Digitale loonstrook

Met Personeel en Salaris Online kun je als werkgever de loonstroken online aan je medewerkers beschikbaar stellen. Dat kun je met één druk op de knop doen. Medewerkers kunnen hun digitale loonstrook direct raadplegen via de portal en in de gratis loonstroken-app.

Digitale loonstroken:

eenvoudig te gebruiken,

AVG proof en goed beveiligd

Als je kiest voor salarisadministratie uitbesteden kun je als werkgever de loonstroken van je medewerkers met één druk op de knop aan hen beschikbaar stellen. Dit bespaart je veel tijd en is een goed beveiligd alternatief voor het mailen van de digitale loonstroken als pdf.

 

Nadat je de loonstroken hebt verstuurd naar je werknemers, ontvangen zij hiervan per e-mail een bericht. Zij kunnen inloggen in hun eigen digitale omgeving en de nieuwste loonstrook inzien en downloaden. De digitale loonstrook is ook voor je werknemers goed beveiligd met een gebruikersnaam, een wachtwoord, een pincode en een extra controle op basis van het IP-adres. 

 

Deze digitale omgeving is voor de werknemer beschikbaar in een webversie voor de computer en een gratis app voor zowel Android als Apple. Ook de loonstroken van voorgaande maanden en jaren en de jaaropgaven zijn voor werknemers hier te raadplegen.

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Ook daar heb je dus geen omkijken naar.

De voordelen van de digitale loonstrook op een rijtje:

Jouw digitale loonstroken met één druk op de knop naar al je werknemers versturen

Een goed, beveiligd alternatief voor het e-mailen van de loonstroken

Je werknemers kunnen hun loonstroken digitaal inzien en downloaden

Beschikbaar als webversie en als gratis app

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn te raadplegen

Digitale loonstroken: eenvoudig, AVG proof en goed beveiligd

Het maken van een loonstrook is onderdeel van salarisadministratie uitbesteden. Wijzigingen geeft de werkgever eenvoudig door via de online portal. Ook kan er makkelijk een proforma loonstrook worden gemaakt door de werkgever via de salaris software. De uitleg van de loonstrook staat op de Kennisbank

Via de loonstroken-app kan een medewerker zijn digitale loonstrook inzien. De werkgever maakt voor de medewerker een account aan. Maandelijks is het verzenden van de online salarisstrook voor de werkgever met één druk op de knop te doen. De medewerker krijgt een e-mail en kan zijn loonstrook online raadplegen of via de loonstroken-app. De uitleg van de loonstrook staat op de Kennisbank.

Met één druk op de knop verstuur je eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar jouw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden.  Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen e-mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Wij richten voor jou de salarisadministratie volledig op maat in en nemen je mee in hoe makkelijk het voor je werkt. Je hebt zelf toegang tot je eigen online omgeving waarmee je zelf eenvoudige wijzigingen aan ons doorgeeft. Wij zorgen voor de online salarisadministratie, cao-verhogingen en aangiften. We bieden je een handige kennisbank met veel korte artikelen over hoe je specifieke zaken in de software kunt opnemen. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk en helpen je daar waar nodig. Ook ontvang je van ons nieuwsbrieven met de laatste wet- en regelgeving en bijzonderheden waar jij je voordeel mee kunt doen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Onze referenties

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de digitale loonstrook voor je medewerkers?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van de digitale loonstrook voor je medewerkers. Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan. We komen graag persoonlijk kennismaken en toelichten welke mogelijkheden we je te bieden hebben.