Salarisadministratie Rotterdam

In Van Winssen Personeel en Salaris vind je de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.
Wij werken onder andere voor:

Salarisadministratie in Rotterdam

Vanuit ons kantoor in Nijmegen vervullen wij met een team zeer ervaren salarisspecialisten de rol van adviseur, partner en personeels- en salarisadministrateur voor meer dan 800 werkgevers uit heel Nederland, ook Rotterdam.

 

Ook in de regio Rotterdam zit een deel van onze klanten en partners. We werken in Rotterdam en omgeving samen met accountants waarbij onze dienstverlening elkaar aanvult. Onze klanten ervaren geen fysieke afstand. Door het persoonlijke contact, veelal telefonisch en per e-mail, met jouw twee vaste contactpersonen speelt afstand geen rol. Onze directe communicatie, korte lijnen en daadkracht is iets dat veel Rotterdammers aanspreekt.

 

Ons team heeft er oprecht plezier in om jou en je organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Jouw twee vaste salarisspecialisten leren jou en jouw organisatie snel kennen, adviseren je (ook ongevraagd) en bouwen samen met jou aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

In Van Winssen Personeel en Salaris vind je de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software gecombineerd met onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw online salarisadministratie?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van jouw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier jouw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.