Digitale loonstroken

Met Personeel en Salaris Online kunt u als werkgever de loonstroken van uw medewerkers met 1 druk op de knop aan hen beschikbaar stellen. Medewerkers kunnen hun loonstrook direct digitaal raadplegen via de webversie en de gratis app.

Eenvoudig, AVG proof en

goed beveiligd

Met Personeel en Salaris Online kunt u als werkgever de loonstroken van uw medewerkers met 1 druk op de knop aan hen beschikbaar stellen. Dit bespaart u veel tijd en is een goed beveiligd alternatief voor het mailen van de loonstroken.

 

Nadat u de loonstroken hebt verstuurd naar uw werknemers, ontvangen zij hiervan per email een bericht. Zij kunnen inloggen in hun eigen digitale omgeving en de nieuwste loonstrook inzien en downloaden. De loonsoftware is ook voor uw werknemers goed beveiligd met een gebruikersnaam, een wachtwoord, een pincode en een extra controle op basis van het IP-adres. 

 

Deze digitale omgeving is voor de werknemer beschikbaar in een webversie voor de computer en een gratis app voor zowel Android als Apple. Ook de loonstroken van voorgaande maanden en jaren en de jaaropgaven zijn voor werknemers hier te raadplegen.

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Ook daar heeft u dus geen omkijken naar.

De voordelen van de digitale loonstrook op een rijtje:

Uw digitale loonstroken met 1 druk op de knop naar al uw werknemers versturen

Een goed beveiligd alternatief voor het mailen van de loonstroken

Uw werknemers kunnen hun loonstroken digitaal inzien en downloaden

Beschikbaar als webversie en als gratis app

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn te raadplegen

Onze referenties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de digitale loonstrook voor uw medewerkers?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van de digitale loonstrook voor uw medewerkers. Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan. We komen graag persoonlijk kennismaken en toelichten welke mogelijkheden we u te bieden hebben.