Onze premium oplossing in HR automatisering:
HR Extra

HR Extra biedt vele mogelijkheden om uw HR taken efficiënt te organiseren, automatiseren en delegeren.

DIGITAAL ONDERTEKENEN

Laat medewerkers en managers digitaal tekenen

HR documenten

Stel met één klik uw eigen documenten samen

HR Workflows

Automatiseer en delegeer uw terugkerende HR taken

GMAIL-INTEGRATIE

Voeg mails direct toe of start workflows direct vanuit Gmail

EMPLOYEE SELF SERVICE

Betrek medewerkers in het HR proces in hun eigen HR omgeving

DECLARATIES & WIJZIGINGEN

Medewerkers sturen eenvoudig zelf wijzigingen en declaraties in

MANAGER SELF SERVICE

Betrek managers in het HR proces in hun eigen HR omgeving

VERLOFREGISTRATIE

Medewerkers vragen zelf hun verlof aan

De volgende stap in HR automatisering:

Blijf in controle!

Onze premium module HR Extra ondersteunt u bij uw dagelijkse HR taken, waardoor u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Uw werknemers vullen zelf hun nieuwe adres in en uw manager keurt dit goed in hun eigen HR omgevingen.

 

Het contract voor uw nieuwe werknemer maakt u eenvoudig en automatisch vanuit uw salarisadministratie, zonder  handmatige acties. U biedt het contract direct digitaal ter ondertekening aan bij de medewerker.

 

Met HR Workflows activeert u op maat gemaakte workflows (takenlijsten) met één klik! Hiermee start u een set geautomatiseerde acties die achter de schermen veel werk van u overnemen en taken aan collega’s en werknemers aanbieden.

 

Uw werknemers vragen via de app hun verlof zelf digitaal aan. De manager ontvangt hiervan een bericht in zijn email en verwerkt de verlofaanvraag direct vanuit de mail.

Toekomstmuziek? Nee hoor! HR Extra is het antwoord!

 

Bent u op zoek naar een personeels- en salarisadministratiekantoor dat een flinke stap verder gaat? Met ons HR systeem die uw salaris- en HRM administratie in één geheel samen pakt en u specifieke HR oplossingen biedt? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan! Deze maken we graag voor u op maat, na een telefonische of persoonlijke kennismaking.

Onze referenties

Uw HR taken organiseren, automatiseren en delegeren met HR Extra!

Ons HR systeem HR Extra ondersteunt u bij de dagelijkse HR taken, waardoor u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is. HR Extra biedt vele mogelijkheden om uw HR taken te organiseren, automatiseren en uw collega’s en medewerkers te betrekken bij de HR processen. Delegeren en tijd overhouden voor andere zaken!

Personeel en Salaris Portal: maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

HR Workflows

De HR Workflows zijn zoveel meer dan een takenlijst! On ons HR systeem activeert u zelf HR Workflows met de op maat gemaakte takenlijsten met één klik! Hiermee start u een een interactieve en geautomatiseerde set acties, een workflow, die achter de schermen veel werk van u overnemen en taken aan collega’s en werknemers aanbieden.

 

Ook is het mogelijk dat een signaal volledig automatisch voor u de workflow start. Bijvoorbeeld het signaal dat een contract over 30 dagen afloopt. U hoeft dus zelf geen actie te ondernemen, maar de interactieve taken komen volledig geautomatiseerd naar u en naar uw collega’s en medewerkers toe.

 

U, of uw manager of medewerker, ontvangt een e-mailsignaal dat er een taak voor hem klaarstaat. De taak leidt hem direct naar de te ondernemen stappen en na afhandeling start HR Workflows automatisch de volgende taak voor de volgende persoon. Op deze manier delegeert u de HR taken en legt u de verantwoordelijkheid ook bij de medewerkers en de managers. U beheert de workflows en hoeft alleen de voortgang te bewaken.

Personeel en Salaris HR Extra: met Word koppeling, digitaal ondertekenen ESS en MSS

Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS)

Via ESS betrekt u uw medewerkers actief bij de HR processen en geeft u hen toegang tot hun eigen HR omgeving. Zo hebben zij overal en altijd inzicht in hun persoonlijke gegevens en controle over de uitvoering van hun eigen HR zaken. Deze functionaliteit is ook in een gratis app beschikbaar.

 

Met MSS betrekt u uw managers actief bij de HR processen en geeft u hen toegang toe hun eigen HR omgeving. De manager kan voor zijn team declaraties of persoonlijke wijziging goedkeuren (of afkeuren). Eveneens heeft de manager toegang tot rapporten en andere relevante informatie die op zijn afdeling betrekking hebben. 

