Koppeling HoorayHR

Koppel HoorayHR met uw salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online (Nmbrs), is eenvoudig te koppelen met diverse HR-software. Zo ook met HoorayHR. Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

HoorayHR is een alles-in-één HR-softwarepakket gericht op MKB’ers tussen de 5 en 100 medewerkers, waarbij de ondernemer wordt ondersteunt om het HR proces te stroomlijnen. HoorayHR focust zich op snelgroeiende teams en zorgt dat het automatiseren van HR proces een fluitje van een cent is. HoorayHR wordt veel gebruikt in de zakelijke dienstverlening, start-ups en andere digital minded bedrijven.

Voordelen van deze koppeling

De HR-gegevens worden automatisch vanuit HoorayHR verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

U voorkomt dubbele vastlegging.

Geautomatiseerde informatiestroom tussen HoorayHR en onze salarisadministratiesoftware

De interface tussen HoorayHR en Personeel en Salaris Online is simpel en aantrekkelijk en veel ondernemers kiezen dit als basis voor hun HR processen. Door de eenvoud wordt HoorayHR daadwerkelijk door de hele organisatie gebruikt en ontstaat er waardevolle data voor de loonadministratie. Met de integratie met Personeel en Salaris Online (Nmbrs) synchroniseert HoorayHR uw medewerkersprofielen (NAW, BSN, IBAN), In- en uitdiensttreding, salariswijzigingen, verlof, verzuim en overuren, werkschema’s/beschikbaarheden/roosters en contracten. Daarnaast worden de salarisstroken en jaaroverzichten voor u klaargezet in HoorayHR.

Met HoorayHR worden de vaakst voorkomende mutaties gesynchroniseerd voor u als ondernemer. Zo besparen we zoveel mogelijk tijd en is de loonadministratie direct up-to-date. Daarbij geeft HoorayHR u tevens de flexibiliteit om te bepalen welke data u wel en niet wilt uitwisselen tussen HoorayHR en Personeel en Salaris Online. Hierdoor houdt u overzicht over uw HR en loonadministratie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.