Salarisadministratie Wijchen

In Van Winssen Personeel en Salaris vindt u de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.
Wij werken onder andere voor:

Salarisadministratie in Wijchen

Vanuit ons kantoor in Nijmegen vervullen wij met een team zeer ervaren salarisspecialisten de rol van adviseur, partner en kritische salarisadministrateur voor meer dan 600 werkgevers uit heel Nederland.

 

Van Winssen Personeel en Salaris is opgericht door Roel van Winssen, opgegroeid in Wijchen. Wij kennen Wijchen en omgeving dus goed. Bij ons vindt u de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.

 

Ons team heeft er oprecht plezier in om u en uw organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Uw twee vaste salarisspecialisten helpen en adviseren u (ook ongevraagd) en bouwen samen met u aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

“Deskundig, persoonlijk, snelle en soepele communicatie, betrouwbaar, daadkrachtig en proactief” noemen onze klanten vaak als ze ons omschrijven. We werken met hoogopgeleide salarisspecialisten, waarvan 2 uw vaste aanspreekpunt zijn die uw bedrijf écht kennen. Wij vragen dóór en denken proactief met u mee. Hierdoor kunnen wij uw personeels- en salarisadministratie zó inrichten, dat deze als een maatpak past bij uw bedrijf.

Waarom kiezen ruim 600 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratie software Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software gecombineerd met onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw online salarisadministratie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten van uw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier uw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.