Archief

De Goudreinet Barneveld

De Goudreinet Barneveld:

"Sinds een aantal jaar verzorgt Van Winssen Personeel en Salaris onze personeels- en salarisadministratie. Wij zijn meer dan tevreden over de service en de dienstverlening. Door de kennis van zaken en echte betrokkenheid van de werknemers worden wij als horecaondernemers geheel ontzorgd. Dit geeft ons rust en maakt dat wij ons met de zaken op de werkvloer kunnen bezighouden." - Ruud van Mourik (eigenaar De Goudreinet)

RAVE-cruitment

RAVE-cruitment:

"Al meer als 10 jaar verzorgt Van Winssen onze salarisadministratie voor onze kennismigranten. De verloning van deze groep is complex en vraagt om nauwkeurigheid. Dit komt mede door strenge wet- en regelgeving en specifieke expat regelingen. Van Winssen heeft ons hierin nog nooit teleurgesteld. Zij zorgen met een pro-actieve werkwijze dat (wets-)wijzigingen die invloed hebben op onze personeels- en salarisadministratie, op tijd worden gesignaleerd. Hun dienstverlening is persoonlijk en, daar waar nodig, flexibel. Ze staan altijd open om te sparren.”

Leader Biomedical

Leader Biomedical:

"Wij zijn een bedrijf met meer dan 100 fte. Van Winssen verzorgt onze salarisadministratie op een professionele wijze . Niet alleen de standaard loonstroken, maar ook specifieke regelingen met betrekking tot onze grote groep kennismigranten, worden correct en adequaat verwerkt. Ons contact is persoonlijk, informeel, vlot, laagdrempelig, direct en no-nonsense. De gevraagde en ongevraagde adviezen met betrekking tot specifieke onderwerpen zijn altijd helder en compleet. Denk hierbij aan als werkkostenregeling en wetswijzigingen. Verder is de online portal gebruiksvriendelijk. We maken dankbaar gebruik van mailherinneringen. Bij de koppeling van ons HR-systeem Sympa konden wij rekenen op een meer dan meedenkende en flexibele partner." Wouter Jacobs ( HR Manager Leader Biomedical)

Prins Staal

Prins Staal:

"Van Winssen Personeel en Salaris is een professionele organisatie met goede en aardige vakmensen in dienst. Het is niet alleen de salarisafhandeling die ze verrichten, ze adviseren ons en doen ook een controleslag. De medewerkers komen hun afspraken na en zijn altijd op tijd met de verwerking. Dit werkt erg prettig en wij zullen andere bedrijven Van Winssen Personeel en Salaris ook zeker aanbevelen. Prins Staal heeft een koppeling tussen Van Winssen Personeel en Salaris en Dyflexis. Dyflexis is het plannings-/ en urensysteem van Prins Staal en iedere maand gaan de gewerkte- en eventuele overuren, uren van oproepkrachten etc. rechtstreeks het salarissysteem in. De koppeling gaat goed, voor ons is het minder handmatig werk en de kans op fouten is nihil." - Caroline Koppes (HR Prins Staal)

Awaretrain

Awaretrain:

"Van Winssen Personeel en Salaris is voor ons een partij die ons ontzorgt en alle zaken omtrent de personeelsadministratie van ons overneemt. De dienstverlening is gestructureerd en professioneel. De mensen van Van Winssen Personeel en Salaris weten waar ze het over hebben en reageren snel wanneer er vragen zijn." Dennie Spreeuwenberg (eigenaar Awaretrain)

Evoworks

Evoworks:

