Koppeling tamigo

koppel tamigo aan uw salarisadministratie

Koppel tamigo aan uw salarisadministratie en bespaar veel tijd! Van Winssen Personeel en Salaris helpt u daar graag mee.

 

Wat is tamigo?

Tamigo is een cloud oplossing die planning combineert met HR, financiën, forecasting, het beheren van verlof en afwezigheid, prestaties, communicatie met medewerkers en meer. De software is ontwikkeld om zoveel mogelijk relevante inzichten te bieden tijdens het planningsproces. Dit maakt het zelfs mogelijk om uw medewerkers in te plannen op basis van KPI’s zoals loonkosten en ideale bezetting. Zo bent u verzekerd van het juiste personeel met de juiste vaardigheden en certificeringen op het juiste moment op de juiste plaats.

Vanuit de app houdt u alles bij en communiceert u met uw medewerkers. U weet op elk moment waar u aan toe bent en uw medewerkers kunnen snel en eenvoudig bij alle relevantie informatie. Een koppeling met onze salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online (Nmbrs) is snel gemaakt, waardoor u nog meer inzicht krijgt. U heeft standaard toegang tot ons digitale personeelsdossier, dat uit te breiden is met onze HR Extra oplossing.

 

Hoe werkt tamigo?

Maak, wijzig en publiceer gemakkelijk een planning in tamigo’s online rooster. Houd uw medewerkers op de hoogte van wijzigingen en ken diensten toe aan medewerkers op basis van bepaalde competenties. Ook kunt u iedereen zelf laten reageren op diensten die zij willen werken! 

 

Bespaar tijd met standaard roosters en zorg voor een juiste bezetting wanneer het druk is. Heeft u meerdere locaties? Geen probleem, maak de planning van uw verschillende locaties tegelijkertijd.

De vrije dagen, afwezigheid en tijd-voor-tijd van uw werknemers is eenvoudig te beheren vanuit de intuïtieve afwezigheidskalender. U houdt zicht op ieders vakantiesaldo en de kalender brengt alle verlofdagen analytisch in kaart.

 

In- en uitklokken is eenvoudig via tamigo touchMedewerkers kunnen snel online in- en uitklokken via een tablet, computer of hun smartphone. In het tijdsoverzicht ziet u direct wie er op tijd ingeklokt zijn, te laat zijn of niet zijn komen opdagen; het is zelfs mogelijk om een melding te ontvangen wanneer medewerkers te laat zijn. tamigo rondt de inkloktijd automatisch af naar de starttijd van de geplande shift, zodat u het correcte loon uitbetaald. Daarnaast worden automatisch pauzes aan de dienst toegewezen conform de wetgeving.

 

Voordelen van de koppeling tussen Personeel en Salaris Online en tamigo

De gegevens van uw werknemers voert u slechts op één plaats in: onze salarissoftware. De koppeling verwerkt deze gegevens automatisch in tamigo.

Omdat beide softwaresystemen in de cloud werken, heeft u altijd en overal inzicht in de bedrijfsprocessen en -cijfers.

Met de handige app kunnen u en uw medewerkers snel en makkelijk met elkaar communiceren.

Met tamigo heeft u een sterke combinatie van planning, communicatie, HR, financiën en meer!

Hoe werkt de koppeling tussen tamigo en de salarissoftware Personeel en Salaris Online?

Reduceer het risico op fouten en verlaag de administratieve werklast

Integreer tamigo met onze salarisadministratiesoftware Personeel en Salaris Online waardoor met één druk op de knop de gegevens worden uitgewisseld. Bereken en exporteer automatisch verlof (afwezigheid), overwerk, toeslaguren, maar ook bonussen voor de medewerkers. Ook looncodes en contracttypes zijn eenvoudig bij te houden. Reduceer het risico op fouten en verlaag de administratieve werklast met deze koppeling. 

 

Tamigo haalt de personeelsgegevens rechtstreeks uit uw salarissoftware Personeel en Salaris Online, waardoor het personeelsdossier in tamigo altijd up-to-date is. U hoeft zich nooit meer af te vragen of u in al uw softwaresystemen een wijziging heeft doorgevoerd. Een wijziging in één systeem betekent meteen een update in uw andere systemen. 

 

Dit bespaart tijd, maar voorkomt ook administratieve en menselijke fouten. Met de koppeling zorgen we ervoor dat u altijd de juiste HR- en salarisdata in tamigo heeft, waardoor u vervolgens alles gemakkelijk in tamigo kunt registreren en plannen. Vanuit tamigo stuurt u alle data voor een correcte salarisverwerking direct in het juiste format terug naar Nmbrs. Doordat uw systemen naadloos op elkaar zijn aangesloten, zorgen wij voor een correcte salarisbetaling met zo min mogelijk handmatige handelingen.

Koppel uw planningssoftware Nostradamus aan uw salarissoftware van Nmbrs

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan en we laten u graag zien wat de mogelijkheden van onze salarissoftware en de koppeling zijn.

Voor wie is de koppeling geschikt? 

Tamigo is gestart in 2005 en heeft momenteel meer dan 200.000 gebruikers in 17 landen en is beschikbaar in 22 talen. Het is een veelgebruikt softwaresysteem in de retail, horeca & hospitality en de gezondheidszorg, maar is ook in andere branches actief. 

Het doel van tamigo is om workforce management eenvoudig, slim en internationaal te maken, zodat bedrijven kunnen groeien. Ook wanneer u meerdere locaties heeft, is tamigo een uitstekende partner. U kunt al uw vestigingen beheren vanuit één plek: alle locaties werken binnen één systeem!

 

Bespaar kosten met de koppeling tussen tamigo en Personeel en Salaris Online

Wij kunnen snel en relatief goedkoop de koppeling met tamigo voor u realiseren. Omdat we hier veel ervaring mee hebben, verloopt dit proces soepel en snel. Voor de inrichting van de koppeling tussen tamigo en Personeel en Salaris Online vragen wij een eenmalig bedrag. Wij brengen dus geen terugkerende kosten voor de koppeling in rekening.

 

Doordat u grip krijgt op uw loonkosten, ziet u waar besparingen mogelijk zijn en wordt u niet verrast door onverwachte kosten. U bespaart tijd en dus geld. Daarnaast beschikt u altijd over de meest actuele gegevens in al uw systemen.

Meer informatie kunt u vinden op de website van tamigo.

Jazeker. In tamigo kun je al je vestigingen beheren, waarbij je alle landspecifieke payroll-instellingen per land kunt instellen. Alle locaties werken binnen één systeem, terwijl de salarisexport landspecifiek is opgezet.

Jazeker, je kunt tamigo gratis 30 dagen uitproberen. Tijdens deze proefperiode van 30 dagen krijg je gratis toegang tot de software. Meld je aan via tamigo en krijg direct toegang en gratis support van maandag t/m vrijdag.

Meer informatie over de koppeling tussen tamigo en Personeel en Salaris Online van Nmbrs vind je op de site van Nmbrs en tamigo. Je kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 024-6752904. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, direct telefonisch, via een online demonstratie of in een face-to-face afspraak.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.