Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden is voor de meeste bedrijven een verstandige keuze. Meer dan 800 werkgevers hebben gekozen voor de specialisten van Van Winssen Personeel en Salaris. Ontdek waarom uitbesteden van uw salarisadministratie aan Van Winssen Personeel en Salaris ook voor u een goede keuze is.

 

De loonstroken verstuurt u met één druk op de knop digitaal naar de loonstroken-app van uw medewerkers. Alle salarissen kunt u vlot betalen met één betaalbestand. Verlofdagen kunnen via de app worden aangevraagd en worden na akkoord (per mail) automatisch verwerkt in de verlofadministratie. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk!

 

We helpen u met alles dat met personeels- en salarisadministratie te maken heeft. Twee vaste contactpersonen zijn uw persoonlijke aanspreekpunt.

 

Specialisten in salarisadministratie

Salarisadministratie is een specialisme dat veel kennis en ervaring vraagt. De ervaren salarisspecialisten van Van Winssen Personeel en Salaris verzorgen voor u de gehele salarisadministratie. Van de loonstroken, de jaaropgaven en de loonaangifte tot de loonjournaalposten voor uw financiële administratie en de pensioenaangifte; wij zorgen ervoor.

 

U krijgt toegang tot uw eigen online omgeving in onze gebruiksvriendelijke software Personeel en Salaris Online. Hierin kunt u zelf eenvoudig de wijzigingen doorgeven en is uw personeels- en salarisadministratie altijd en overal beschikbaar.

 

We hebben meer dan 100 koppelingen met bijvoorbeeld uren-, kassa- en planningssystemen (meer dan 30 systemen).  Maar ook boekhoudkoppelingen met vrijwel alle bekende financiële pakketten passen we veel toe.

 

Wij zorgen voor uw personeels- en salarisadministratie op een manier die voor u makkelijk en goed werkt! 

Waarom salarisadministratie uitbesteden?

Wat zijn de voordelen voor ruim 800 ondernemers bij Van Winssen Personeel en Salaris?

Altijd kennis en expertise bij de hand: uw salarisverwerking is een specialistische zaak en dat specialisme hebben wij. Met een team van zeer ervaren salarisspecialisten zijn we altijd op de hoogte van de cao's en de nieuwste wetswijzigingen. U hoeft zelf niet de steeds veranderende regels bij te houden, maar kunt dit overlaten aan ons.

Digitale loonstroken makkelijk versturen: met één druk op de knop krijgen uw medewerkers de loonstroken in hun app of eigen online portaal.

Betalen van alle salarissen kan in één keer met de gewenste betaaldatum. Een SEPA-betaalbestand wordt makkelijk aangemaakt en ingelezen in uw bankprogramma.

Verlof- en verzuimregistratie in dezelfde online omgeving: ook het verzuim en het verlof van uw werknemers kunt u makkelijk bijhouden. Hiermee zijn andere extra systemen of overzichten overbodig en heeft u alles op één plek.

Het bespaart u veel tijd: als u kiest voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, hoeft u alleen basiswijzigingen bij te houden. Wij doen de rest! U maakt tijd en energie vrij voor andere dingen.

Overzicht over uw administratie wanneer u dat nodig heeft: wij verzorgen uw salarisadministratie online. Hierdoor heeft u zelf altijd en overal inzage in de salarisverwerking. Uw digitale personeelsdossier, de laatste salarisstroken en diverse overzichten zijn altijd en overal beschikbaar wanneer u dat nodig heeft.

Te koppelen met meer dan 100 andere softwarepakketten: onze software voor online salarisadministratie heeft meer dan 100 koppelmogelijkheden op het gebied van tijdregistratie en planning, financiële administratie en HR-software. Hierdoor minimaliseren we uw handmatige en tijdrovende klussen en automatiseren we uw processen.

Onze referenties

Hoe werkt salarisadministratie uitbesteden?

Samen met u verzamelen we alle informatie die nodig is om voor u de salarisadministratie te verzorgen. Wij richten voor u de software op maat in en nemen u mee in hoe onze portal werkt. Ook hebben we onze kennisbank met veel korte, handige artikelen over hoe u specifieke zaken voor uw personeels- en salarisadministratie door kunt geven.

 

Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en uw wensen op het gebied van salarisverwerking, digitale loonstroken, verlofregistratie, Employee Self Service en alle overige salaris- en HR-zaken, kiezen we welke onderdelen u gaat gebruiken van Personeel en Salaris Online.

Personeel en Salaris Portal: salarisadministratie uitbesteden met maandelijkse loonstroken, loonaangifte, SEPA betaalbestand en diverse rapportages

De basis: Personeel en Salaris Portal

U krijgt toegang tot uw eigen salarisadministratie online: Personeel en Salaris Portal. Hierin kunt u de loonstroken, de journaalposten en de loonaangifte inzien, het SEPA-betaalbestand downloaden en verschillende overzichten raadplegen. Overzichten op het gebied van bijvoorbeeld uw werkgeverslasten, de vrije ruimte van de werkkostenregeling, dashboards en vele andere zaken zijn voor u beschikbaar.

 

U ontvangt van ons een e-mail als de salarisverwerking is gedaan en u kunt inloggen om de stroken te bekijken. Ook van de loonaangifte bij de Belastingdienst ontvangt u van ons per e-mail een bericht met daarin het bedrag, betalingskenmerk en de uiterste betaaldatum. Betalen kan eenvoudig via iDeal of een SEPA-betaalbestand.

