Koppeling Shiftbase

Koppel je urenregistratie in Shiftbase aan je salarisadministratie en bespaar veel tijd!

Wij, Van Winssen Personeel en Salaris, helpen je graag met de koppeling met onze personeels- en salarissoftware Personeel en Salaris Online van Nmbrs.

 

Wat is  Shiftbase?

Shiftbase is een online applicatie voor het maken en beheren van personeelsplanning en urenregistratie en wordt veel gebruikt in de retail, horeca en recreatie branche. Je maakt de werkroosters eenvoudig online en registreert de werktijden van je werknemers.  Naast de uren registreer je ook eenvoudig het verlof, de contracten en maak je overzichtelijke rapportages.

 

Met Shiftbase is het eenvoudig om voor een langere periode een personeelsplanning te maken, waarin de verwachte personeelskosten, de verwachte omzetten en te besteden budgetten zichtbaar zijn. De beschikbaarheid en afwezigheid van je medewerkers is zichtbaar, waardoor je bij het maken van de planning rekening kunt houden met de wensen van het personeel. Als het werkrooster af is, kan deze per email en mobiele app  eenvoudig worden gedeeld met alle medewerkers.

 

Iedere werknemer beschikt over eigen inloggegevens en kan hiermee via de computer en mobiele app zaken inzien zoals het werkrooster, gewerkte uren, plus- en minuren en vakantie-urensaldo.

 

Je bekijkt real-time wie er aan het werk is en wat de actuele loonkosten zijn.

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en Shiftbase

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Shiftbase.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Shiftbase verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in jouw salarisadministratie. Dit bespaart je veel tijd.

Je voorkomt dubbele vastlegging.

Je beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Hoe werkt de koppeling tussen Shiftbase en Personeel en Salaris Online?

Onze koppeling met Shiftbase : sneller, foutloos en altijd up-to-date

 

Door Shiftbase te koppelen met onze salarisadministratiesoftware van Nmbrs kunnen nieuwe werknemers automatisch worden geïmporteerd in Shiftbase, waardoor ze maar één keer hoeven te worden ingevoerd. Met één druk op de knop verzend je de gewerkte uren van je werknemers naar Van Winssen.

 

Het grote voordeel van de automatische koppeling tussen Shiftbase en onze software, Personeel en Salaris Online, is dat de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk is. De informatiestroom tussen de twee systemen werkt namelijk twee kanten op.

 

      1. De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren en dagen wordt vanuit Shiftbase automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie.
      2. De informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online wordt direct verwerkt in Shiftbase.

 

Van Winssen Personeel en Salaris past al jaren de koppeling met Shiftbase toe, waardoor de twee systemen optimaal met elkaar samenwerken. Dankzij onze ruime ervaring is deze koppeling door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

Kortom: je hebt geen dubbele vastlegging meer en je werkt altijd met de meest actuele gegevens.

De koppeling wordt beheerd door Shiftbase door middel van een API token in Personeel en Salaris Online (Nmbrs).

 

Wil je tijd besparen op jouw salarisadministratie door onze koppeling met Shiftbase? Neem contact met ons op. We kunnen je voorzien van een gratis proefaccount en je alle gemakken en mogelijkheden op deze manier zelf laten ervaren. Ook maken we graag een offerte voor je op maat.

De koppeling tussen Shiftbase en de salarissoftware Personeel en Salaris Online (Nmbrs) werkt tijdsbesparend!

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten je graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Wat zijn de kosten van een koppeling met Personeel en Salaris Online en Shiftbase?

 

Omdat wij veel ervaring hebben met het koppelen van Shiftbase met onze administratiesoftware, kunnen we dit voor een lage prijs realiseren. Dit zijn eenmalige kosten, die bedoeld zijn om de koppeling tot stand te brengen. Er worden dus geen maandelijkse kosten door ons in rekening gebracht. Doordat je veel tijd bespaart doordat de gegevens niet meer handmatig hoeven te worden aangeleverd, zijn de eenmalige kosten zo terugverdiend.

 

Wil jij ook tijd besparen op je administratieve werkzaamheden door de koppeling Shiftbase en Personeel en Salaris Online (Nmbrs)? Neem dan contact met ons op.

 

We verzorgen graag voor jou een gratis proefaccount waarmee je alle gemakken en mogelijkheden zelf kunt ervaren. Ook maken we graag een offerte voor je op maat.

Meer informatie over Shiftbase vind je op Shiftbase.nl. Meer informatie over de koppeling tussen Shiftbase en Personeel en Salaris Online vind je op de site van Nmbrs en Shiftbase.

De werknemersgegevens worden automatisch vanuit Personeel en Salaris Online in Shiftbase geïmporteerd. Denk aan de NAW-gegevens, de contractgegevens en de salarisgegevens. Wijzigingen in Personeel en Salaris Online van de werknemersgegevens, de contracten en de salarisgegevens worden automatisch bijgewerkt in Shiftbase. Gewerkte uren, overuren, toeslaguren en verlofuren worden geëxporteerd vanuit Shiftbase en met één druk op de knop verstuurd naar Personeel en Salaris Online.

Jazeker! Van Winssen Personeel en Salaris voorziet je graag van een gratis proefaccount van Shiftbase, waarmee je de gemakken en mogelijkheden zelf kunt ervaren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.