Koppeling Adobe Acrobat Reader

Koppel Acrobat reader van Adobe aan uw salarisadministratie

Koppel Acrobat Reader aan uw salarisadministratie

Onze hr software biedt u standaard vele dashboards, overzichten en hr rapportages onder andere op het gebied van loonkosten, uren & salaris, looncomponenten, reserveringen, contracten, verjaardagen, verlof en verzuim.

 

Alle overzichten en rapporten zijn eenvoudig te exporteren naar PDF met Acrobat Reader van Adobe, zodat u uw overzichten kunt delen of gebruiken in documenten en presentaties.

Voordelen van deze koppeling

Uw eigen HR rapportages en dashboards met 1 klik beschikbaar in PFD.

U heeft u hr rapportages en overzichten direct beschikbaar voor presentaties of verslagen.

U voorkomt handmatig werk en kans op fouten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Gemak en overzicht

Onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse software. Zo ook met Acrobat Reader van Adobe.

 

De koppeling tussen uw salarisadministratie en Acrobat Reader maakt het voor u mogelijk alle denkbare cijfers en overzichten te verwerken in PDF. Hierbij hoeft u geen zaken handmatig over te nemen. Met 1 druk op de knop exporteert u alle HR overzichten en dashboards.

 

Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk!