Onze premium oplossing in HR automatisering:

HR Extra

HR Extra biedt vele mogelijkheden om jouw HR taken efficiënt te organiseren, automatiseren en delegeren.

DIGITAAL ONDERTEKENEN

Laat medewerkers en managers digitaal tekenen

HR documenten

Stel met één klik je eigen documenten samen

HR Workflows

Automatiseer en delegeer je terugkerende HR taken

GMAIL-INTEGRATIE

Voeg mails direct toe of start workflows direct vanuit Gmail

EMPLOYEE SELF SERVICE

Betrek medewerkers in het HR proces in hun eigen HR omgeving

DECLARATIES & WIJZIGINGEN

Medewerkers sturen eenvoudig zelf wijzigingen en declaraties in

MANAGER SELF SERVICE

Betrek managers in het HR proces in hun eigen HR omgeving

VERLOFREGISTRATIE

Medewerkers vragen zelf hun verlof aan

De volgende stap in HR automatisering:

Behoud de controle!

Onze premium module HR Extra ondersteunt je bij je dagelijkse HR taken, waardoor jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Je werknemers vullen zelf hun nieuwe adres in en je manager keurt dit goed in hun eigen HR omgevingen.

 

Het contract voor je nieuwe werknemer maak je eenvoudig en automatisch vanuit je salarisadministratie. Je biedt het contract direct digitaal ter ondertekening aan bij de medewerker.

 

Met HR Workflows activeer je op maat gemaakte workflows (takenlijsten) met één klik! Hiermee start je een set geautomatiseerde acties die achter de schermen veel werk van je overnemen en taken aan collega’s en werknemers aanbieden.

 

Je werknemers vragen via de app hun verlof zelf digitaal aan. De manager ontvangt hiervan een bericht in zijn email en verwerkt de verlofaanvraag direct vanuit de mail.

Toekomstmuziek? Nee hoor! HR Extra is het antwoord!

 

Ben je op zoek naar een personeels- en salarisadministratiekantoor dat een flinke stap verder gaat? Met ons HR systeem die je salaris- en HRM administratie in één geheel samen pakt en je specifieke HR oplossingen biedt? Vraag dan vrijblijvend je offerte aan! Deze maken we graag voor je op maat, na een telefonische of persoonlijke kennismaking.

Onze referenties

Je HR-taken organiseren, automatiseren en delegeren met HR Extra!

Ons HR-systeem HR Extra ondersteunt je bij de dagelijkse HR-taken, waardoor jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is. HR Extra biedt vele mogelijkheden om je HR-taken te organiseren, automatiseren en je collega’s en medewerkers te betrekken bij de HR-processen. Delegeren en tijd overhouden voor andere zaken!

Van Winssen aan het werk

HR Workflows

De HR Workflows zijn zoveel meer dan een takenlijst! In ons HR-systeem activeer je zelf met één klik HR Workflows met de op maat gemaakte takenlijsten! Hiermee start je een interactieve en geautomatiseerde set acties, een workflow, die achter de schermen veel werk van je overnemen en taken aan collega’s en werknemers aanbieden.

 

Ook is het mogelijk dat een signaal volledig automatisch voor jou de workflow start. Bijvoorbeeld het signaal dat een contract over 30 dagen afloopt. Je hoeft dus zelf geen actie te ondernemen, maar de interactieve taken komen volledig geautomatiseerd naar jou en naar je collega’s en medewerkers toe.

 

Jij, of je manager of medewerker, ontvangt een e-mailsignaal dat er een taak voor hem klaarstaat. De taak leidt hem direct naar de te ondernemen stappen en na afhandeling start HR Workflows automatisch de volgende taak voor de volgende persoon. Op deze manier delegeer je de HR-taken en leg je de verantwoordelijkheid ook bij de medewerkers en de managers. Jij beheert de workflows en hoeft alleen de voortgang te bewaken.

Personeel en Salaris HR Extra: met Word koppeling, digitaal ondertekenen ESS en MSS

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS)

Via ESS betrek je jouw medewerkers actief bij de HR-processen en geef je hen toegang tot hun eigen HR-omgeving. Zo hebben zij overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens en controle over de uitvoering van hun eigen HR-zaken. Deze functionaliteit is ook in een gratis app beschikbaar.

 

Met MSS betrek je je managers actief bij de HR-processen en geef je hen toegang toe hun eigen HR-omgeving. De manager kan voor zijn team declaraties of persoonlijke wijziging goedkeuren (of afkeuren). Eveneens heeft de manager toegang tot rapporten en andere relevante informatie die op zijn afdeling betrekking hebben. 

 

Je kunt bijvoorbeeld denken aan adreswijzigingen, wijzigingen in het IBAN rekeningnummer of wijzigingen in het wel of niet toepassen van de loonheffingskorting. De werknemer vult deze wijziging zelf in, in zijn eigen digitale omgeving en u of de manager keurt dit goed. Daarna is de wijziging direct verwerkt in ons HR-systeem.

Valerie collega VWPS

HR documenten: eenvoudig samenstellen van je documenten met de Word-koppeling

Met de Word-koppeling stel je met één druk op de knop je eigen documenten samen met gegevens uit salarissoftware. Eigen documenten vul je met één klik, dus met de gegevens van je medewerker, van zijn contract en zijn arbeidsvoorwaarden.

 

Door je eigen documenten, zoals contracten, contractverlengingen, je personeelsreglement of andere zaken,  te koppelen aan de salarisadministratie in het HR-systeem hoef je deze dus niet meer handmatig te vullen.

 

Invoeren van persoonsgegevens, contractgegevens en arbeidsvoorwaarden hoeft maar op één plek: Personeel en Salaris Online! Jouw salarissoftware en personeelsadministratiesoftware in één. Dit bespaart je tijd en reduceert de kans op typefouten.

 

Wij laten je graag zien hoe je eenvoudig je eigen documenten kunt bewerken en koppelen aan je salarisadministratie!

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Digitaal ondertekenen

Met de komst van de HR Workflows is het nu ook mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen. Deze nieuwe functie vereenvoudigt het proces en voorkomt het probleem van ‘afdrukken, ondertekenen, scannen en e-mailen’.

 

Als onderdeel van een workflow of direct vanuit een medewerker, bied je documenten digitaal ter ondertekening aan. Medewerkers en managers zetten een digitale handtekening en de getekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier.

 

Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. Je kunt je werk gewoon direct online afhandelen.

collega aan het werk Van Winssen

Gmail-integratie

Vanuit Gmail kan een e-mail eenvoudig worden toegevoegd worden aan jouw Personeel en Salaris Online-account. Dus niet eerst opslaan en daarna toevoegen vanuit het portaal, maar direct vanuit Gmail met één druk op de knop.

 

Bijvoorbeeld een mail van een werknemer met een opzegging, voeg je eenvoudig toe aan zijn digitale personeelsdossier. Er zijn dus geen extra acties meer nodig om documenten hieraan toe te voegen.

 

Ook kun je vanuit Gmail direct een workflow starten en de interactieve en geautomatiseerde taken toewijzen aan specifieke gebruikers.

van-winssen-kantoor-66

Verlofregistratie, declaraties & wijzigingen

De medewerker kan met HR Extra eenvoudig zelf declaraties insturen en persoonlijke wijzigingen doorgeven wanneer het hem het beste uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan een adreswijziging of een nieuw IBAN rekeningnummer. Ook heeft hij de mogelijkheid om online verlof aan te vragen. Deze functionaliteiten zijn ook via de gratis app beschikbaar.

 

De verantwoordelijk manager kan via HR Extra verlofaanvragen, declaraties en wijzigingen goedkeuren (of afkeuren). Eenvoudig en snel, direct vanuit het signaal in de e-mail. De wijziging wordt vervolgens automatisch verwerkt in de personeels- en salarisadministratie in het HR systeem. Wel zo makkelijk!

HR automatisering met software koppelingen

Meer dan 115 koppelingen beschikbaar

Werk efficiënter en bespaar kostbare tijd, door je salaris- en HR-software te koppelen aan je andere softwaresystemen. Hiermee voorkom je dubbele invoer! Je koppelt onze HR- en salarissoftware eenvoudig aan je uren- en planningssoftware, zoals bijvoorbeeld Nostradamus, Dyflexis, Eijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, ploegentoeslagen en verlof verzend je met één druk op de knop naar de salarisadministratiesoftware. Deze worden vervolgens automatisch meegenomen in de salarisverwerking. De gegevens van je werknemers voer je op één plek in: de salarissoftware. Daarna worden deze automatisch verwerkt in je uren- en planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

In totaal is ons HR-systeem te koppelen aan meer dan 40 verschillende uren- en planningssoftware. Ook koppelingen met verzuimverzekeraars zijn mogelijk. En voor je boekhouding koppel je eenvoudig aan diverse boekhoudprogramma’s, waaronder Exact of Twinfield.

Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
Koppel salarisadministratie online aan Visma, uw boekhoudsoftware

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor de premium module HR Extra voor jouw organisatie?

Wij laten je graag meer zien van de mogelijkheden van Personeel en Salaris HR Extra. Vraag hier je demonstratie aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk een afspraak om telefonisch of face-to-face je alles te laten zien.