Online

Je kunt jouw loonheffingennummer altijd terug vinden op de brief die de Belastingdienst je in november of december stuurt met de betaaldata van de aangiftes voor het komende jaar.

Als je hebt gekozen voor salarisadministratie uitbesteden dan kun je jouw loonheffingennummer ook makkelijk opzoeken in de Personeel en Salaris Portal en Personeel en Salaris Online. Lees verder op onze Kennisbank.

Als je werknemers in dienst hebt, moet je ook loonaangifte doen bij de Belastingdienst. Wij doen dit uiteraard voor jou. Via e-mail krijg je rond de 5e van de maand na de salarisverwerking bericht van ons met het te betalen bedrag, het betalingskenmerk, rekeningnummer en de uiterste betaaldatum. Met deze gegevens kun je de loonaangifte betalen.

Met het SEPA-betaalbestand betaal je eenvoudig de salarissen van jouw werknemers. Nadat de digitale loonstroken zijn gemaakt, heb je in Personeel en Salaris Online de beschikking over het SEPA-betaalbestand. je kiest zelf de gewenste betaaldatum en download het SEPA-betaalbestand. Je leest deze in in je eigen bankprogramma. De salarissen worden op de door jou gewenste datum automatisch aan je medewerkers uitbetaald. Lees verder op onze Kennisbank.

Met onze salarissoftware geef je digitaal eenvoudig wijzigingen aan ons door. Bijvoorbeeld gewerkte uren en dagen van de oproepkrachten, extra uren van parttimers of extra reiskosten en andere gemaakte kosten. Ook personele wijzigingen zoals adres- of IBAN-wijzigingen geef je eenvoudig online door. Nieuwe medewerkers voer je zelf direct online in en ook uitdiensttredingen verwerk je eenvoudig zelf online. Uiteraard controleren onze ervaren salarisspecialisten alle bijzonderheden.

 

Wij kunnen ook jouw tijdsregistratie- of planningssysteem koppelen aan onze salarissoftware. Je voert jouw medewerkers slecht in één softwareomgeving in en deze gegevens worden automatisch in het andere pakket toegevoegd. Gewerkte uren, toeslagen en andere bijzonderheden verstuur je met één druk op de knop vanuit jouw urenregistratiesoftware naar onze salarissoftware. Wij maken dan op basis van deze gegevens voor jou de salarisberekeningen en sturen je bericht als de loonstroken voor je klaar staan. Accuraat, eenvoudig en snel! Wil je hier meer over weten? Neem direct contact met ons op!

Koppelingen salarisadministratie

Meer dan 115 koppelingen beschikbaar

Onze salarisadministratiesoftware is te koppelen met meer dan 115 andere software systemen. Hiermee bespaar je veel tijd en energie, omdat je gegevens maar op één plek hoeft in te voeren. Stel je voor: de gegevens uit je salarisadministratie worden automatisch verwerkt in je boekhouding in Twinfild of Exact. En de gewerkte uren van je personeel worden met één druk op de knop vanuit ShiftBase, Booq of Nostradamus verstuurd om verwerkt te worden tot een loonstrook. En dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Wij bekijken graag samen met jou hoe we zaken verder kunnen digitaliseren en kunnen vereenvoudigen. Dankzij onze ruime ervaring, kunnen wij deze koppelingen snel realiseren.

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
Koppel salarisadministratie online aan Visma, uw boekhoudsoftware

Wij zijn erg enthousiast over onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke salarissoftware.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende demonstratie  of vraag direct een offerte op.