Onze nieuwe collega: Renie!

gepubliceerd: 9 september 2022

YES! We hebben er weer een nieuwe leuke collega bij: Renie Hofkens! Zij is vorige week bij ons begonnen als ervaren salarisspecialist.

Ze heeft al vele jaren ervaring in de salarisbranche en zal veelal de werkzaamheden overnemen van Nicole Peters. Zij is bekend met vele verschillende sectoren en cao’s. Voor ons een echte aanwinst!

Van harte welkom Renie!

Welkom nieuwe collega Renie

“Sinds 1 september 2022 maak ik deel uit van het team salarisadministrateurs van Van Winssen Personeel en Salaris. Sinds 1998 ben ik al werkzaam als salarisadministrateur. Ik heb inmiddels op een aantal verschillende salarisadministratiekantoren mogen werken en in die jaren heb ik veel ervaring opgebouwd inzake de salarisadministratie en de daarbij behorende zaken zoals financiële administratie, pensioen, arbeidsrecht en fiscale regelgeving.”

Bij Van Winssen Personeel en Salaris werk ik met een team vol leuke en betrokken collega’s. Een team dat bestaat uit mensen met zeer diverse achtergronden en met zeer uiteenlopende kwaliteiten. Mijn eerste dagen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kijk met veel plezier en vertrouwen uit naar de toekomst.”