600 bedrijven uit heel Nederland en we groeien nog steeds

Vragen? Bel of mail ons direct.

Ongekend efficiënt: verhoog de efficiëntie van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

Verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers

Vragen? Bel of mail ons direct.

We zorgen voor koppelingen met uw boekhoudsoftware, bank en accountant

Vragen? Bel of mail ons direct.

Haal het maximale uit uw loonberekeningen en subsidies

Vragen? Bel of mail ons direct.

Onze klanten geven ons een 8,3 voor onze dienstverlening

Vragen? Bel of mail ons direct.

U krijgt van ons herinneringen over jubilea, verjaardagen en einde contract

Vragen? Bel of mail ons direct.

We maken het u zo makkelijk mogelijk met handige online software

Vragen? Bel of mail ons direct.

Altijd persoonlijk contact met uw vaste salarisspecialist

Vragen? Bel of mail ons direct.

Veranderingen in uw CAO houden wij in de gaten

Vragen? Bel of mail ons direct.

Wij denken met u mee, maar blijven kritisch

Vragen? Bel of mail ons direct.

Direct uw offerte.

Wij bellen u terug!

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 1 dag terug!

Salarisadministratie Wijchen 

Van Winssen Personeel en Salaris is gespecialiseerd in salarisadministratie en is opgericht door Roel van Winssen (opgegroeid en vele jaren werkzaam in Wijchen). We zijn goed bekend in de omgeving Wijchen en weten wat er speelt. Wij snappen dat ondernemers weinig tijd of zin hebben in salarisadministratie. U heeft wellicht andere interesses of andere zaken die uw aandacht vragen. Onze aandacht ligt wél op salarisadministratie. Ondernemers uit Wijchen en daarbuiten kiezen er daarom voor om hun salarisadministratie aan ons uit te besteden.

Inmiddels verzorgen wij de salarisadministratie voor ruim 600 organisaties in heel Nederland. We werken elke dag hard om hen zo goed mogelijk te helpen bij de salarisverwerking. Dat harde werken werpt zijn vruchten af, want onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3. Uiteraard blijven we de komende jaren hard werken om onze klanttevredenheid op dit niveau te houden of zelfs te verbeteren. Dit stelt onze klanten in staat om zich te focussen op het werk dat zij interessant vinden en waar zij energie uit halen.  

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?


Geïnteresseerd geraakt in onze diensten met betrekking tot salarisadministratie? Bel of mail ons of vraag direct online uw offerte aan. 


Hét Salarisadministratiekantoor voor het MKB in Wijchen

Van Winssen Personeel en Salaris is in de regio Wijchen dé salarisverwerker voor organisaties met 5 tot 200 medewerkers uit verschillende branches. We bedienen vandaag de dag meer dan 600 tevreden klanten. Voor deze klanten verwerken wij alle gegevens met betrekking tot salarisadministratie zodat zij hier zo min mogelijk omkijken naar hebben. Het verwerken van de gewerkte uren en salarissen was nog nooit zo simpel. Dat kunnen wij natuurlijk wel zélf zeggen, maar ervaringen van onze klanten vinden wij belangrijker. De ervaring van onze klanten met onze dienstverlening met betrekking tot salarisadministratie vindt u hier.

Uw salarisadministratie aan ons uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking of vraag direct vrijblijvend uw offerte aan.

Salarisadministratie via Online Software 

Van Winssen Personeel en Salaris is een innovatieve organisatie die er een sport van maakt om u alle rompslomp omtrent de salarisadministratie uit handen te nemen. Door veel standaard handelingen te automatiseren houden we tijd over om ons te richten op de groei van uw organisatie. Dat standaardiseren doen we via onze software voor salarisadministratie: Personeel en Salaris Online. Samen denken we na over hoe we de informatie vanuit onze online software kunnen gebruiken om uw bedrijf te laten groeien. Onze gebruiksvriendelijke software voor salarisadministratie geeft u inzicht in salariskosten en biedt overzichtelijke managementinformatie. Daarnaast wordt het maken van rapportages en het uitdraaien van loonstroken een eenvoudige handeling. Daarbij krijgt u ook automatisch herinneringen van verjaardagen, einde van contracten en jubilea.


 
   

Dirk Blokland (directeur / eigenaar Blokland & Duin):

"Het bevalt ons uitstekend, het gaat op een plezierige manier en de kwaliteit is hoog. We zijn er al met al heel tevreden over en onze klanten ook!"

Blokland & Duin

(circa 350 medewerkers in dienst bij klanten)