Koppeling AccountView

Koppel AccountView aan uw salarisadministratie

Van Winssen Personeel en Salaris innoveert constant op het gebied van personeels- en salarisadministratie en bijbehorende software. Op deze manier zorgen we er, samen met u, voor dat uw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt.

 

 

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse boekhoudsoftware voor uw financiële administratie. Zo ook met AccountView.

 

 

Door de koppeling tussen onze salarissoftware en AccountView worden de loonkosten geïmporteerd in uw financiële softwarepakket. Zo kunt u na de salarisverwerking de loonjournaalpost eenvoudig inlezen in uw boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat u met een paar klikken de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een rapportage.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van de salarisverwerking hoeven niet handmatig in de financiële administratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens met een paar klikken verwerkt in AccountView.

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen onze salarissoftware en AccountView

AccountView is een veelgebruikte software systeem voor de financiële administratie en boekhouding in diverse branches in Nederland. Door onze ervaring in het werken met de koppeling met AccountView, hebben we de koppeling vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

 

Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware en AccountView worden de loonkosten met een paar klikken ingelezen in uw financiële softwarepakket. Hierdoor heeft u nauwkeurig inzicht in uw loonkosten en kunt u vlot afgewogen strategische keuzes te maken.

 

 

Koppeling met uw bank

Van de betalingen aan uw medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee u de betaalopdrachten in één keer kunt betalen in uw bankprogramma. De gewenste betaaldatum kunt u eenvoudig aanpassen. U heeft de keuze of u wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op uw bankafschrift.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.