Koppeling Analysio

koppel Analysio aan uw salarisadministratie

Koppel Analysio aan jouw salarisadministratie

Van Winssen Personeel en Salaris is je innovatieve partner op het gebied van personeels- en salarisadministratie en de bijbehorende software. Het is ons doel om jouw personeels- en salarisadministratie snel, eenvoudig en foutloos te verzorgen. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

 

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware koppelen we aan je management dashboard. Op deze manier heb je altijd inzage in de meest actuele informatie omtrent jouw personeels- en salarisadministratie. Hierdoor kun je keuzes goed onderbouwen, nu en in de toekomst.

 

 

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse management dashboard en HR dashboard software. Zo ook met Analysio.

Voordelen van deze koppeling

Je beschikt in Analysio altijd automatisch over de meest actuele informatie omtrent personeel en salaris

Je voorkomt extra handmatige acties en kans op fouten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met jouw software?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met jouw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend een demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk kennis met je en stellen we een offerte op maat voor je op.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen onze salarissoftware en Analysio

Door de koppeling tussen je salarisadministratie en je management dashboard, worden de gewenste HR-informatie en de bijbehorende kosten automatisch ingeladen in je dashboard. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd werkt met de meest actuele personeels- en salarisgegevens.

 

Deze gegevens worden gebundeld met informatie uit je andere softwaresystemen. Deze gebundelde informatie wordt vervolgens overzichtelijk weergeven op je dashboard.

 

De koppeling met Analysio zorgt ervoor dat je zonder handmatig werk altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt. De automatische koppeling bespaart  tijd en werkt erg plezierig.

 

Dubbele vastlegging voorkomen door onze koppelingen

Wij merken dat gegevens voor de salarisadministratie regelmatig op meerdere plaatsen geregistreerd worden: in de software voor salarisadministratie en in meerdere andere softwaresystemen. Dit is dankzij onze automatische koppelingen verleden tijd. Door middel van de koppelingen van Van Winssen wordt de informatie omtrent de salarisadministratie automatisch tussen de systemen uitgewisseld.