Koppeling AccountView

Koppel AccountView aan jouw salarisadministratie

Van Winssen Personeel en Salaris innoveert constant op het gebied van personeels- en salarisadministratie en bijbehorende software. Op deze manier zorgen we er, samen met jou, voor dat jouw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt.

 

 

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse boekhoudsoftware voor uw financiële administratie. Zo ook met AccountView.

 

 

Door de koppeling tussen onze salarissoftware en AccountView worden de loonkosten geïmporteerd in je financiële softwarepakket. Zo kun je na de salarisverwerking de loonjournaalpost eenvoudig inlezen in je boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat je met een paar klikken de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een rapportage.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van de salarisverwerking hoeven niet handmatig in de financiële administratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens met een paar klikken verwerkt in AccountView.

Je voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen onze salarissoftware en AccountView

AccountView is een veelgebruikte software systeem voor de financiële administratie en boekhouding in diverse branches in Nederland. Door onze ervaring in het werken met de koppeling met AccountView, hebben we de koppeling vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

 

Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware en AccountView worden de loonkosten met een paar klikken ingelezen in uw financiële softwarepakket. Hierdoor heeft u nauwkeurig inzicht in uw loonkosten en kunt u vlot afgewogen strategische keuzes te maken.

 

 

Koppeling met je bank

Van de betalingen aan je medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee je de betaalopdrachten in één keer kunt betalen in je bankprogramma. De gewenste betaaldatum kun je eenvoudig aanpassen. Je hebt de keuze of je wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op je bankafschrift.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.