"Wij hebben een zeer prettige samenwerking met Van Winssen Personeel & Salaris. Bekwame professionals die ons altijd gevraagd of ongevraagd van goede adviezen voorzien. De software is ook erg gebruiksvriendelijk waardoor we veel werkzaamheden zelf kunnen doen.​ We worden altijd snel en adequaat geholpen en we zijn zeer tevreden over onze twee vaste contactpersonen. Ik zou Van Winssen Personeel en Salaris aanraden bij bedrijven omdat zij de deskundigheid in huis hebben, hun software is gemakkelijk in gebruik en ze denken goed met de klant mee. Hun kennisdeling en periodieke updates over veranderingen in de wet-en regelgeving worden zeer gewaardeerd." - Alisa Doslic (financieel manager Evoworks)

GooHoo

GooHoo:

"Ik zou zonder twijfel opnieuw voor Van Winssen kiezen. Al enkele jaren heel blij met een partij die écht gespecialiseerd is in salarisverwerking en alle regelgeving rondom personeelszaken. Bij vragen over specifieke situaties die om maatwerk vragen wordt altijd fijn, snel, correct en compleet meegedacht. Ook over wet- en regelgeving en de praktische invulling daarvan." - Bram Hoogers (eigenaar GooHoo)

Blokland & Duin

Blokland & Duin:

"Van Winssen combineert een betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening met het vooroplopen in alle mogelijke ICT-oplossingen. De medewerkers zijn uiterst vakbekwaam, en creëren met elkaar een zeer solide organisatie waar je met alle vragen op het gebied van salarissen en personeel terecht kan. Inmiddels werkt ons kantoor al 15 jaar samen met Roel van Winssen en zijn medewerkers, zij verzorgen momenteel voor zo’n 150 cliënten van ons alles rondom de salarisadministratie. In al die tijd, en bij al die klanten, is er nog nooit (ik herhaal: nog nóóit!) iets misgegaan. Dat is gewoon een enorm fijn gevoel. Ik ben enorm tevreden over de samenwerking en kan iedere ondernemer aanraden om met Van Winssen zaken te doen." - Joost Duin (eigenaar Blokland & Duin)

Accountantskantoor Aemstelhorst

Accountantskantoor Aemstelhorst:

"In mijn ogen is Van Winssen een kundig kantoor, waarbij er altijd snel gereageerd wordt op vragen en wordt meegedacht in oplossingen. Ze zijn snel, klantvriendelijk en kundig! Aan hen heb je een partner met verstand van zaken, waarbij je weet dat je personeels- en salarisadministratie in goede handen is." - Anita van der Meer (eigenaar Accountantskantoor Aemstelhorst)

Huismerk Energie & De Groene Stroomfabriek

Huismerk Energie & De Groene Stroomfabriek:

"Wat mij aanspreekt in de dienstverlening van Van Winssen Personeel en Salaris is dat ze echt zijn meegegroeid met onze onderneming, terwijl het persoonlijke contact en de korte lijnen zijn gebleven. Ze zijn pro-actief, hebben een diepe kennis van de wetgeving en ook van onze organisatie. Ze werken zorgvuldig en snel en zijn toegankelijk. Ben je op zoek naar een partner voor je HR en salarisadministratie, die meedenkt en je volledig ontzorgt, dan zou ik zeker Van Winssen overwegen!" - Peter den Biesen (directeur Huismerk Energie en De Groene Stroomfabriek)

Crowne Plaza Utrecht

Crowne Plaza Utrecht:

"Van Winssen is vriendelijk, snel, accuraat en geen poespas. Doordat je eigenlijk altijd met één of max twee mensen schakelt is Van Winssen goed op de hoogte van wat er speelt in bet bedrijf. Je hoeft alles maar één keer uit te leggen. Ze denken echt met je mee. Er heerst niet de uurtje-factuurtje-mentaliteit: je werkt echt met een partner en ik krijg nooit het idee dat de klok gelijk begint te lopen als ik bel voor overleg." - Paul Bremen (General Manager Crowne Plaza Utrecht Central Station)

Slot Doddendael

Slot Doddendael:

