Digitale loonstrook

Met Personeel en Salaris Online kun je als werkgever de loonstroken online aan je medewerkers beschikbaar stellen. Dat kun je met één druk op de knop doen. Medewerkers kunnen hun digitale loonstrook direct raadplegen via de portal en in de gratis loonstroken-app.

Digitale loonstroken:

eenvoudig te gebruiken,

AVG proof en goed beveiligd

Als je kiest voor salarisadministratie uitbesteden kun je als werkgever de loonstroken van je medewerkers met één druk op de knop aan hen beschikbaar stellen. Dit bespaart je veel tijd en is een goed beveiligd alternatief voor het mailen van de digitale loonstroken als pdf.

 

Nadat je de loonstroken hebt verstuurd naar je werknemers, ontvangen zij hiervan per e-mail een bericht. Zij kunnen inloggen in hun eigen digitale omgeving en de nieuwste loonstrook inzien en downloaden. De digitale loonstrook is ook voor je werknemers goed beveiligd met een gebruikersnaam, een wachtwoord, een pincode en een extra controle op basis van het IP-adres. 

 

Deze digitale omgeving is voor de werknemer beschikbaar in een webversie voor de computer en een gratis app voor zowel Android als Apple. Ook de loonstroken van voorgaande maanden en jaren en de jaaropgaven zijn voor werknemers hier te raadplegen.

 

Wij zorgen voor het technisch en functionele onderhoud, voeren updates uit en maken dagelijks back-ups op de server. Ook daar heb je dus geen omkijken naar.

De voordelen van de digitale loonstrook op een rijtje:

Jouw digitale loonstroken met één druk op de knop naar al je werknemers versturen

Een goed, beveiligd alternatief voor het e-mailen van de loonstroken

Je werknemers kunnen hun loonstroken digitaal inzien en downloaden

Beschikbaar als webversie en als gratis app

Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn te raadplegen

Digitale loonstroken: eenvoudig, AVG proof en goed beveiligd

Het maken van een loonstrook is onderdeel van salarisadministratie uitbesteden. Wijzigingen geeft de werkgever eenvoudig door via de online portal. Ook kan er makkelijk een proforma loonstrook worden gemaakt door de werkgever via de salaris software. De uitleg van de loonstrook staat op de Kennisbank

Via de loonstroken-app kan een medewerker zijn digitale loonstrook inzien. De werkgever maakt voor de medewerker een account aan. Maandelijks is het verzenden van de online salarisstrook voor de werkgever met één druk op de knop te doen. De medewerker krijgt een e-mail en kan zijn loonstrook online raadplegen of via de loonstroken-app. De uitleg van de loonstrook staat op de Kennisbank.

Met één druk op de knop verstuur je eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar jouw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden.  Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen e-mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Wij richten voor jou de salarisadministratie volledig op maat in en nemen je mee in hoe makkelijk het voor je werkt. Je hebt zelf toegang tot je eigen online omgeving waarmee je zelf eenvoudige wijzigingen aan ons doorgeeft. Wij zorgen voor de online salarisadministratie, cao-verhogingen en aangiften. We bieden je een handige kennisbank met veel korte artikelen over hoe je specifieke zaken in de software kunt opnemen. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk en helpen je daar waar nodig. Ook ontvang je van ons nieuwsbrieven met de laatste wet- en regelgeving en bijzonderheden waar jij je voordeel mee kunt doen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Onze referenties

Wat is een online loonstrook?

De online loonstrook is een digitale loonstrook. Dat is de digitale variant van de loonstrook die werknemers kennen, met een aantal fijne voordelen.

Medewerkers ontvangen de loonstroken digitaal en kunnen die raadplegen vanuit de app of via een beveiligde inlogomgeving. Dat geldt voor nieuwe stroken, net als voor de stroken die ze door de maanden en jaren heen hebben ontvangen.

Door de loonstrook te digitaliseren en die online aan te bieden is het niet meer nodig om die op papier te verzenden. Dat biedt allerlei voordelen, die we graag voor je op een rij zetten.

Uitstekend beveiligd

De online loonstrook bevat gevoelige financiële informatie. Daarom is de beveiliging waterdicht, op basis van de belangrijkste standaarden die hiervoor gelden. De beveiliging bestaat uit een gebruikersnaam, een wachtwoord, een pincode en een extra controle op basis van het IP-adres.

Naast de webversie is er een app beschikbaar voor Android en Apple-devices. Daarvoor geldt dezelfde hoogwaardige beveiliging.

Makkelijker voor werknemers: online salarisstrook

De online salarisstrook maakt het medewerkers vooral makkelijker. Werknemers ontvangen een e-mail om ze op de hoogte te brengen van hun nieuwe loonstrook. Die bekijken ze vervolgens door in te loggen in de beveiligde omgeving of via de app. Zij doen dat wanneer het hen uitkomt.

Medewerkers loggen veilig in en bekijken daar hun nieuwe loonstrook, net als de stroken die ze eerder hebben ontvangen. Op die manier hebben ze al hun salarisadministratie altijd bij de hand. Dat is handig, bijvoorbeeld als ze een loonstrook moeten aanleveren voor een aanvraag of als ze zelf benieuwd zijn naar hun inkomensgegevens.

Voordelen voor werkgevers en werknemers

Zowel werkgevers als de werknemers van die organisaties worden heel blij van de online salarisstroken die we aanbieden. We spreken regelmatig met onze klanten en de gebruikers. Een aantal voordelen komen steeds terug in de gesprekken.

  • In één keer naar iedereen versturen
    De meer dan 800 werkgevers waarvoor we werken waarderen het dat ze de digitale loonstrook in één keer naar iedereen kunnen versturen. Met een druk op de knop verzenden ze de online loonstrook. Of eigenlijk, zetten ze die klaar in de beveiligde online omgeving. Het is dus niet nodig om de stroken te e-mailen. In plaats daarvan loggen medewerkers veilig in, waarna ze hun loonstrook kunnen bekijken.
  • Digitaal inzien en downloaden
    Medewerkers loggen veilig in om de loonstrook digitaal in te zien. Hun online salarisstrook kunnen ze vervolgens downloaden, om die in de eigen administratie op te nemen. Of om die te printen natuurlijk, als iemand dat prettig vindt. Dat biedt maximale flexibiliteit, terwijl er geen fysieke post of een e-mail met bijlage meer aan te pas komt.
  • Oude loonstroken raken niet meer kwijt
    Medewerkers kunnen inloggen om zowel nieuwe als oude(re) loonstroken te bekijken. Op die manier raakt er niets meer kwijt en heeft iedereen altijd zijn of haar salarisgegevens bij de hand.

Aan de slag met een online loonstrook

Benieuwd hoe dat werkt met een online loonstrook? We leggen het graag een keer uit. Of we vertellen over de ervaringen van andere werkgevers én werknemers, die heel blij zijn met de manier waarop we dat aanbieden. Dat motiveert ons om zoveel mogelijk andere werkgevers te stimuleren om online loonstroken te versturen, omdat ook medewerkers daar heel blij van worden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de digitale loonstrook voor je medewerkers?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van de digitale loonstrook voor je medewerkers. Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan. We komen graag persoonlijk kennismaken en toelichten welke mogelijkheden we je te bieden hebben.