 

U kunt bijvoorbeeld denken aan adreswijzigingen, wijzigingen in het IBAN rekeningnummer of wijzigingen in het wel of niet toepassen van de loonheffingskorting. De werknemer vult deze wijziging zelf in, in zijn eigen digitale omgeving en u of de manager keurt dit goed. Daarna is de wijziging direct verwerkt in ons HR systeem.

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module met Word-koppeling

HR documenten: eenvoudig samenstellen van uw documenten met de Word-koppeling

Met de Word-koppeling stelt u met één druk op de knop uw eigen documenten samen met gegevens uit salaris software. Eigen documenten vult u met één klik dus met de gegevens van uw medewerker, van zijn contract en zijn arbeidsvoorwaarden.

 

Door uw eigen documenten, zoals uw contracten, contractverlengingen, uw personeelsreglement of andere zaken,  te koppelen aan de salarisadministratie in het HR systeem hoeft u deze dus niet meer handmatig te vullen.

 

Invoeren van persoonsgegevens, contractgegevens en arbeidsvoorwaarden hoeft maar op één plek: Personeel en Salaris Online! Uw salaris software en personeelsadministratie software in 1. Dit bespaart u tijd en reduceert de kans op typefouten.

 

Wij laten u graag zien hoe u eenvoudig uw eigen documenten kunt bewerken en koppelen aan uw salarisadministratie!

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in HRM - Van Winssen Personeel en Salaris_58

Digitaal ondertekenen

Met de komst van de HR Workflows is het nu ook mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen. Deze nieuwe functie vereenvoudigt het proces en voorkomt het probleem van “afdrukken, scannen en e-mailen”.

 

Als onderdeel van een workflow of handmatig vanuit een medewerker, biedt u documenten digitaal ter ondertekening aan. Medewerkers en managers zetten een digitale handtekening en de getekende documenten worden direct toegevoegd aan het digitale personeelsdossier.

 

Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. U kunt uw werk gewoon direct online afhandelen.

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module met gmail-integratie

Gmail-integratie

Vanuit Gmail kan een e-mail eenvoudig worden toegevoegd worden aan uw Personeel en Salaris Online-account. Dus niet eerst opslaan en daarna toevoegen vanuit het portaal, maar direct vanuit Gmail met één druk op de knop.

 

Bijvoorbeeld een mail van een werknemer met een opzegging, voegt u eenvoudig toe aan zijn digitale personeelsdossier. Er zijn dus geen handmatige acties meer nodig om documenten hieraan toe te voegen.

 

Ook kunt u vanuit Gmail direct een workflow starten en de interactieve en geautomatiseerde taken toewijzen aan specifieke gebruikers.

Verlof- en verzuimregistratie

Verlofregistratie, declaraties & wijzigingen

De medewerker kan met HR Extra eenvoudig zelf declaraties insturen en persoonlijke wijzigingen doorgeven wanneer het hem het beste uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan een adreswijziging of een nieuw IBAN rekeningnummer. Ook heeft hij de mogelijkheid om online verlof aan te vragen. Deze functionaliteiten zijn ook via de gratis app beschikbaar.

 

De verantwoordelijk manager kan via HR Extra verlofaanvragen, declaraties en wijzigingen goedkeuren (of afkeuren). Eenvoudig en snel, direct vanuit het signaal in de e-mail. De wijziging wordt vervolgens automatisch verwerkt in de personeels- en salarisadministratie in het HR systeem. Wel zo makkelijk!

HR automatisering met software koppelingen

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Werk efficiënter en bespaar kostbare tijd, door uw salaris- en HR software te koppelen aan uw andere software systemen. Hiermee voorkomt u dubbele invoer!. U koppelt onze hr- en salarissoftware eenvoudig aan uw uren- en planningsoftware, zoals bijvoorbeeld Nostradamus, Dyflexis, Eijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, ploegentoeslagen en verlof verzendt u met één druk op de knop naar de salarisadministratiesoftware. Deze worden vervolgens automatisch meegenomen in de salarisverwerking. De gegevens van uw werknemersgegevens voert u op één plek in: de salaris software. Daarna worden deze automatisch verwerkt in uw uren- en planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

In totaal is ons HR systeem te koppelen aan meer dan 30 uren- en planningssoftware. Ook koppelingen met verzuimverzekeraars zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld De Amersfoortse. En voor uw boekhouding koppelt u eenvoudig aan diverse boekhoudprogramma’s, waaronder Exact, Twinfield of Unit4.

Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot en tegen zeer lage kosten te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan Twinfield, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel uw salarisadministratie aan Cash, uw boekhoudsoftware
Koppel uw salarisadministratie aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan uw salarisadministratie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor de premium module HR Extra voor uw organisatie?

Wij laten u graag meer zien van de mogelijkheden van Personeel en Salaris HR Extra. Vraag hier uw demonstratie aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk een afspraak om telefonisch of face-to-face u alles te laten zien.