“Wij zijn een aantal jaren geleden overgestapt naar Van Winssen Personeel en Salaris. Met deze overstap voelt het alsof we een aantal nieuwe collega’s hebben gekregen. Het team is professioneel, pro-actief en denkt graag mee met onze organisatie. Goede service, betrouwbaar en betrokken zijn een aantal sleutelwoorden die bij mij opkomen wanneer ik aan de collega’s van Van Winssen denk.” - Jan Willem ’t Hooft (eigenaar Slot Doddendael)

Flash

Flash:

"Van Winssen Personeel en Salaris is een professioneel kantoor met adviseurs die gedegen kennis van zaken hebben: ze denken met je mee en geven een deskundig antwoord op je vragen. Ze nemen de tijd om dingen toe te lichten en je te helpen. Servicegerichtheid staat hoog in het vaandel van van Winssen. Mijn ervaring is dat de salarisverwerking iedere maand zonder problemen verloopt en altijd snel geregeld is. We vinden van Winssen een prettig salarisbureau om mee samen te werken." - Loes Peters (medewerker HRM Flash)

SIENN

SIENN:

"De snelle reactie, advisering op hoog niveau en meedenken met de klant vallen mij op in de dienstverlening. Van Winssen Personeel en Salaris is een partner waar je met je vraag omtrent personeel en salaris terecht kunt en waar je een daadkrachtig antwoord of advies terugkrijgt. Correct, duidelijk en ze denken in oplossingen." - Gerard Hubbers (CEO SIENN)

Partywinkel:

"Professioneel met persoonlijke snelle communicatie is hoe wij Van Winssen Personeel en Salaris zien. Het systeem werkt vlekkeloos met andere software samen, waardoor we veel tijd besparen. Een fijn bedrijf dat meedenkt en kennis heeft. Transparant, soepele communicatie en goede functionaliteiten. Een win-win situatie." - Casper Ehrencron en Patrick Noij (eigenaren Partywinkel)

Meierij Accountancy & Advies

Meierij Accountancy & Advies:

"Juist de persoonlijke aanpak spreekt aan. Jullie deskundigheid, goede kwaliteit en een fijne samenwerking vallen mij op. Ik geef het uit handen en weet dat het goed gaat. Een heel actieve aanpak, super deskundig en de online toepassingen maken het voor ons en onze klanten inzichtelijk. Voor klanten fijn en voor ons fijn." - Judith Brouwers - Van de Wiel AA (eigenaar Meierij Accountancy & Advies)

European Medical Contract Manufacturing (EMCM)

European Medical Contract Manufacturing (EMCM):

"Deskundig, betrouwbaar, korte lijnen en adequate service. Het werkt veel prettiger door het persoonlijke contact dan bij de grote bureau’s. Ze leveren goede kwaliteit voor een redelijke prijs." - Manager Finance van EMCM

De Overhaag

De Overhaag:

"Zeer bij de tijd, gezien er nogal wat verandert qua wetgeving arbeidsrecht, goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte specialist die we zochten op gebied van salarisadministratie. Oplettend, meedenkend en de service waardeer ik in de dienstverlening." - Ivo Hermsen (eigenaar De Overhaag)

Axitraxi

Axitraxi:

"Door de continu wijzigende regelgeving is het bijna onmogelijk de salarisadministratie zelf uit te voeren. Je moet dan ook op zoek naar een professionele partner op dit gebied. Wij kwamen al snel terecht bij Van Winssen Personeel en Salaris. Een prettig en professioneel bedrijf dat ons uitstekend informeert en adviseert." - Bob Coppens (directeur Axitraxi)

GS1 Nederland

GS1 Nederland:

"Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn over Van Winssen Personeel en Salaris als onze dienstverlener voor de salarisadministratie. De snelle verwerking, goede communicatie, deskundigheid en de korte directe lijnen spreken mij aan in de dienstverlening. Proactief en snel reagerend op vragen van onze zijde! Een deskundige partij die ook een duidelijk en overzichtelijk online salarispakket aan biedt." - Stella Coné (manager finance GS1 Nederland)