Digitale loonstrook

Met Personeel en Salaris Online kunt u als werkgever de loonstroken online aan uw medewerkers beschikbaar stellen. Dat kunt u met één druk op de knop doen. Medewerkers kunnen hun digitale loonstrook direct raadplegen via de portal en in de gratis loonstroken-app.

Digitale loonstroken:

eenvoudig te gebruiken,

AVG proof en goed beveiligd

Als u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden kunt u als werkgever de loonstroken van uw medewerkers met één druk op de knop aan hen beschikbaar stellen. Dit bespaart u veel tijd en is een goed beveiligd alternatief voor het mailen van de digitale loonstroken als pdf.

 

Nadat u de loonstroken hebt verstuurd naar uw werknemers, ontvangen zij hiervan per e-mail een bericht. Zij kunnen inloggen in hun eigen digitale omgeving en de nieuwste loonstrook inzien en downloaden. De digitale loonstrook is ook voor uw werknemers goed beveiligd met een gebruikersnaam, een wachtwoord, een pincode en een extra controle op basis van het IP-adres. 

 

Deze digitale omgeving is voor de werknemer beschikbaar in een webversie voor de computer en een gratis app voor zowel Android als Apple. Ook de loonstroken van voorgaande maanden en jaren en de jaaropgaven zijn voor werknemers hier te raadplegen.

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Ook daar heeft u dus geen omkijken naar.

De voordelen van de digitale loonstrook op een rijtje:

Uw digitale loonstroken met één druk op de knop naar al uw werknemers versturen

Een goed, beveiligd alternatief voor het e-mailen van de loonstroken

Uw werknemers kunnen hun loonstroken digitaal inzien en downloaden

Beschikbaar als webversie en als gratis app

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn te raadplegen

Digitale loonstroken: eenvoudig, AVG proof en goed beveiligd

Het maken van een loonstrook is onderdeel van salarisadministratie uitbesteden. Wijzigingen geeft de werkgever eenvoudig door via de online portal. Ook kan er makkelijk een proforma loonstrook worden gemaakt door de werkgever via de salaris software. De uitleg van de loonstrook staat op de Kennisbank

Via de loonstroken-app kan een medewerker zijn digitale loonstrook inzien. De werkgever maakt voor de medewerker een account aan. Maandelijks is het verzenden van de online salarisstrook voor de werkgever met 1 druk op de knop te doen. De medewerker krijgt een e-mail en kan zijn loonstrook online raadplegen of via de loonstroken-app. De uitleg van de loonstrook staat op de Kennisbank.

Met 1 druk op de knop verstuurt u eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar uw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden. Dit is zowel online als in de (gratis) app beschikbaar. Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag offerte aan.

Wij richten voor u de salarisadministratie volledig op maat in en nemen u mee in hoe makkelijk het voor u werkt. U heeft zelf toegang tot uw eigen online omgeving waarmee u zelf eenvoudige wijzigingen aan ons doorgeeft. Wij zorgen voor de online salarisadministratie, cao-verhogingen en aangiften. We bieden u een handige kennisbank met veel korte artikelen over hoe u specifieke zaken in de software kunt opnemen. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk en helpen u daar waar nodig. Ook ontvangt u van ons nieuwsbrieven met de laatste wet- en regelgeving en bijzonderheden waar u uw voordeel mee kunt doen. Vraag offerte aan.

Onze referenties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de digitale loonstrook voor uw medewerkers?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van de digitale loonstrook voor uw medewerkers. Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan. We komen graag persoonlijk kennismaken en toelichten welke mogelijkheden we u te bieden hebben.