Salarisadministratie Amsterdam

In Van Winssen Personeel en Salaris vind je de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner, vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen.
Wij werken in Amsterdam en omgeving onder andere voor:

Salarisadministratie Amsterdam

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen vervullen wij met een team zeer ervaren salarisspecialisten de rol van adviseur, partner en personeels- en salarisadministrateur voor meer dan 800 werkgevers uit heel Nederland, ook Amsterdam.

 

In de regio Amsterdam zit een groot deel van onze klanten en partners. We werken in Amsterdam en omgeving ook samen met accountants waarbij onze dienstverlening elkaar aanvult. Door het persoonlijke contact, veelal telefonisch en per e-mail, met jouw twee vaste contactpersonen is het contact direct en zijn de lijnen kort. En wij ontvangen je graag op ons kantoor aan de Keizersgracht 62.

 

Ons team heeft er oprecht plezier in om jou en je organisatie vooruit te helpen. We geloven in investeren, persoonlijke aandacht en extra moeite doen. Je twee vaste salarisspecialisten leren jou en je organisatie snel kennen, adviseren je (ook ongevraagd) en bouwen samen met jou aan een waardevolle langetermijnrelatie.

 

In Van Winssen Personeel en Salaris vind je de combinatie van de kennis, ervaring, innovatie en automatisering van een grote landelijke speler en de persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid van een lokale partner.

Waarom kiezen ruim 800 werkgevers voor Van Winssen Personeel en Salaris?

Het persoonlijke contact met twee vaste contactpersonen, de soepele communicatie en de korte lijnen

Onze kennis en deskundigheid

Onze daadkracht en proactieve aanpak

Onze gebruiksvriendelijke salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online

De diverse koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en andere software gecombineerd met onze kennis en ervaring

De mogelijkheid veel zelf te kunnen doen en altijd advies te kunnen vragen van onze salarisspecialisten

Onze referenties

Hoe werkt salarisadministratie uitbesteden

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- tot € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Met één druk op de knop verstuur je eenvoudig zelf de digitale loonstroken naar jouw werknemers. Zij hebben een eigen app, waarmee zij hun loonstrook digitaal kunnen inzien en downloaden.  Ook loonstroken van voorgaande jaren en de jaaropgaven zijn hier eenvoudig terug te vinden.

 

Geen gedoe meer, geen e-mails met pdf-loonstroken boordevol gevoelige persoonlijke gegevens, maar één gebruiksvriendelijk en veilig programma. Goed beveiligd, AVG proof, snel en eenvoudig. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Als je kiest voor salarisadministratie uitbesteden dan is daarin standaard het volgende opgenomen: 

 

  • online programma Personeel en Salaris Portal of Personeel en Salaris Online (afhankelijk van jouw wensen);
  • maandelijkse salarisverwerking en aangifte loonheffingen;
  • telefonische beantwoording van alle vragen op het gebied van personeel en salaris;
  • maandelijks aanleveren van gegevens aan bedrijfstakpensioenfonds;
  • mailsignalen over verjaardagen, jubilea en arbeidscontracten (60, 35 en 5 dagen van tevoren);
  • signaleren en doorvoeren van aanpassingen in wet- en regelgeving (o.a. CAO, fiscaal, etc.).

 

Je krijgt toegang tot jouw eigen online personeels- en salarisportal. Hierin kun je wijzigingen doorgeven, de loonstroken versturen met één druk op de knop naar jouw medewerkers, de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden en verschillende overzichten raadplegen op het gebied van bijvoorbeeld je werkgeverslasten of de vrije ruimte van de werkkostenregeling.

Wij richten voor jou de salarisadministratie volledig op maat in en nemen je mee in hoe makkelijk het voor je werkt. Je hebt zelf toegang tot je eigen online omgeving waarmee je zelf eenvoudige wijzigingen aan ons doorgeeft. Wij zorgen voor de online salarisadministratie, cao-verhogingen en aangiften. We bieden je een handige kennisbank met veel korte artikelen over hoe je specifieke zaken in de software kunt opnemen. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk en helpen je daar waar nodig. Ook ontvang je van ons nieuwsbrieven met de laatste wet- en regelgeving en bijzonderheden waar jij je voordeel mee kunt doen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw online salarisadministratie?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van jouw personeels- en salarisadministratie door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier je offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met je kennis en stellen we op maat een offerte voor je op.