Koppeling Stiply

Koppel Stiply aan uw salarisadministratie

 

Onze gebruiksvriendelijke personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse software. Zo ook met Stiply.

 

Door uw salarisadministratie te koppelen aan Stiply kunt u documenten, zoals bijvoorbeeld contracten, digitaal laten ondertekenen door uw werknemers. Dus niet meer printen, scannen en postzegels plakken. Medewerkers zetten een digitale handtekening op hun telefoon, tablet of computer.

 

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in het stroomlijnen van uw HR processen. Saaie bedrijfsprocessen leuker maken, terwijl u ook nog papier bespaart!

Voordelen van deze koppeling

U heeft uw documenten eenvoudig en snel ondertekend retour.

Niet meer printen, scannen of postzegels plakken: uw medewerkers zetten een digitale handtekening.

U kunt realtime de voortgang bijhouden. Alle contracten staan netjes geordend voor u in een overzicht.

U verstuurt met een druk op de knop een herinnering naar de ondertekenaar.

Dé volgende stap in het stroomlijnen van uw HR-processen

Elektronisch ondertekenen is dé volgende stap in het stroomlijnen van uw HR-processen. Van Winssen Personeel en Salaris biedt deze module aan, in aanvulling op uw personeels- en salarisadministratie. Het werkt snel en overzichtelijk, u stuurt met 1 druk op de knop een herinnering en eigen documenten en emailberichten zijn op maat toe te voegen.Wij maken het voor u graag zo makkelijk mogelijk!

 

Het is mogelijk om in het proces gebruik te maken van uw eigen loge en huisstijl. Ook eigen bijlagen en emailteksten zijn toe te voegen en aan te passen.

 

Rechtsgeldige overeenkomsten

In het proces van elektronisch ondertekenen wordt van elke transactie een audit-trail vastgelegd als extra bewijs. Daarnaast is het ook eenvoudig mogelijk om een extra sms-verificatie toe te voegen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.