Koppeling Shiftbase

Koppel Shiftbase met uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gewerkte uren van uw werknemers niet handmatig hoeft in te voeren, maar met één klik verstuurd naar uw salarisverwerker. Door het tijdsregistratiesysteem Shiftbase te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met Shiftbase.

 

Shiftbase is een veel gebruikt personeelsplanningssysteem in retail, horeca- en recreatie ondernemingen in Nederland. Door een nauwe samenwerking met Shiftbase hebben we de koppeling zo ingericht, dat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Shiftbase.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit Shiftbase verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Onze koppeling met Shiftbase : sneller werken

Door een nauwe samenwerking met Shiftbase hebben we de koppeling op een dusdanige manier ingericht, dat de twee systemen perfect met elkaar communiceren. We kunnen u voorzien van een proefaccount en u alle gemakken en mogelijkheden op deze manier zelf laten ervaren.

 

Van Winssen Personeel en Salaris past al jaren de koppeling met Shiftbase toe, waardoor de twee systemen optimaal met elkaar samenwerken. Dankzij onze ruime ervaring is deze koppeling door ons zeer vlot en tegen lage kosten te realiseren.

 

Geautomatiseerde informatiestroom tussen Shiftbase en uw salarisadministratiesoftware

Het grote voordeel van de automatische koppeling tussen Shiftbase en onze software, is dat de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk is. De informatiestroom tussen de twee systemen werkt namelijk twee kanten op.

 

De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de gewerkte uren en dagen wordt vanuit Shiftbase automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. Deze worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online direct verwerkt in Shiftbase.

 

Kortom: een koppeling die automatisch gegevens uitwisselt! U heeft geen dubbele vastlegging meer en u werkt altijd met de meest actuele gegevens.

 

Wilt u tijd besparen op uw salarisadministratie door onze koppeling met Shiftbase? Neem contact met ons op of vraag direct online uw offerte aan.