Archief

Partywinkel:

"Professioneel met persoonlijke snelle communicatie is hoe wij Van Winssen Personeel en Salaris zien. Het systeem werkt vlekkeloos met andere software samen, waardoor we veel tijd besparen. Een fijn bedrijf dat meedenkt en kennis heeft. Transparant, soepele communicatie en goede functionaliteiten. Een win-win situatie." - Casper Ehrencron en Patrick Noij (eigenaren)

Meierij Accountancy & Advies

Meierij Accountancy & Advies:

"Juist de persoonlijke aanpak spreekt aan. Jullie deskundigheid, goede kwaliteit en een fijne samenwerking vallen mij op. Ik geef het uit handen en weet dat het goed gaat. Een heel actieve aanpak, super deskundig en de online toepassingen maken het voor ons en onze klanten inzichtelijk. Voor klanten fijn en voor ons fijn." - Judith Brouwers - Van de Wiel AA (accountant / eigenaar)

European Medical Contract Manufacturing (EMCM)

European Medical Contract Manufacturing (EMCM):

"Deskundig, betrouwbaar, korte lijnen en adequate service. Het werkt veel prettiger door het persoonlijke contact dan bij de grote bureau’s. Ze leveren goede kwaliteit voor een redelijke prijs." - Manager Finance van EMCM

De Overhaag

De Overhaag:

"Zeer bij de tijd, gezien er nogal wat verandert qua wetgeving arbeidsrecht, goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte specialist die we zochten op gebied van salarisadministratie. Oplettend, meedenkend en de service waardeer ik in de dienstverlening." - Ivo Hermsen (eigenaar De Overhaag)

Axitraxi

Axitraxi:

"Door de continu wijzigende regelgeving is het bijna onmogelijk de salarisadministratie zelf uit te voeren. Je moet dan ook op zoek naar een professionele partner op dit gebied. Wij kwamen al snel terecht bij Van Winssen Personeel en Salaris. Een prettig en professioneel bedrijf dat ons uitstekend informeert en adviseert." - Bob Coppens (directeur Axitraxi)

GS1 Nederland

GS1 Nederland:

"Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn over Van Winssen Personeel en Salaris als onze dienstverlener voor de salarisadministratie. De snelle verwerking, goede communicatie, deskundigheid en de korte directe lijnen spreken mij aan in de dienstverlening. Proactief en snel reagerend op vragen van onze zijde! Een deskundige partij die ook een duidelijk en overzichtelijk online salarispakket aan biedt." - Stella Coné (manager finance GS1 Nederland)

Blokland & Duin

Blokland & Duin:

"Het bevalt ons uitstekend, het gaat op een plezierige manier en de kwaliteit is hoog. We zijn er al met al heel tevreden over en onze klanten ook!" - Dirk Blokland (directeur / eigenaar Blokland & Duin)

SIENN

SIENN:

"De snelle reactie, advisering op hoog niveau en meedenken met de klant vallen mij op in de dienstverlening. Van Winssen Personeel en Salaris is een partner waar je met je vraag omtrent personeel en salaris terecht kunt en waar je een daadkrachtig antwoord of advies terugkrijgt. Correct, duidelijk en ze denken in oplossingen." - Gerard Hubbers (CEO SIENN)