Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden is voor de meeste bedrijven een verstandige keuze. Meer dan 800 werkgevers hebben gekozen voor de specialisten van Van Winssen Personeel en Salaris. Ontdek waarom je salarisadministratie uitbesteden aan Van Winssen Personeel en Salaris voor jou een slimme keuze is.

 

De loonstroken verstuur je met één druk op de knop digitaal naar de loonstroken-app van je medewerkers. Alle salarissen kun je vlot betalen met één betaalbestand. Verlofdagen kunnen via de app worden aangevraagd en worden na akkoord (per mail) automatisch verwerkt in de verlofadministratie. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk!

 

We helpen je met alles dat met personeels- en salarisadministratie te maken heeft. Twee vaste contactpersonen zijn je persoonlijke aanspreekpunt.

Specialisten in salarisadministratie

Salarisadministratie is een specialisme dat veel kennis en ervaring vraagt. De ervaren salarisspecialisten van Van Winssen Personeel en Salaris verzorgen voor jou de gehele salarisadministratie. Van de loonstroken, de jaaropgaven en de loonaangifte tot de loonjournaalposten voor je financiële administratie en de pensioenaangifte; wij zorgen ervoor.

 

Je krijgt toegang tot je eigen online omgeving in onze gebruiksvriendelijke software Personeel en Salaris Online. Hierin kun je zelf eenvoudig de wijzigingen doorgeven en is je personeels- en salarisadministratie altijd en overal beschikbaar.

 

We hebben meer dan 115 koppelingen met bijvoorbeeld uren-, kassa- en planningssystemen (meer dan 40 systemen).  Maar ook boekhoudkoppelingen met vrijwel alle bekende financiële pakketten passen we veel toe.

 

Wij zorgen voor je personeels- en salarisadministratie op een manier die voor jou makkelijk en goed werkt! 

Waarom salarisadministratie uitbesteden?

Wat zijn de voordelen voor ruim 800 ondernemers bij Van Winssen Personeel en Salaris?

Altijd kennis en expertise bij de hand: jouw salarisverwerking is een specialistische zaak en dat specialisme hebben wij. Met een team van zeer ervaren salarisspecialisten zijn we altijd op de hoogte van de cao's en de nieuwste wetswijzigingen. Je hoeft zelf niet de steeds veranderende regels bij te houden, maar kunt dit overlaten aan ons.

Digitale loonstroken makkelijk versturen: met één druk op de knop krijgen je medewerkers de loonstroken in hun app of eigen online portaal.

Betalen van alle salarissen kan in één keer met de gewenste betaaldatum. Een SEPA-betaalbestand wordt makkelijk aangemaakt en ingelezen in je bankprogramma.

Verlof- en verzuimregistratie in dezelfde online omgeving: ook het verzuim en het verlof van je werknemers kun je makkelijk bijhouden. Hiermee zijn andere extra systemen of overzichten overbodig en heb je alles op één plek.

Het bespaart je veel tijd: als je kiest voor het uitbesteden van je salarisadministratie, hoef je alleen basiswijzigingen bij te houden. Wij doen de rest! Jij maakt tijd en energie vrij voor andere dingen.

Overzicht over je administratie wanneer jij dat nodig hebt: wij verzorgen jouw salarisadministratie online. Hierdoor heb je zelf altijd en overal inzage in de salarisverwerking. Je digitale personeelsdossier, de laatste salarisstroken en diverse overzichten zijn altijd en overal beschikbaar wanneer jij dat nodig hebt.

Te koppelen met meer dan 115 andere softwarepakketten: onze software voor online salarisadministratie heeft meer dan 115 koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR-software. Hierdoor minimaliseren we je handmatige en tijdrovende klussen en automatiseren we je processen.

Onze referenties

Hoe werkt salarisadministratie uitbesteden?

Samen met jou verzamelen we alle informatie die nodig is om voor jou de salarisadministratie te verzorgen. Wij richten voor jou de software op maat in en nemen je mee in hoe onze portal werkt. Ook hebben we onze kennisbank met veel korte, handige artikelen over hoe je specifieke zaken voor je personeels- en salarisadministratie door kunt geven.

 

Afhankelijk van de grootte van je bedrijf en je wensen op het gebied van salarisverwerking, digitale loonstroken, verlofregistratie, Employee Self Service en alle overige salaris- en HR-zaken, kiezen we welke onderdelen je gaat gebruiken van Personeel en Salaris Online.

Personeel en Salaris Portal: salarisadministratie uitbesteden met maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

De basis: Personeel en Salaris Portal

Je krijgt toegang tot je eigen salarisadministratie online: Personeel en Salaris Portal. Hierin kun je de loonstroken, de journaalposten en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden en verschillende overzichten raadplegen. Overzichten op het gebied van bijvoorbeeld je werkgeverslasten, de vrije ruimte van de werkkostenregeling, dashboards en vele andere zaken zijn voor je beschikbaar.

