Salarisadministratie Utrecht

In Van Winssen Personeel en Salaris vindt u de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner, vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen.
Wij werken onder andere voor:

Salarisadministratie in Utrecht

Vanuit onze kantoren in Nijmegen en Amsterdam vervullen wij met een team zeer ervaren salarisspecialisten de rol van adviseur, partner en personeels- en salarisadministrateur voor meer dan 800 werkgevers uit heel Nederland, ook de provincie Utrecht.

 

In de provincie Utrecht zit een groot deel van onze klanten en partners. We werken in de domstad en omgeving samen met accountants waarbij onze dienstverlening elkaar aanvult. Onze klanten ervaren geen fysieke afstand. Door het persoonlijke contact, veelal telefonisch en per e-mail, met uw twee vaste contactpersonen speelt afstand geen rol.

 

Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Uw twee vaste salarisspecialisten leren u en uw organisatie snel kennen, adviseren u (ook ongevraagd) en bouwen samen met u aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

In Van Winssen Personeel en Salaris vindt u de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software gecombineerd met onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online salarisadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.