Salarisadministratie Wijchen

In Van Winssen Personeel en Salaris vind je de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.
Wij werken onder andere voor:

Salarisadministratie in Wijchen

Vanuit ons kantoor in Nijmegen vervullen wij met een team zeer ervaren salarisspecialisten de rol van adviseur, partner en kritische salarisadministrateur voor meer dan 800 werkgevers uit heel Nederland.

 

Van Winssen Personeel en Salaris is opgericht door Roel van Winssen, opgegroeid in Wijchen. Wij kennen Wijchen en omgeving dus goed. Bij ons vind je de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.

 

Ons team heeft er oprecht plezier in om jou en je organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Je twee vaste salarisspecialisten helpen en adviseren je (ook ongevraagd) en bouwen samen met jou aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

“Deskundig, persoonlijk, snelle en soepele communicatie, betrouwbaar, daadkrachtig en proactief” noemen onze klanten vaak als ze ons omschrijven. We werken met hoogopgeleide salarisspecialisten, waarvan twee jouw vaste aanspreekpunt zijn die jouw bedrijf ècht kennen. Wij vragen dóór en denken proactief met je mee. Hierdoor kunnen wij jouw personeels- en salarisadministratie zó inrichten, dat deze als een maatpak past bij jouw bedrijf.

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software gecombineerd met onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw online salarisadministratie?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van jouw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier jouw offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.