Koppeling Unit4

koppel Unit4 aan salarisadministratie uitbesteden

Koppel Unit4 aan salarisadministratie uitbesteden

Van Winssen Personeel en Salaris innoveert constant op het gebied van salarisadministratie uitbesteden en bijbehorende software. Op deze manier zorgen we er, samen met jou, voor dat jouw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt.

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse boekhoudsoftware voor jouw financiële administratie. Zo ook met Unit4.

 

 

Door de koppeling tussen onze salarissoftware en Unit4 worden de loonkosten automatisch ingelezen in jouw financiële softwarepakket. Zo wordt er bijvoorbeeld enkele dagen na de salarisverwerking automatisch een loonjournaalpost geboekt in je boekhoudsysteem. De koppeling zorgt ervoor dat je zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt, bijvoorbeeld voor het maken van een rapportage.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van de salarisverwerking hoeven niet handmatig in de financiële administratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens automatisch verwerkt in Unit4.

Je voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Je beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Lees op onze kennisbank welke gegevens wij nodig hebben om de journaalposten vanuit Personeel en Salaris Online automatisch door te sturen naar jouw Unit4.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen onze salarissoftware en Unit4

Unit4 is een veelgebruikt software systeem voor de financiële administratie en boekhouding in diverse branches in Nederland. Door onze ruime ervaring in het werken met de koppeling met Unit4, hebben we de koppeling vlot goed ingericht, zodat de twee systemen perfect met elkaar communiceren.

 

Door de koppeling tussen onze salarisadministratiesoftware en Unit4 worden de loonkosten automatisch ingelezen in je financiële softwarepakket. Hierdoor heb je nauwkeurig inzicht in je loonkosten en kun je vlot afgewogen strategische keuzes te maken.

 

 

Koppeling met je bank

Van de betalingen aan je medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee je de betaalopdrachten in één keer kunt betalen in jouw bankprogramma. De gewenste betaaldatum kun je eenvoudig aanpassen. Je hebt de keuze of je wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op je bankafschrift.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.