Salarisadministratie Amsterdam

In Van Winssen Personeel en Salaris vindt u de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner, vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen.
Wij werken in Amsterdam en omgeving onder andere voor:

Salarisadministratie Amsterdam

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen vervullen wij met een team zeer ervaren salarisspecialisten de rol van adviseur, partner en personeels- en salarisadministrateur voor meer dan 800 werkgevers uit heel Nederland, ook Amsterdam.

 

In de regio Amsterdam zit een groot deel van onze klanten en partners. We werken in Amsterdam en omgeving ook samen met accountants waarbij onze dienstverlening elkaar aanvult. Door het persoonlijke contact, veelal telefonisch en per e-mail, met uw twee vaste contactpersonen is het contact direct en zijn de lijnen kort. En wij ontvangen u graag op ons kantoor aan de Keizersgracht 62.

 

Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Uw twee vaste salarisspecialisten leren u en uw organisatie snel kennen, adviseren u (ook ongevraagd) en bouwen samen met u aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

In Van Winssen Personeel en Salaris vindt u de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software gecombineerd met onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Hoe werkt salarisadministratie uitbesteden

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- a € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Met 1 druk op de knop verstuurt u eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar uw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden. Dit is zowel online als in de (gratis) app beschikbaar. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag offerte aan.

Als u kiest voor salarisadministratie uitbesteden dan is daarin standaard het volgende opgenomen: 

 

  • online programma Personeel en Salaris Portal of Personeel en Salaris Online (afhankelijk van uw wensen);
  • maandelijkse salarisverwerking en aangifte loonheffingen;
  • telefonische beantwoording van alle vragen op het gebied van personeel en salaris;
  • maandelijks aanleveren van gegevens aan bedrijfstakpensioenfonds;
  • mailsignalen over verjaardagen, jubilea en arbeidscontracten (60, 35 en 5 dagen van tevoren);
  • signaleren en doorvoeren van aanpassingen in wet- en regelgeving (o.a. CAO, fiscaal, etc.).

 

U krijgt toegang tot uw eigen online personeels- en salarisportal. Hierin kunt u wijzigingen doorgeven, de loonstroken versturen met 1 druk op de knop naar uw medewerkers, de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden en verschillende overzichten raadplegen op het gebied van bijvoorbeeld uw werkgeverslasten of de vrije ruimte van de werkkostenregeling.

Wij richten voor u de salarisadministratie volledig op maat in en nemen u mee in hoe makkelijk het voor u werkt. U heeft zelf toegang tot uw eigen online omgeving waarmee u zelf eenvoudige wijzigingen aan ons doorgeeft. Wij zorgen voor de online salarisadministratie, cao-verhogingen en aangiften. We bieden u een handige kennisbank met veel korte artikelen over hoe u specifieke zaken in de software kunt opnemen. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk en helpen u daar waar nodig. Ook ontvangt u van ons nieuwsbrieven met de laatste wet- en regelgeving en bijzonderheden waar u uw voordeel mee kunt doen. Vraag offerte aan.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online salarisadministratie?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.