 

Handige snelinvoer

Via de Portal kunt u eenvoudig wijzigingen digitaal aan ons doorgeven. Voor wijzigingen die vaker voorkomen, zoals bijvoorbeeld extra uren, specifieke toeslagen of een kilometervergoeding, maken wij voor u een handige online snelinvoer op maat.

 

We sturen u verschillende signalen en herinneringen per e-mail bij aflopende contracten, jubilea, proeftijden die aflopen en verjaardagen. De frequentie zullen we naar uw wensen aanpassen.

 

De basisversie Personeel en Salaris Portal voldoet voor veel werkgevers prima wanneer u één of enkele werknemers in dienst heeft.

salarisadministratie uitbesteden en salaris en personeelsadministratie software in 1

Meer: Personeel en Salaris Online

Personeel en Salaris Online gaat een stap verder en geeft u naast alle functionaliteiten van Personeel en Salaris Portal vele extra mogelijkheden. Pro forma berekeningen kunt u zelf maken en u heeft een digitaal personeelsdossier.

 

Met één klik worden de loonstroken verstuurd naar uw werknemers. Zij ontvangen hiervan bericht en kunnen hun loonstrook digitaal inzien op de website of in de (gratis) app. AVG proof, snel en gemakkelijk.

 

Pro forma berekeningen

U heeft online en realtime toegang tot uw gegevens, die u ook realtime kunt wijzigen. Het effect van uw eigen aanpassingen kunt u direct inzien in de interactieve loonstrook voor de komende maand bij de werknemer. Ook voor sollicitanten maakt u eenvoudig zelf pro forma berekeningen.

 

Met het digitale personeelsdossier kunt u persoonlijke gegevens van werknemers vastleggen, zoals wie te waarschuwen in geval van nood, opleidingen en beoordelingsgesprekken. Online kunt u per medewerker alle mogelijke documenten digitaal opslaan en raadplegen.

 

Vanaf ongeveer vijf werknemers is Personeel en Salaris Online voor u al van grote toegevoegde waarde!

Personeel en Salaris HR Extra: de premium module om uw HR taken te digitaliseren en delegeren

Optioneel: HR Extra – de volgende stap in HR-digitalisering

Naast alle mogelijkheden van Personeel en Salaris Online, kunt u HR Extra toevoegen aan uw pakket. HR Extra ondersteunt u bij de dagelijkse HR-taken, waardoor u zich kunt focussen op wat ècht belangrijk is. Het biedt vele mogelijkheden om uw HR-taken te organiseren, digitaliseren en delegeren.

 

Met de Word-koppeling stelt u met één druk op de knop uw eigen documenten samen met gegevens uit Personeel en Salaris.

 

Verlofaanvraag per e-mail

Vervolgens kunt u deze digitaal laten ondertekenen door de werknemer en de manager. Deze hebben namelijk met Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS) hun eigen inlog. Hiermee kan een werknemer niet alleen zijn contract digitaal tekenen, maar ook eenvoudige wijzigingen doorvoeren, zijn verlof aanvragen of een declaratie indienen. De manager ontvangt een verlofaanvraag per e-mail en kan deze direct vanuit zijn e-mail goedkeuren.

 

Vanaf ongeveer tien werknemers kan HR Extra u veel tijdswinst en efficiency opleveren.

 

Op HRExtra.nl leest u meer over de verschillende onderdelen. In een online of face-to-face gesprek vertellen we u uiteraard graag meer.

Hoe werkt salarisadministratie uitbesteden

De tarieven van salarisadministratie uitbesteden zijn afhankelijk van de branche, cao, het aantal werknemers en de wensen op het gebied van automatisering en HR. Bij ongeveer 20 medewerkers bedragen de kosten circa € 10,- a € 16,- per medewerker per maand. Je betaalt achteraf en alleen voor de medewerkers waar in die maand een salarisberekening voor is gemaakt. 

Salarisadministratie koppelen

Meer dan 100 koppelingen beschikbaar

Voorkom dubbele invoer, werk efficiënter en bespaar kostbare tijd door uw personeels- en salarisadministratie te koppelen aan uw andere softwaresystemen. Onze software is aan meer dan 30 uren- en planningssoftware te koppelen, zoals bijvoorbeeld NostradamusDyflexisEijsink en ShiftBase. Gewerkte uren, verlof en toeslaguren worden met één druk op de knop verzonden naar uw salarisadministratie en meegenomen in de salarisverwerking. Werknemersgegevens voert u slechts op één plek in en ze worden automatisch verwerkt in uw uren- en planningssoftware. Eenvoudig, snel en foutloos!

 

Ook met bijvoorbeeld uw verzuimverzekering en met bijvoorbeeld Exact of  Twinfield voor uw boekhouding zijn eenvoudig koppelingen te maken. Dankzij ruime ervaring zijn de meeste integraties door ons zeer vlot te realiseren.

Koppel uw salarisadministratie aan accountview, uw boekhoudsoftware
koppel Afas aan uw salarisadministratie
Koppel salarisadministratie uitbesteden aan e-boekhouden.nl, uw boekhoudsoftware
koppel Exact aan salarisadministratie uitbesteden

Bent u benieuwd naar de kosten voor salarisadministratie uitbesteden?

Wij laten u graag meer zien van de mogelijkheden van Personeel en Salaris. Graag maken we binnenkort een afspraak om u online of face-to-face alles te laten zien. Vraag hier uw offerte op voor kosten van salarisadministratie uitbesteden.