Salarisadministratie Amsterdam

In Van Winssen Personeel en Salaris vind je de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner, vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen.
Wij werken in Amsterdam en omgeving onder andere voor:

Salarisadministratie Amsterdam

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen vervullen wij met een team zeer ervaren salarisspecialisten de rol van adviseur, partner en personeels- en salarisadministrateur voor meer dan 800 werkgevers uit heel Nederland, ook Amsterdam.

 

In de regio Amsterdam zit een groot deel van onze klanten en partners. We werken in Amsterdam en omgeving ook samen met accountants waarbij onze dienstverlening elkaar aanvult. Door het persoonlijke contact, veelal telefonisch en per e-mail, met jouw twee vaste contactpersonen is het contact direct en zijn de lijnen kort. En wij ontvangen je graag op ons kantoor aan de Keizersgracht 62.

 

Ons team heeft er oprecht plezier in om jou en je organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Je twee vaste salarisspecialisten leren jou en je organisatie snel kennen, adviseren je (ook ongevraagd) en bouwen samen met jou aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

In Van Winssen Personeel en Salaris vind je de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software gecombineerd met onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Hoe werkt salarisadministratie uitbesteden

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- tot € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw online salarisadministratie?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van jouw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier je offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.