Koppeling Snelstart

Koppel Snelstart aan uw salarisadministratie

 

Van Winssen Personeel en Salaris innoveert constant op het gebied van personeels- en salarisadministratie en bijbehorende software. Op deze manier zorgen we er, samen met u, voor dat uw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en goed wordt verwerkt.

 

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse boekhoudsoftware voor uw financiële administratie. Zo ook met Snelstart.

 

Door de koppeling tussen onze salarissoftware en Snelstart worden de loonkosten geïmporteerd in uw financiële softwarepakket. Zo kunt u na de salarisverwerking de loonjournaalpost eenvoudig inlezen in uw boekhoudsysteem. Overtypen van de loonjournaalpost is hiermee verleden tijd, wat niet alleen tijd bespaart maar tevens ervoor zorgt dat de salariskosten maandelijks zijn bijgewerkt in het resultaatoverzicht.

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van de salarisverwerking hoeven niet handmatig in de financiële administratie ingevoerd te worden. Door de koppeling worden deze gegevens met een paar klikken verwerkt in AccountView.

U voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Lees op onze kennisbank welke gegevens wij nodig hebben om de journaalposten vanuit Personeel en Salaris Online automatisch door te sturen naar Snelstart.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Koppeling met uw bank

Van de betalingen aan uw medewerkers en de Belastingdienst maken we een SEPA-betaalbestand waarmee u de betaalopdrachten in 1 keer kunt betalen in uw bankprogramma. De gewenste betaaldatum kunt u eenvoudig aanpassen. U heeft de keuze of u wilt dat de salarisbetalingen wel of niet uitgesplitst worden weergegeven op uw bankafschrift.