Koppeling InterShift

koppel InterShift aan uw salarisadministratie

Koppel InterShift met uw salarisadministratie

Stelt u zich eens voor dat u de gegevens van uw werknemers slechts op één plaats hoeft in te voeren en dat uw software systemen met elkaar communiceren. Door het InterShift te koppelen aan onze personeels- en salarissoftware is dit in één klap geregeld! Hiermee bespaart u tijd en voorkomt u onnodige en foutgevoelige handmatige werkzaamheden.

 

Onze personeels- en salarisadministratiesoftware, Personeel en Salaris Online, is eenvoudig te koppelen met diverse tijdsregistratie systemen en planningssoftware. Zo ook met InterShift. 

Voordelen van deze koppeling

De gegevens van werknemers hoeven slechts op één plaats ingevoerd te worden.

De urenregistratie wordt automatisch vanuit InterShift verwerkt in Personeel en Salaris Online en dus in uw salarisadministratie. Dit bespaart u veel tijd.

Uw beide systemen zijn altijd accuraat, actueel en gelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met uw software?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor koppelingen met uw software door Van Winssen Personeel en Salaris. Vraag hier gratis en vrijblijvend uw demo of offerte aan. Graag maken we binnenkort persoonlijk met u kennis en stellen we op maat een offerte voor u op.

Automatische informatiestroom tussen InterShift en onze salarisadministratiesoftware

Het grote voordeel van de automatische koppeling tussen InterShift en onze software, is dat de informatiestroom tussen de twee systemen twee kanten op werkt. Hierdoor is de informatie in beide systemen altijd up-to-date en gelijk. De informatie met betrekking tot bijvoorbeeld gewerkte uren wordt vanuit InterShift automatisch in Personeel en Salaris Online ingeladen. De gewerkte uren worden daardoor rechtstreeks verwerkt in de salarisadministratie. Daarnaast wordt informatie met betrekking tot nieuwe medewerkers en wijzigingen in medewerkersgegevens in Personeel en Salaris Online direct verwerkt in InterShift.

 

Via deze werkwijze voorkomt u een dubbele vastlegging van administratieve gegevens. Dit bespaart u tijd en daarnaast bent u ervan verzekerd dat u altijd kunt vertrouwen en sturen op de meest actuele gegevens.

 

De koppeling met InterShift wordt gebruikt om medewerkers van een organisatie te kunnen plannen in de online roosterapplicatie InterShift ASSIST. Er vindt een volledige synchronisatie van stam/contract/functiegegevens plaats. Hiermee kan de HR afdeling centraal, snel en zonder fouten een medewerker opvoeren en met de juiste gegevens in het rooster inplannen.

Daarnaast kunnen de looncomponenten van de medewerkers iedere maand met één druk op de knop worden geëxporteerd van InterShift naar Personeel en Salaris Online zonder dat er bestanden verplaatst of ge-upload moeten worden. Ook hier wordt enorme tijdwinst geboekt en de kans op fouten drastisch verminderd.