Salarisadministratie Nijmegen

In Van Winssen Personeel en Salaris vindt u de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.
Wij werken onder andere voor:

Salarisadministratie in Nijmegen

Vanuit ons kantoor in Nijmegen vervullen wij met een team zeer ervaren salarisspecialisten de rol van adviseur, partner en kritische salarisadministrateur voor meer dan 800 werkgevers uit heel Nederland.

 

In Van Winssen Personeel en Salaris vindt u de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.

 

Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Uw twee vaste salarisspecialisten helpen en adviseren u (ook ongevraagd) en bouwen samen met u aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

“Deskundig, persoonlijk, snelle en soepele communicatie, betrouwbaar, daadkrachtig en proactief” noemen onze klanten vaak als ze ons omschrijven. We werken met hoogopgeleide salarisspecialisten, waarvan twee uw vaste aanspreekpunt zijn die uw bedrijf ècht kennen. Wij vragen dóór en denken proactief met u mee. Hierdoor kunnen wij uw personeels- en salarisadministratie zó inrichten, dat deze als een maatpak past bij uw bedrijf.

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software gecombineerd met onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online salarisadministratie?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Salarisadministratie Nijmegen

Van Winssen Personeel en Salaris uit Nijmegen is gespecialiseerd in salarisadministratie voor het MKB in Nijmegen. Daarom kiezen ondernemers ervoor om de salarisadministratie aan ons uit te besteden. Ruim 800 organisaties besteden hun salarisadministratie aan ons uit.

 

Van Winssen: uw partner voor salarisadministratie in Nijmegen

Bij Van Winssen beschouwen we al onze klanten als partners. Het efficiënt uitbesteden van uw salarisadministratie draait in onze ogen vooral om samenwerken. Het is ons doel om uw salarisadministratie zo te doen dat u er nauwelijks tot geen omkijken naar heeft. Onze salarisspecialisten leren uw bedrijf goed kennen zodat zij uw organisatie ècht vooruit kunnen helpen. Doordat u scherper financieel inzicht in uw organisatie krijgt, maar bijvoorbeeld ook door scherp te zijn op het achterhalen van de subsidies waar uw organisatie recht op heeft.

 

Financieel inzicht in uw loonkosten door een slimme salarisadministratie

Bij Van Winssen gaat salarisadministratie een stuk verder dan enkel het opmaken van de loonstroken. We zijn een koploper als het gaat om innovaties rondom salarisadministratie. Zo zijn we continu bezig met de ontwikkeling van slimme software, koppelingen en integraties. Inmiddels koppelen we onze software voor salarisadministratie aan meer dan 100 andere softwaresystemen.

 

Hèt salarisadministratiekantoor voor het MKB in Nijmegen

In de regio Nijmegen is Van Winssen Personeel en Salaris dé specialist voor salarisadministratie voor het MKB. We zijn gespecialiseerd in organisaties van 5 tot 200 medewerkers. Op dit moment hebben ruim 800 tevreden klanten in het MKB hun salarisadministratie aan ons uitbesteed. Wij verwerken voor u alle gegevens en informatie met betrekking tot uw salarisadministratie. En met ‘alle gegevens en informatie’ bedoelen we ook ècht alles. Hierbij zijn we altijd op zoek naar hogere efficiëntie en voorkomen we in veel gevallen een dubbele vastlegging. Dit bespaart ons tijd, maar u ook!

Op die manier nemen we u alle rompslomp uit handen dat met het verwerken van de salarissen van uw personeel te maken heeft. Salarisadministratie was nog nooit zo eenvoudig. Hier kunt u lezen hoe onze dienstverlening ervaren wordt door onze klanten.