 

Je ontvangt van ons een e-mail als de salarisverwerking is gedaan en je kunt inloggen om de stroken te bekijken. Ook van de loonaangifte bij de Belastingdienst ontvang je van ons per e-mail een bericht met daarin het bedrag, betalingskenmerk en de uiterste betaaldatum. Betalen kan eenvoudig via iDeal of een SEPA-betaalbestand.

 

Handige snelinvoer

Via de Portal kun je eenvoudig wijzigingen digitaal aan ons doorgeven. Voor wijzigingen die vaker voorkomen, zoals bijvoorbeeld extra uren, specifieke toeslagen of een kilometervergoeding, maken wij voor je een handige online snelinvoer op maat.

 

We sturen je verschillende signalen en herinneringen per e-mail bij aflopende contracten, jubilea, proeftijden die aflopen en verjaardagen. De frequentie zullen we naar jouw wensen aanpassen.

 

De basisversie Personeel en Salaris Portal voldoet voor veel werkgevers prima wanneer je één of enkele werknemers in dienst hebt.

salarisadministratie uitbesteden en salaris en personeelsadministratie software in 1

Meer: Personeel en Salaris Online

Personeel en Salaris Online gaat een stap verder en geeft je naast alle functionaliteiten van Personeel en Salaris Portal vele extra mogelijkheden. Pro forma berekeningen kun je zelf maken en je hebt een digitaal personeelsdossier.

 

Met één klik worden de loonstroken verstuurd naar je werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien op de website of in de (gratis) app. AVG proof, snel en gemakkelijk.

 

Pro forma berekeningen

Je hebt online en realtime toegang tot je gegevens, die je ook realtime kunt wijzigen. Het effect van je eigen aanpassingen kun je direct inzien in de interactieve loonstrook voor de komende maand bij de werknemer. Ook voor sollicitanten maak je eenvoudig zelf pro forma berekeningen.

 

Met het digitale personeelsdossier kun je persoonlijke gegevens van werknemers vastleggen, zoals wie te waarschuwen in geval van nood, opleidingen en beoordelingsgesprekken. Online kun je per medewerker alle mogelijke documenten digitaal opslaan en raadplegen.

 

Vanaf ongeveer vijf werknemers is Personeel en Salaris Online voor jou al van grote toegevoegde waarde!

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module om uw HR taken te digitaliseren en delegeren

Optioneel: HR Extra – de volgende stap in HR-digitalisering

Naast alle mogelijkheden van Personeel en Salaris Online, kun je HR Extra toevoegen aan je pakket. HR Extra ondersteunt je bij de dagelijkse HR-taken, waardoor jij je kunt focussen op wat ècht belangrijk is. Het biedt vele mogelijkheden om je HR-taken te organiseren, digitaliseren en delegeren.

 

Met de Word-koppeling stel je met één druk op de knop je eigen documenten samen met gegevens uit Personeel en Salaris.

 

Verlofaanvraag per e-mail

Vervolgens kun je deze digitaal laten ondertekenen door de werknemer en de manager. Deze hebben namelijk met Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) hun eigen inlog. Hiermee kan een werknemer niet alleen zijn contract digitaal tekenen, maar ook eenvoudige wijzigingen doorvoeren, zijn verlof aanvragen of een declaratie indienen. De manager ontvangt een verlofaanvraag per e-mail en kan deze direct vanuit zijn e-mail goedkeuren.

 

Vanaf ongeveer tien werknemers kan HR Extra je veel tijdswinst en efficiency opleveren.

 

Op HRExtra.nl lees je meer over de verschillende onderdelen. In een online of face-to-face gesprek vertellen we je uiteraard graag meer.

Hoe werkt salarisadministratie uitbesteden

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- tot € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Salarisadministratie koppelen

Meer dan 115 koppelingen beschikbaar

Voorkom dubbele invoer, werk efficiënter en bespaar kostbare tijd door je personeels- en salarisadministratie te koppelen aan je andere softwaresystemen. Onze software is aan meer dan 40 uren- en planningssoftware te koppelen, zoals bijvoorbeeld NostradamusDyflexisEijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, verlof en toeslaguren worden met één druk op de knop verzonden naar je salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Werknemersgegevens voer je slechts op één plek in en ze worden automatisch verwerkt in je uren- en planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

Ook met bijvoorbeeld je verzuimverzekering en met boekhoudprogramma’s als Exact of  Twinfield zijn eenvoudig koppelingen te maken. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot te realiseren.

Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
Koppel salarisadministratie online aan Visma, uw boekhoudsoftware

Ben je benieuwd naar de kosten voor salarisadministratie uitbesteden?

Wij laten je graag meer zien van de mogelijkheden van Personeel en Salaris. Graag maken we een afspraak om je alles te laten zien. Vraag hier je offerte op voor kosten van salarisadministratie uitbesteden.