600 bedrijven uit heel Nederland en we groeien nog steeds

Vragen? Bel of mail ons direct.

Ongekend efficiënt: verhoog de efficiëntie van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

We zorgen voor koppelingen met uw boekhoudsoftware, bank en accountant

Vragen? Bel of mail ons direct.

Haal het maximale uit uw loonberekeningen en subsidies

Vragen? Bel of mail ons direct.

Onze klanten geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening

Vragen? Bel of mail ons direct.

U krijgt van ons herinneringen over jubilea, verjaardagen en einde contract

Vragen? Bel of mail ons direct.

We maken het u zo makkelijk mogelijk met handige online software

Vragen? Bel of mail ons direct.

Altijd persoonlijk contact met uw vaste salarisspecialist

Vragen? Bel of mail ons direct.

Veranderingen in uw CAO houden wij in de gaten

Vragen? Bel of mail ons direct.

Wij denken met u mee, maar blijven kritisch

Vragen? Bel of mail ons direct.

Direct uw offerte.

Wij bellen u terug!

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 dag terug!

Salarisadministratie Nijmegen  

Van Winssen Personeel en Salaris uit Nijmegen is gespecialiseerd in salarisadministratie voor het MKB in Nijmegen. Daarom kiezen ondernemers ervoor om de salarisadministratie aan ons uit te besteden. Ruim 600 organisaties besteden hun salarisadministratie aan ons uit.

En naar tevredenheid, want onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3. Daar zijn we trots op en we blijven ons de komende jaren inzetten om u zo eenvoudig mogelijk te helpen met uw salarisadministratie. Op die manier kunt u zich focussen op het werk waar u energie uit haalt.

Uw salarisadministratie uitbesteden aan Van Winssen uit Nijmegen heeft de volgende voordelen:

  • Werk ongekend efficiënt en verhoog de efficiëntie van uw medewerkers
  • Krijg inzichtelijk hoe elke medewerker presteert en hoe u hen kunt coachen
  • Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers
  • Ontdek op welke subsidies uw organisatie recht heeft

Deze unieke dienstverlening zorgt voor een hoge tevredenheid bij onze klanten. Doordat zij hun salarisadministratie aan ons uitbesteden, halen zij specialistische kennis in huis waardoor zij hun organisatie laten groeien.  

Van Winssen: uw partner voor salarisadministratie in Nijmegen

Bij Van Winssen beschouwen we al onze klanten als partners. Het efficiënt uitbesteden van uw salarisadministratie draait in onze ogen vooral om samenwerken. Het is ons doel om uw salarisadministratie zo te doen dat u er nauwelijks tot geen omkijken naar heeft. Onze salarisspecialisten leren uw bedrijf goed kennen zodat zij uw organisatie écht vooruit kunnen helpen. Doordat u scherper financieel inzicht in uw organisatie krijgt, maar bijvoorbeeld ook door scherp te zijn op het achterhalen van de subsidies waar uw organisatie recht op heeft. 

 

 

Financieel inzicht in uw loonkosten door een slimme salarisadministratie

Bij Van Winssen gaat 'salarisadministratie' een stuk verder dan enkel het opmaken van de loonstroken. We zijn een koploper als het gaat om innovaties rondom salarisadministratie. Zo zijn we continu bezig met de ontwikkeling van slimme software en meer dan 70 automatische koppelingen. Deze innovaties zorgen ervoor dat u een scherp inzicht krijgt in alle financiën rondom de loonkosten van uw bedrijf. U maakt eenvoudig zelf (pro forma) loonberekeningen en weet precies op welke subsidies u wél of geen recht heeft. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Inmiddels koppelen we onze software voor salarisadministratie aan meer dan 75 andere systemen. Daar komen maandelijks nieuwe koppelingen bij.  

Verhoog de efficiëntie van uw medewerkers

Dankzij onze innovatieve werkwijze met betrekking tot salarisadministratie, haalt u het maximale uit uw medewerkers. U krijgt namelijk precies inzichtelijk hoe efficiënt zij werken; als team én als individu. Hierdoor weet u precies wie uw beste medewerkers zijn en hoe zij het verschil maken ten opzichte van hun collega's. Hier kunt u uw minder efficiënte medewerkers op coachen en zo uw organisatie beter laten presteren.

Daarnaast verhoogt u de betrokkenheid van uw medewerkers door hen eenvoudig digitaal toegang te geven tot hun persoonlijke gegevens en hun loonstroken. Deze loonstroken bekijken ze eenvoudig via hun smartphone.  

 

Hét salarisadministratiekantoor voor het MKB in Nijmegen

In de regio Nijmegen is Van Winssen Personeel en Salaris dé specialist voor salarisadministratie voor het MKB. We zijn gespecialiseerd in organisaties van 5 tot 200 medewerkers. Op dit moment hebben ruim 600 tevreden klanten in het MKB hun salarisadministratie aan ons uitbesteed. Wij verwerken voor u alle gegevens en informatie met betrekking tot uw salarisadministratie. En met ‘alle gegevens en informatie’ bedoelen we ook écht alles. Hierbij zijn we altijd op zoek naar hogere efficiëntie en voorkomen we in veel gevallen een dubbele vastlegging. Dit bespaart ons tijd, maar u ook!

Op die manier nemen we u alle rompslomp uit handen dat met het verwerken van de salarissen van uw personeel te maken heeft. Salarisadministratie was nog nooit zo eenvoudig. Hier kunt u lezen hoe onze dienstverlening ervaren wordt door onze klanten.

 

 

Besteed uw salarisadministratie uit
aan Van Winssen uit Nijmegen en:

  • Werk ongekend efficiënt en verhoog de efficiëntie van uw medewerkers
  • Krijg inzichtelijk hoe elke medewerker presteert en hoe u hen kunt coachen
  • Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers
  • Ontdek op welke subsidies uw organisatie recht heeft 


 

 

Judith Brouwers - Van de Wiel AA (accountant / eigenaar):

"Juist de persoonlijke aanpak spreekt aan. Jullie deskundigheid, goede kwaliteit en een fijne samenwerking vallen mij op. Ik geef het uit handen en weet dat het goed gaat. Een heel actieve aanpak, super deskundig en de online toepassingen maken het voor ons en onze klanten inzichtelijk. Voor klanten fijn en voor ons fijn."

Meierij Accountancy & Advies

(circa 45 medewerkers in dienst bij klanten)